Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 30, 2013 21:30 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Alienor Dzięki za ankietę pa.

Morelowa ja mówiłam pani o przed a. i umowie cywilno-prawnej, wizycie po a. Pani sie zgodziła, ale ja tak jakoś .... no nie wiem. Może moje paranoje?

A z drugiej strony weźmy łysego rudego. Kot wykastrowany, kuwetowy, swobodnie czujacy się w domu. Tylko gdzie ten dom jest? Oczywiście dom, który się go pozbył. Bo sam sie nie wychował, oswoił i wykastrował przecież.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw sty 31, 2013 1:29 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Alienor pisze:Dłuuugo przed Twoimi czasami był nawet taki bazarek - już nie pamiętam czyj: "Za 50 zł na moje koty odpowiem na każde pytanie" :wink: . Tak że mi się wymskło :oops: . Bo jestem zmęczona i mi mózg zajączkuje.

viewtopic.php?f=20&t=126074 Tutaj Marzenko :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sty 31, 2013 8:03 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kinniu, czasem warto mieć zaufanie do swoje intuicji. Po sprawdzeniu jej... :mrgreen:
A Rudas ma osobny wątek?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw sty 31, 2013 8:57 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Morelowa rudy łysy został awansem przyjety do gangu :D Nawet o tym nie pomyślałam. Dzięki.
Ze swoja intuicja to ja sie nie "kłócę" juz od lat. Naumiałam :mrgreen: się jej wierzyć, nawet wbrew logice (gdy "coś" czuję a nie potrafię wytłumaczyć racjonalnie). Zawsze niestety mam rację - "czucie" ma rację. Gdy nie uwzględnię tego - mam kłopoty, cierpię albo jeszcze coś milszego.

Witamy Kociego Anioła (Anielicę :D )! Myślałam, że nie zaglądasz.

Alienor dopiero dzisiaj, teraz dojrzałam o "zajączkującym" mózgu. Mogę pożyczyć?
Obrazek

Kinnia

Post » Czw sty 31, 2013 19:06 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kinniu, ale Ty nie piszesz również o swoich 'domowych' kotkach. Nie chcesz? Mignęła mi jakas jedna wzmianka... :( Wychodzi na to , że masz dużo trudniej niż tylko z tymi burasami... O Rudasie nie mówiąc.. :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw sty 31, 2013 19:50 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kinnia pisze:Morelowa rudy łysy został awansem przyjety do gangu :D Nawet o tym nie pomyślałam. Dzięki.
Ze swoja intuicja to ja sie nie "kłócę" juz od lat. Naumiałam :mrgreen: się jej wierzyć, nawet wbrew logice (gdy "coś" czuję a nie potrafię wytłumaczyć racjonalnie). Zawsze niestety mam rację - "czucie" ma rację. Gdy nie uwzględnię tego - mam kłopoty, cierpię albo jeszcze coś milszego.

Witamy Kociego Anioła (Anielicę :D )! Myślałam, że nie zaglądasz.

Alienor dopiero dzisiaj, teraz dojrzałam o "zajączkującym" mózgu. Mogę pożyczyć?

Rudy łysy jest po prostu honorowym buraskiem, jak Boluś od Aniady jest persem długonosym krótkowłosym :wink: .
A zajączkujący mózg możesz sobie wziąć i używać - proszę uprzejmie.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sty 31, 2013 23:03 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Zajączkujący mózg i honorowy, rudy buras....dziewczyny (jeśli pozwolicie) to już oznaka wyższego stanu świadomości. Ale...
te bure kociaki są prześliczne, dopiero teraz dostrzegłam i przeczytałam wątek. Niestety ja jestem za daleko, żeby zabrać któreś kocię do siebie, no chyba, że ktoś podrzuci do Londynu...

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Czw sty 31, 2013 23:18 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Banerek Gangsterski :ok:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h2dgs][IMG]http://img585.imageshack.us/img585/6596/buraski.jpg[/img][/url]

przelinkowany do wątku w Kociarni :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lut 01, 2013 0:21 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

kotkubinat pisze:Zajączkujący mózg i honorowy, rudy buras....dziewczyny (jeśli pozwolicie) to już oznaka wyższego stanu świadomości. Ale...
te bure kociaki są prześliczne, dopiero teraz dostrzegłam i przeczytałam wątek. Niestety ja jestem za daleko, żeby zabrać któreś kocię do siebie, no chyba, że ktoś podrzuci do Londynu...

Czyli zapakować! :twisted:
Jakieś preferencje w pyszczkach, czy jak leci, na sztukę? :twisted:
Obrazek

Kinnia

Post » Pt lut 01, 2013 0:53 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

morelowa pisze:Kinniu, ale Ty nie piszesz również o swoich 'domowych' kotkach. Nie chcesz? Mignęła mi jakas jedna wzmianka... :( Wychodzi na to , że masz dużo trudniej niż tylko z tymi burasami... O Rudasie nie mówiąc.. :?

Faktycznie, nie piszę o moich dziabągach, tak jakoś..... chyba dla tego bo to wątek burasków :D
Może jak komp po formacie będzie normalnie działał, to pokażę moje futerka: najstarsza w tej chwili jest Mała Dama (13 lat) zwana także Wiwórką, Kara (latek 12) ma nowotwór skóry i Marcel (5 lat) 2 gimnazjalistki z patologicznych rodzin przyniosły mi ok. 3 tygodniowego kociaka i płaczac prosiły abym go ratowała (znalazły go w krzakach obok sklepu). No i mąż chce aby został u nas Figaro (a ten się podlizuje - każe się nosić na rękach - dzisiaj nie mogłam uczesać się bo Figo wciąż płakał jak go sadzałam, przestawał gdy brałam na ręce i wtulał się). Jest jeszcze Rudy (ostatnio operowany, wielkości boksera) i Sajgon (wielkości przerośniętego foksteriera) - dwa rude piesy, obydwa "po reanimacji" bo tacy dobrzy ludzie byli. Na teraz tyle.
Obrazek

Kinnia

Post » Pt lut 01, 2013 7:50 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Następna, która nie wie, że noc jest od spania :twisted:

A nie chcesz założyć im wąta? Bo mi sie już miesza... :roll: Miałabyś a miała :mrgreen: Burasy, Rudas powinien mieć wąt, by mozna na niego zbierać kasę [bo Cię zeżre], pomocowy dla gangu, rezydencki... hmm... :roll:
Ale ja bym Cię poczytała... :lol:
I chyba masz nadzwyczajnego TŻ-ta :D

Obrazek

morelowa

Post » Pt lut 01, 2013 8:45 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kurcze morelowa - ty jesteś skowronkiem a większość z nas to sowy - ot i cała filozofia 8) .
A Twój TŻ Kinnia to naprawdę pierwsza klasa :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lut 01, 2013 9:59 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Faktycznie na męża narzekać nie mogę - chociaż czasami ..... :twisted: . Rudemu łysielcowi muszę założyć wątek bo nie mam szans sama. Generalnie w domu mam jeszcze 2 tymczasy: Myszkę (siostra chłopaków, ta to dopiero nie chciała żyć) i Milkę. Czyli w domu 6, gang 6 i łysy 1.
Obrazek

Kinnia

Post » Pt lut 01, 2013 10:07 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

No, może...Fizycznie. Ale mentalnie to ja jestem sową zdecydowanie.
Takie zdjęcie profilowe mam na Skype
Obrazek

Sorry, Burasy :D

13-stka - fajna liczba!
A takich malutkich zdjęć też nie dasz rady?

Obrazek

morelowa

Post » Pt lut 01, 2013 10:22 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Mila, Myszka i Figaro są na tym wątku. Wczoraj, nie przed wczoraj wysyłałam na mail'a zdjęcia do Pani. Myślałam, że wyskoczę oknem. ok. 4 godzin pakowałam 20 zdjęć na pocztę i działy się cuda - sama ich otworzyć nie mogłam. Spróbuję .... ale jak się wkurzę (a nie wolno mi) to rzucę czymś i najpewniej będzie to lapek :twisted: . Jutro przyjeżdża Misiek, powinien zrobić grata (od pierwszego posadzenia programu nie formatowany, więc muli strasznie).
Obrazek

Kinnia

[poprzednia][następna]