Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Ja bym chciala rozne ujecia ciala Dosi z pregami i dowiedziec sie od MariaD,czy ona jest klasycznie pregowana ,czy marmurkowa- mnie sie wydaje ,ze klasycznie pregowana jak Rys
jaaana pisze:Wstawiałam foty uszu na wątku Marii, z pytaniem, czy to, co widać, to ten słynny kciuk, ale jakoś zaginęło w gąszczu grubasów.
anulka111 pisze:Ciekawa jestem tego tygrysiego pregowania -daj fotki
jaaana pisze:Te jaśniejsze plamki, to te kciuki?
jaaana pisze:Mario, już sama Twoja obecność przypomniała mi, że pręgus ma mieć jaśniejszy pyszczek, tak? Bo przez moment się zastanowiłam, dlaczego mam pokazać pyszczek, a nie pręgi
Ciemny, prawda? Czyli solidka.
MariaD pisze:jaaana pisze:Te jaśniejsze plamki, to te kciuki?
Tak, sa słabo widoczne, ale są.jaaana pisze:Mario, już sama Twoja obecność przypomniała mi, że pręgus ma mieć jaśniejszy pyszczek, tak? Bo przez moment się zastanowiłam, dlaczego mam pokazać pyszczek, a nie pręgi
Ciemny, prawda? Czyli solidka.
Pręgus ma mieć jasne pućki, podgardle i brodę.Szanta jest na bank szylkretową solidką, a pręgi mogą być albo duchami albo tak umieszczonymi plamami rudości/kremu. Nawet na łapkach nie ma śladu pręgowania.
jaaana pisze:Przyrzekam uroczyście, że już nigdy nigdy nie będę niczego zamawiać w środku nocy!
Obleciałam większość sklepów zoo, bo kończy mi się wszystko.
Zamówiłam wszystko, co trzeba. Przynajmniej tak mi się wydawało. W trzech sklepach, bo szukałam, gdzie najtaniej.
No i ok. Dziś przyszła pierwsza paczka. Nie z tym, czego się spodziewałam.
I dopiero wtedy się zorientowałam, że zamówiłam dwa razy żwir, a nie zamówiłam jednej karmy. Fajnie.
Tylko, że moje koty żwirku nie jedzą (to raczej dobrze, nie?), a ja lecę na rezerwie finansowej. I nie zamówię jednej karmy, bo nie mam zamiaru za transport dopłacać.
![]()
![]()
jaaana pisze:Narzekałam na własną głupotę i zamówienie podwójnego żwirku?
KV się ulitował i żwirku nie przysłał. Przez pomyłkę, bo waga paczki była jak ze żwirkiem.
Ha. Mam jeden żwirek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MB&Ofelia, ruda_maupa i 17 gości