Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze: [...]
Mała Czarna dobitnie mi pokazała, co myśli o puszkach z kocią karmą. W misce ma być mięso i tylko mięso, żadnych tam podróbek! Barfik jest pycha, a puszkę to może zjeść Ofelia albo Duża, jak uważa że to smaczne!
maneki pisze:No bo kto to widział gonić kotka z jakąś szmatą? Wiadomo, że jak się widzi wtedy ludzia to się spie...rnicza aż sie kurzy.
A narzekałaś, że snu nie masz ostatnio. Dzisiaj mogę przybić Ci piątkę
Lunkowi zrobiłam aż za dobrze z tym pudełkiem od pizzy. Całą noc szalał, jakby się jakichś narkotyków nażarłi spać mi nie dał. Jak się wkurzyłam i o 3 pudełko wrzuciłam na szafę, to paskudnik znalazł myszkę i ją mordował w łóżku. Najgorsze jest jednak to, że Tżeta nic nie obudziło. Spotykam się z jakimś robotem
Karena pisze:maneki pisze:No bo kto to widział gonić kotka z jakąś szmatą? Wiadomo, że jak się widzi wtedy ludzia to się spie...rnicza aż sie kurzy.
A narzekałaś, że snu nie masz ostatnio. Dzisiaj mogę przybić Ci piątkę
Lunkowi zrobiłam aż za dobrze z tym pudełkiem od pizzy. Całą noc szalał, jakby się jakichś narkotyków nażarłi spać mi nie dał. Jak się wkurzyłam i o 3 pudełko wrzuciłam na szafę, to paskudnik znalazł myszkę i ją mordował w łóżku. Najgorsze jest jednak to, że Tżeta nic nie obudziło. Spotykam się z jakimś robotem
Ha, ha, skąd ja to znam. Mojego TZ-a też nic nie budzi, dziecka na szczęście też, bo dopiero bym miała ostrą jazdę. Prawda jest taka, że moje koty są bardziej dokuczliwe w nocy niż moje dziecko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości