Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 29, 2013 21:33 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Masz życzenie wiedzieć?
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto sty 29, 2013 22:18 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kinnia pisze:Masz życzenie wiedzieć?

Zabrzmiało to - a ceną za odpowiedź bazarek na buraski lub adopcja :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 29, 2013 22:35 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Skoro tak mówisz Alienor :aniolek: :twisted:
Obrazek

Kinnia

Post » Wto sty 29, 2013 23:24 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Dłuuugo przed Twoimi czasami był nawet taki bazarek - już nie pamiętam czyj: "Za 50 zł na moje koty odpowiem na każde pytanie" :wink: . Tak że mi się wymskło :oops: . Bo jestem zmęczona i mi mózg zajączkuje.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro sty 30, 2013 1:37 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Podpinam banerek.
Kinnia trzymaj się dzielnie.
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Śro sty 30, 2013 7:48 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Mam życzenie :mrgreen:

Pamiętam ten bazarek :twisted: i wszystko wokół niego...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro sty 30, 2013 9:07 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

ktoś był pomysłowy z tym bazarkiem ;-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro sty 30, 2013 10:02 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

mawin pisze:ktoś był pomysłowy z tym bazarkiem ;-)

Tak. I nie. To było niemiłe. Delikatnie mówiąc.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro sty 30, 2013 11:08 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

No niestety - nie sposób tego zapomnieć. Choć odpowiedź na pw w kwestii zawodu lub miejscowości w jakiej mieszka Kinnia w zamian za bazarek na buraski lub ogłoszenia dla wskazanego kota byłby cakiem niezły. Oczywiście tylko dla zaufanych :ok: :ok: :ok:

Alienor

Post » Śro sty 30, 2013 20:20 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Alienor pisze:No niestety - nie sposób tego zapomnieć. Choć odpowiedź na pw w kwestii zawodu lub miejscowości w jakiej mieszka Kinnia w zamian za bazarek na buraski lub ogłoszenia dla wskazanego kota byłby cakiem niezły. Oczywiście tylko dla zaufanych :ok: :ok: :ok:

Nie kuś Alienor, nie kuś bo człowiek zdesperowany -jak ja obecnie- zdolny jest do wszystkiego :twisted: .

Wieści z frontu.
Bury Gang ma się dobrze. Nikt nie choruje - co staje się wysoce podejrzane poniewaz długo trwa (jak na te futra).
Łysy rudy ma się tak sobie - stan stabilnie zły jeśli chodzi o przewód pokarmowy. Zaczynam się zastanawiać co jest na rzeczy. To już długo trwa, za długo trwa. :evil: Zaczynamy brać pod uwagę pierwotniaki skoro bakterie wybite. Dzisiaj połączyliśmy fenbenazyne z metronid. Zobaczymy jaki efekt będzie, jeśli to pierwotniak to musi paść. Osłonowo tez leki otrzymał. Zobaczymy.

No i mam straszne wieści. Nie pisałam tego wczoraj bo sama musiałam się z tym uporać. Sterylki dziewczyn są odłożone na nie wiem kiedy. W miniony poniedziałek mąż jednej z wetek (we dwie prowadzą gabinet i przyjaźnią się) zginął tragicznie w wypadku samochodowym, był pasażerem, kierowca podrapany tylko. Wczoraj się dowiedziałam telefonicznie. Im się pół roku temu urodził synek (pierwsze dziecko bo to młodzi ludzie on 33 lata, ona podobnie). To straszne.

Burasy dostały wsparcie finansowe w wysokości 80zł od Anonimowego Darczyńcy. Dziękujemy bardzo. Planuję dołożyć i kupię worek karmy Arion (bo się kończy).
Obrazek

Kinnia

Post » Śro sty 30, 2013 20:30 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Przykro mi z powodu męża pani wet [*]. To musi być potworne - tak nagle i niespodziewanie utracić ukochaną osobę.

Mam nadzieję, że buraski nadal będą zdrowe i raz-dwa znajdą domy :ok: :ok: . I że Rudzielec wyzdrowieje całościowo - zewnętrznie i wewnętrznie :ok: :ok: . I że Wam się poukładają wszystkie sprawy i będzie dobrze:ok: :ok:

Alienor

Post » Śro sty 30, 2013 20:37 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Właśnie miałam telefon o kotka. Kobieta mówiła całkiem rozsądnie ale nie podoba mi się, że chce koćka wyprowadzać na dwór poczatkowo w uprzęży, a następnie luzem w swojej obecności. Co prawda nie zanegowała woliery ale mówiła coś o dojrzewaniu do jej postawienia. Mieszka pod Wawą i coś tez wspominała o gryzoniach w domu. Jakoś mi dziwnie. To wychodzenie i gryzonie. Albo "kręcę film" albo popadam w paranoję.
Obrazek

Kinnia

Post » Śro sty 30, 2013 20:39 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

No i zapraszam wszystkich chetnych po pięęęęękny banerek - prezent od zapracowanej Ruru.
Bury Gang jeszcze raz dziękuje. miau, miau
Obrazek

Kinnia

Post » Śro sty 30, 2013 20:39 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Czekaj - ASK@ przesłała mi super-ankietę, która odstrasza ludzi zbyt lekko traktujących koty. Jak się zgodzi to Ci podeślę. :ok:

Alienor

Post » Śro sty 30, 2013 20:55 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Nie popadasz w paranoję.
Pani chce kota na gryzonie, to jak go będzie na smyczy prowadzać? W jej obecności też raczej rzeczone gryzonie sie nie będą pojawiały, sądzę. A, doczytałam - gryzonie w domu.. W domu?? Hmmm...
Wizyta pa? Umowa? Pani świadoma takich niedogodności?

Przykro mi z powodu tej śmierci. [*]

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]