Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Madzio pisze:Przy okazji - śmietanka codziennie może być? Tak ze 4 łyżki jej daję na spodeczku. I czy powinnam dawać coś jeszcze? Jutro przyjdą przysmaki z zooplusa, jajko będzie raz w tygodniu, czy jakieś witaminowe wspomagacze są potrzebne?
vanesia1 pisze:Tak apropos właśnie-chętnie przestawiłabym się z kicią na barfa ale wydaje mi się, że jakoś ciężko to ogarnąć, nie wiem jak zacząć, co do czego i ile, a poza tym mój kot lubi surowe mięsko ale tylko tak do smaku, na przekąskę a nie jako posiłek :)
Madzio, ja tym razem zaopatrzyłam się (za ostatnie pieniądze :P ) na greenpet24, tam można właśnie kupić ten olej z łososia.
Maupa pisze:Nie "glupiuj" sie, Madz. Moze sie jeszcze okazac, ze to ja bzdury gadamale przetwory mleczne tez laktoze zawieraja, tak na chlopski rozum (nie pamietam, zebym trafiala na jakies rozroznienia w kontekscie karmienia kotow). Jesli Sevilla posiada stosowne enzymy, to jej nie skrzywdzisz, a frajde sprawisz. Jak grzyby dla czlowieka: zadnych wartosci odzywczych, a jakie pycha
Madzio pisze:W sumie kupa normalna, więc chyba jej nie szkodziA co do mięsa, spróbuję jeszcze z jakimiś pakietami próbnymi puszek, może to po prostu animonda nie wchodzi panience. Dzięki dziewczyny po raz kolejny!
justyna p pisze:Może smak nie ten? Moje uwielbiaja animondę ale nie wszystkie smaki lubią.
Maupa pisze:forumowa Sia poleca ten sklep we Wrocławiu jako porządnie zaopatrzony: http://www.zwierzaczek-wroclaw.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości