Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
cypisek pisze:drazetka pisze:Angelina jest przesliczna, jestem tu pierwszy raz ale tak mnie zauroczyla, ze nie wierze iz nikt o nia nie pyta. Niestety mieszkam na drugim krancu Polski, bo we Wrocławiu. Gdyby nie odległość błagałabym o pozowlenie zaadoptowania tej kici. Trzymam kciuki za domek
Odległośc nie jest problemem. Jeśli myślisz na poważnie o jej adpcji to poproszę o wiadomość na pw. Porozmawiamy sobie, ważna też będzie wizyta przedadopcyjna, umowa itd. Tutaj opiekunem Angeliny jest kotkins, więc możesz porozmawiac z nią .
Bumiś pisze:Superpomysł z jednym wątkiem, bo przecież te wszystkie koty łaczy Twoja osoba. A tak w ogóle to nie są to chyba już koty pani Jadzi...tylko koty cypiska, ale pewnie pani Jadzia z góry czuwa nad wszystkim.
Ja osobiście bardzo się cieszę bo ja bardzo chciałam poznać, zobaczyć te wszystkie koty którymi się opiekujesz, bo wiem, że robisz bardzo dużo dla nich, a zupełnie obce Twojej naturze jest chwalenie się swoimi dokonaniami.
Ja będę tu z pewnością, bo jak już kiedyś napisałam, to także moje koty![]()
Trzymam kciuki za nowego pomysła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 119 gości