KOCIA CHATKA zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 27, 2013 21:36 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

terenia1 pisze:Anetka w sprawie Gadżecika niech ludzie zadzwonią do Piotra podaj im jego numer telefonu. Już z nim rozmawiałam na ten temat Więc bedzie wiedział o co chodzi ,

ok, to poproszę nr Piotra na pw, bo nie mam

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Pon sty 28, 2013 7:58 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

U mnie psiaki ładnie spały w nocy,rano zrobiły po kupie -ok.Ogólny dom wariatów sie zrobił :ryk: Ten czarny ma białą brodę jak umazana mlekiem i krawatkę-muszkę :) .Rozrabiaja i leją ile wlezie.Zaraz kolezanka dowiezie mi swoja dwójkę,do idzie do pracy ,a mąż chory i zły.PRawdopodobnie,dzis pan z katowic przyjedzie po pieska,więc zostałyby dziewczyny.
anksunamun

anksunamun

Od: Sob lip 21, 2012 10:13

Post » Pon sty 28, 2013 9:19 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

anksunamun pisze:U mnie psiaki ładnie spały w nocy,rano zrobiły po kupie -ok.Ogólny dom wariatów sie zrobił :ryk: Ten czarny ma białą brodę jak umazana mlekiem i krawatkę-muszkę :) .Rozrabiaja i leją ile wlezie.Zaraz kolezanka dowiezie mi swoja dwójkę,do idzie do pracy ,a mąż chory i zły.PRawdopodobnie,dzis pan z katowic przyjedzie po pieska,więc zostałyby dziewczyny.

Agnieszko z tego co słyszałam to może nawet dwa psiaczki wezmą :P
Ostatnio edytowano Pon sty 28, 2013 9:28 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon sty 28, 2013 9:23 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Super by było więc trzymajmy wszyscy mocno kciuki za pieski

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon sty 28, 2013 9:56 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

terenia1 pisze:
anksunamun pisze:U mnie psiaki ładnie spały w nocy,rano zrobiły po kupie -ok.Ogólny dom wariatów sie zrobił :ryk: Ten czarny ma białą brodę jak umazana mlekiem i krawatkę-muszkę :) .Rozrabiaja i leją ile wlezie.Zaraz kolezanka dowiezie mi swoja dwójkę,do idzie do pracy ,a mąż chory i zły.PRawdopodobnie,dzis pan z katowic przyjedzie po pieska,więc zostałyby dziewczyny.

Pani Tereniu to byłoby cudownie.Jedna sunia jest u syna na kolanach i na rekach,przesłodka,on stał sie jej tatą :ryk: .Nie opuszcza go na krok.Po chłopczyka ma pan przyjechac więc zostłaby jedna dziewczynka.Kocham Panią!!!!
anksunamun

anksunamun

Post » Pon sty 28, 2013 11:42 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Oj nie ja tylko miałam informację, że być może ten pan z Katowic zabierze dwa psiaczki :)

terenia1

Post » Pon sty 28, 2013 12:39 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sty 28, 2013 12:53 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

byłam rano w chatce i udało nam się z Beatką złapać(dosłownie) :) kupke jednej z siostrzyczek, tej whiskasowej
juz od razu zawiozłam ją do przebadania, wyniki najpóźniej w piątek

ale kotki się ślicznie bawiły, nawet dzikusek Bolek włączył się do zabawy, było wesoło :)
popołudniu będę po nowego kotka w chatce,ale fajnie :)

Anett84

Post » Pon sty 28, 2013 13:03 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Na czwartek umówiłam Amelkę na sterylkę do Lupusa, kurde w związku z tym że mam popołudniowy dyzur przypadnie mi wątpliwa przyjemność złapania jej i zapakowania do boksu :mrgreen:
I potrezbnay transport na czwartek rano do zawiezienia Amelki do Lupusa. :!: :!: :!:

terenia1

Post » Pon sty 28, 2013 13:05 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

terenia1 pisze:Na czwartek umówiłam Amelkę na sterylkę do Lupusa, kurde w związku z tym że mam popołudniowy dyzur przypadnie mi wątpliwa przyjemność złapania jej i zapakowania do boksu :mrgreen:
I potrezbnay transport na czwartek rano do zawiezienia Amelki do Lupusa. :!: :!: :!:

Przetransportować ją mogę do Lupusa, tylko ktoś ją musi złapać :)
ona do mnie miłością nie pała :)

Anett84

Post » Pon sty 28, 2013 14:02 Re: nowy wątek proszę nie pisać

terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 28.01.2013r. do 03.02.2013 r.
28.01. pon. rano Beatka wiecz. Teresa
29.01. wtorek rano brak wiecz. Mara
30.01. środa rano Kasia wiecz. Teresa
31.01. czwartek rano Mirka wiecz. Kasia
01.02. piątek rano Mirka wiecz. brak
02.02.sobota rano brak wiecz. brak
03.02 niedziela rano brak wiecz. brak

moze da ktoś radę zrobić dyżur jutro rano?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon sty 28, 2013 16:25 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Anett84 pisze:
terenia1 pisze:Na czwartek umówiłam Amelkę na sterylkę do Lupusa, kurde w związku z tym że mam popołudniowy dyzur przypadnie mi wątpliwa przyjemność złapania jej i zapakowania do boksu :mrgreen:

Dzisiaj ją wygłaskałam 8O do momentu aż sobie przypomniała,że raczej ma warczeć niż mruczeć, czyli powolutku coś się zmienia :ok:
Chyba polubiła też Misiaczka bo spała obok niego na szafie.
Anetka wybawiła całe towarzystwo na kwarantannie,nawet Ala zaglądała zaciekawiona z boksu .Suri też jest chętna do zabawy,do podawania kropel już niestety mniej.Wydaje mi się,że oczka są już odrobinę lepsze. Wąsikowi bardzo przydałoby się towarzystwo bo to zabawowy kotek.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pon sty 28, 2013 16:36 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

terenia1 pisze:

Piesek poszedł do fajnej- przynajmniej tak mi sie wydaje- rodziny.zostały 3 dziewczyny.Na razie więcej nikt nie dzwonił i nie pytał o psiaki :(
anksunamun

anksunamun

Post » Pon sty 28, 2013 18:25 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Anett84 pisze:

ja będę w czwartek rano to może razem sobie z nią poradzimy
o której ona musi jechać?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon sty 28, 2013 18:27 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

przywiozłam kociakom 20 puszek Winstonów, 5 smaków po 4 puszki, są w szafie na kwarantannie
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]