terenia1 pisze:Anetka w sprawie Gadżecika niech ludzie zadzwonią do Piotra podaj im jego numer telefonu. Już z nim rozmawiałam na ten temat Więc bedzie wiedział o co chodzi ,
ok, to poproszę nr Piotra na pw, bo nie mam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Anetka w sprawie Gadżecika niech ludzie zadzwonią do Piotra podaj im jego numer telefonu. Już z nim rozmawiałam na ten temat Więc bedzie wiedział o co chodzi ,
anksunamun pisze:U mnie psiaki ładnie spały w nocy,rano zrobiły po kupie -ok.Ogólny dom wariatów sie zrobiłTen czarny ma białą brodę jak umazana mlekiem i krawatkę-muszkę
.Rozrabiaja i leją ile wlezie.Zaraz kolezanka dowiezie mi swoja dwójkę,do idzie do pracy ,a mąż chory i zły.PRawdopodobnie,dzis pan z katowic przyjedzie po pieska,więc zostałyby dziewczyny.
terenia1 pisze:anksunamun pisze:U mnie psiaki ładnie spały w nocy,rano zrobiły po kupie -ok.Ogólny dom wariatów sie zrobiłTen czarny ma białą brodę jak umazana mlekiem i krawatkę-muszkę
.Rozrabiaja i leją ile wlezie.Zaraz kolezanka dowiezie mi swoja dwójkę,do idzie do pracy ,a mąż chory i zły.PRawdopodobnie,dzis pan z katowic przyjedzie po pieska,więc zostałyby dziewczyny.
Agnieszko z tego co słyszałam to może nawet dwa psiaczki wezmą
terenia1 pisze:Na czwartek umówiłam Amelkę na sterylkę do Lupusa, kurde w związku z tym że mam popołudniowy dyzur przypadnie mi wątpliwa przyjemność złapania jej i zapakowania do boksu![]()
I potrezbnay transport na czwartek rano do zawiezienia Amelki do Lupusa.![]()
![]()
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 28.01.2013r. do 03.02.2013 r.
28.01. pon. rano Beatka wiecz. Teresa
29.01. wtorek rano brak wiecz. Mara
30.01. środa rano Kasia wiecz. Teresa
31.01. czwartek rano Mirka wiecz. Kasia
01.02. piątek rano Mirka wiecz. brak
02.02.sobota rano brak wiecz. brak
03.02 niedziela rano brak wiecz. brak
Anett84 pisze:terenia1 pisze:Na czwartek umówiłam Amelkę na sterylkę do Lupusa, kurde w związku z tym że mam popołudniowy dyzur przypadnie mi wątpliwa przyjemność złapania jej i zapakowania do boksu![]()
![]()
Przetransportować ją mogę do Lupusa, tylko ktoś ją musi złapać
ona do mnie miłością nie pała
terenia1 pisze:anksunamun pisze:U mnie psiaki ładnie spały w nocy,rano zrobiły po kupie -ok.Ogólny dom wariatów sie zrobiłTen czarny ma białą brodę jak umazana mlekiem i krawatkę-muszkę
Agnieszko z tego co słyszałam to może nawet dwa psiaczki wezmą
Anett84 pisze:terenia1 pisze:Na czwartek umówiłam Amelkę na sterylkę do Lupusa, kurde w związku z tym że mam popołudniowy dyzur przypadnie mi wątpliwa przyjemność złapania jej i zapakowania do boksu![]()
![]()
Przetransportować ją mogę do Lupusa, tylko ktoś ją musi złapać
ona do mnie miłością nie pała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 89 gości