Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 27, 2013 8:41 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

(moje ciepło zaczyna się od 25 st.C

O, mójboże - bratnia dusza :D

Chyba se kupię cukierki - juz nie pamiętam kiedy jadłam, a to tak fajnie jak sobie leżą w domu... :wink:

Banerek podpięłam, jak obiecałam. Ale fajnie by było jakby banerki były mniejsze - można by ich więcej.. Bo tak to musiałam usunąć inny - nie mieściły sie w jednym rzędzie i zaraz by jakiś mod przyleciał.. :twisted:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie sty 27, 2013 10:41 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Morelowa ja też strasznie marznę. Ludzie juz się zresztą przyzwyczaili, że zimą chodzę w spodniach narciarkach, wełnianych swetrach i futrzanych butach - w pracy też tak chodzę. Zimno to mój wróg :evil: . Zawsze miałam przekonanie, że urodziłam się nie w tej strefie klimatycznej i wciąż myśle aby to zmienić. Pewnie jak bym w końcu pojechała na swoją wymarzoną Bali to bym nie wróciła.
Ostatnio edytowano Wto lut 26, 2013 21:31 przez Kinnia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon sty 28, 2013 9:53 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

banerek podpięty :-)
fajnie że z kupą rudego lepiej. Biedny chłopak, co on mósiał przeżyć że bał się wyrzucenia z piwnicy.... co go spotkało od ludzi i jak biedak musiał marznąć na dworze przy takiej sierści jak ma trudno sobie wyobrazić. Dobrze że chłopak już bezpieczny.

W ciepłym klimacie jest nudno - ciągle tylko ciepło i ciepło ;-) a tak to jest jakieś urozmaicenie.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon sty 28, 2013 10:02 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kinnia pisze:
Revontulet pisze:No właśnie też nie wiem o co chodzi z tymi burasami?
Zawsze marzyłam o burasie, takim prawdziwym (bo ten mój to trochę podróbka :roll: ).

Szanowna Pani.
Jak widać dysponuję co najmniej zadowalającym wyborem burości wszelakiej.
Zapakować kotecka? :twisted:

z powarzaniem
szefowa gangu burasów

Gdyby marzenia mogły sie tak łatwo spełniać... :roll:
Alienor pisze:Pewnie nie będzie chciała - one zawsze mówią że chcą a potem jednak że nie :roll: .

:twisted:
Napisałam, że marzę (co nie znaczy że mogę). Nie zgłosiłam swojej kandydatury.
jakoś tak przykro mi się zrobiło :(
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Pon sty 28, 2013 10:51 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Revontulet - niech Ci nie będzie przykro ...
Nie tylko Ty sobie marzysz, a nie mozesz...

mawin - ja chcę sie ponudzić w ciepłym klimacie !!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pon sty 28, 2013 11:22 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Revontulet pisze:
Kinnia pisze:
Revontulet pisze:No właśnie też nie wiem o co chodzi z tymi burasami?
Zawsze marzyłam o burasie, takim prawdziwym (bo ten mój to trochę podróbka :roll: ).

Szanowna Pani.
Jak widać dysponuję co najmniej zadowalającym wyborem burości wszelakiej.
Zapakować kotecka? :twisted:

z powarzaniem
szefowa gangu burasów

Gdyby marzenia mogły sie tak łatwo spełniać... :roll:
Alienor pisze:Pewnie nie będzie chciała - one zawsze mówią że chcą a potem jednak że nie :roll: .

:twisted:
Napisałam, że marzę (co nie znaczy że mogę). Nie zgłosiłam swojej kandydatury.
jakoś tak przykro mi się zrobiło :(

Niech ci nie będzie przykro - przecież się tylko przekomarzałam :wink: . Bo strasznie wkurzające jest jak masz telefon/mail wpis że o jakie piękne a one siedzą u Ciebie w domu i coraz trudniej jest je wydać, tym bardziej, że zwykle jest "To my się jeszcze zastanowimy". Jakby nie humor (choćby i czarny) to byłoby z nami kiepsko, a tak to jakoś dajemy radę 8) .
:(
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 28, 2013 19:51 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Założyłam wątek na kociarni ...
link http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=150341
Obrazek

Kinnia

Post » Pon sty 28, 2013 19:56 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Pozwól że wkleję działający link: viewtopic.php?f=13&t=150341 :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pon sty 28, 2013 23:04 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

To ten co ja wkleiłam nie działa? Mnie się odpala. Dziwne :roll:
Obrazek

Kinnia

Post » Pon sty 28, 2013 23:22 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Wcześniej chyba nie działał. Teraz już w porządku :ok: .

Alienor

Post » Wto sty 29, 2013 0:08 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

A myślałam, że znów coś popsułam :mrgreen:
Obrazek

Kinnia

Post » Wto sty 29, 2013 8:14 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Co to jest 'między Warszawą, a Białymstokiem' ? To ma być lokalizacja?? Ukrywasz sie?

Obrazek

morelowa

Post » Wto sty 29, 2013 21:09 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Revontulet nie gniewaj się. Jestem pewna, że nikt nie chciał zrobić Tobie przykrości. Wyobrażam sobie, że pewnie chętnie bys wzięła jakiegoś buraska (polecam Zyzia, ubaw murowany, chłopak tak potrafi wkręcić, jak cinkciarz pod rotundą kiedys).

Mawin ja tez się chętnie ponudzę w ciepłym klimacie, a najchętniej na Bali poproszę.

Wiesci z frontu sa następujące. Rudy-łysy chyba w końcu dorobi sie imienia (czas i pora). Czuje się coraz lepiej ale wet mówi, że to jeszcze potrawa dłuuuuugą chwilę. Pozostaje karmić lekami, obserwować i czekać.
Burasy coraz bardziej rezolutne - co przyjdę to większa demolka :strach: . Zdrowe są w końcu i oby tak pozostało.
Wczoraj dostałam zdjęcia ciachniętego Hyzia (tego co pojechał do domku do Buszka). Wygladał nieszczególnie - jak to po narkozie. Dalej ma dostawać betaglukan, poza tym jest zdrowy no i ciachnięty. Reszta tez powinna, ale się skończył.

Dzisiaj był telefon o kotka (całkiem niedawno). Ludzie chcieli natychmiast oglądac kotka. Mąż mówi, że najpierw chce porozmawiać, prześle kilka zdjęć i pytań, odp. "eeeeee to ja jeszcze pomyslę". koniec epizodu.
Obrazek

Kinnia

Post » Wto sty 29, 2013 21:12 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

morelowa pisze:Co to jest 'między Warszawą, a Białymstokiem' ? To ma być lokalizacja?? Ukrywasz sie?

Nie, nie ukrywam się. Na prawdę mieszkam między Wawą i Białymstokiem. Mniej więcej w połowie trasy. Masz życzenie wiedzieć?
Obrazek

Kinnia

Post » Wto sty 29, 2013 21:22 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

No.. niekoniecznie.. jeśli nie chcesz... Ale lubię sobie człowieka umiejscowić :mrgreen:

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]