Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sty 25, 2013 13:54 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Witamy , u nas już lepiej ...nadal chorujemy ale z pomocą antybiotyków walczymy z tym grypskiem!
Czuje sie kompletnie wykończona już wstając z łózka ale przynajmniej odzyskałam częściowo smak i węch :P I kaszle znacznie mniej :)
Złosiej zauważył że jest mi lepiej i szaleje na całego , chyba nadrabia zaległości :)

Jak to co robie ??
Obrazek
Czekam ..na wiosne ...
Obrazek
Wiem że gdzieś tam jest ...
Obrazek
Będę tu czekać aż przyjdzie ....
Obrazek

A tak kochają sie moje dzieci :))
Obrazek

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Pt sty 25, 2013 13:56 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:Witamy , u nas już lepiej ...nadal chorujemy ale z pomocą antybiotyków walczymy z tym grypskiem!
Czuje sie kompletnie wykończona już wstając z łózka ale przynajmniej odzyskałam częściowo smak i węch :P I kaszle znacznie mniej :)
Złosiej zauważył że jest mi lepiej i szaleje na całego , chyba nadrabia zaległości :)

Jak to co robie ??
Obrazek
Czekam ..na wiosne ...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Złosiek w tej obróżce , przepięknie :1luvu: wracajcie do zdrowia

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Pt sty 25, 2013 14:38 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Zdrówka kochani!
Złosiu, to ja poczekam z Tobą. :)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt sty 25, 2013 16:36 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:Witamy , u nas już lepiej ...nadal chorujemy ale z pomocą antybiotyków walczymy z tym grypskiem!

Jak to co robie ??
Obrazek
Czekam ..na wiosne ...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Lilka, to Ty masz w domu kwiatki? 8O I nie są ponadgryzane a w doniczkach jest ziemia? 8O
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt sty 25, 2013 16:40 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

ja też mam :D a jak masz z tym problem to powykłądaj ziemie kamieniami ozdobnymi, jakimiś większymi bo mniejsze mogą być niezłą zabawką :ryk:
Lilka uważaj na tego kwiata z lewej strony zdjęcia- nie wiem jak się nazywa- ale też go mam i stoi bardzo wysoko bo koty sie bawiły tymi grubymi listkami a potem wymiotowały pianą 8O także wyszło chyba że coś kwiatek przytruwa 8O

Lila84

Post » Pt sty 25, 2013 16:58 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

To tak zwane "drzewko szczęścia", grubosz drzewiasty, faktycznie może być trujący. U ptaków np. bardzo podrażnia błony śluzowe, może wywoływać krawawienia jelitowe. Nie wiem jednak, jak Złoś, ale moje dziewczyny zupełnie się kwiatami nie interesują (potrafią czasem coś połamać biegając), ale podgryzają tylko swój owies. Warto jednak mieć to pod kontrolą.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt sty 25, 2013 17:16 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Moja Basia[*] ciągle tego kwaitka podjadała i jak już się nim podtruła to szukałam przyczyny i przestawiłam go wysoko, Teraz Basia nr 2 :D nie ma dostępu do niego a Kaśka dachowiec wskakuje na lodówke i go wącha ale nie gryzie :roll:

Lila84

Post » Pt sty 25, 2013 17:20 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

U mnie kwiatki nie mają racji bytu :evil:
Jak wzieliśmy Ryśke to miała z nich zabawę. Z każdej doniczki wygrzebana była ziemia ewentualnie Ryśka w ramach relaksu albo nam na złość pacała w doniczki i strącała z półek na podłogę :evil:
I tak kwiatki zawędrowały na katke :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt sty 25, 2013 18:07 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Witajcie , u nas kwiatki stoja tylko w kuchni , a Złośiowi udało sie wskoczyć na parapet bo przestawialam doniczki i przez chwilę było tam miejsce na koci tyłeczek . ale zazwyczaj tam jest tak poustawiane że kocie sie nie zmieści .Jakoś wyjatkowo tym razem w kuchni sie kociaczek nie interesował kwiatkami tylko widokiem za oknem .U nas w pokoju kocie zamordowało wszystkie kwiaty :P Poza tym cały czas miałam go pod nadzorem kiedy siedzial na parapecie kuchennym . Ale dzieki za ostrzezenie będe uważać na to żeby Złoś przypadkiem się nie dobrał do tego kwiatka .

Aaa... zapomniałąm ....czy wasze koty lubią oliwki zielone? Bo Złoś maluszkiem jeszcze będąc nie przepadal , wolał pokulać po podłodze i pobawić sie .O jedzeniu nie było mowy .Ale ostatnio jakos z miesiąc temu spadła mi oliwka a Złoś przyleciał i sprzątnął mi ją spod nosa:P
A dziś jak wyjęłam oliwke i pomachalam mu nia przed nosem to myślałąm że zginę od zębów i pazurów kiedy moje kocie koniecznie chciało mi odebrać oliwkę z reki . Zbzikował na punkcie oliwki XD

Lilka Mrau

Post » Nie sty 27, 2013 0:41 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Cześć Lila. Miło słyszeć, że już zdrowiejecie. Złosiek wielki jak lew. A ta minka na chyba 2 zdjęciu warta wszystkiego - aniołek\niewiniątko, słodycz. Super 8)
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie sty 27, 2013 15:16 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Złosiu, jak szukasz wiosenki, to zobacz mój wierszyk :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 27, 2013 20:52 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Zlosiu, jakis Ty sliczny :1luvu: :1luvu: :1luvu: poprostu przepiekny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: i jaki duzy juz 8O

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 27, 2013 23:46 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Złosiu, Prześliczny Koteczku, pobawisz się z nami?

Oliwka w imieniu wszystkich kotków

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon sty 28, 2013 19:51 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

vega013 pisze:Złosiu, Prześliczny Koteczku, pobawisz się z nami?

Oliwka w imieniu wszystkich kotków

Ja uwielbiam się bawić , Duża dziś kupiła nowe baterie do laserka bo poprzednie sie wyczerpaly....A ja lubie gonić czerwoną kropeczkę:))

Byłam dziś u kumpeli ktorej coreczka chodzi z moim MAciejem do klasy .Oni mają kociaka ok 4 miesięcznego , całego czarnego .Słodziak a porównując mniejwięcej rozmiarowo ze Złosiem to maleństwo jest :P

Lilka Mrau

Post » Pon sty 28, 2013 20:04 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

wiesz, Zlos jednak jest starszy troszeczke, poza tym moze byc tak, ze taka kociaka juz natura i bedzie szczuply.

Oj, czarnidelko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ma koti szczescie, ze nie mieszkam w poblizu, bo bym go juz schrupala :1luvu: :1luvu: :1luvu: kocham czarnidelka do szalenstwa :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]