Kinnia pisze:Morelowa to co z ta Twoją chałupą nie tak, że dogrzać nie można?
Morelowa spi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinnia pisze:Morelowa to co z ta Twoją chałupą nie tak, że dogrzać nie można?
Dorota pisze:Kinnia pisze:Morelowa to co z ta Twoją chałupą nie tak, że dogrzać nie można?
Morelowa spi
Dorota pisze:Dorota pisze:Kinnia pisze:Morelowa to co z ta Twoją chałupą nie tak, że dogrzać nie można?
Morelowa spi
Nadal spi
Dorota pisze:Dorota pisze:Dorota pisze:Kinnia pisze:Morelowa to co z ta Twoją chałupą nie tak, że dogrzać nie można?
Morelowa spi
Nadal spi
Caly czas
morelowa pisze:Dorota wstała![]()
No, bym nawet rozumiała te pomysły generałowej, jeśli ona to lubiła, dobrze sie czuła fizycznie i psychicznie w tych krańcowo niskich temperaturach. Ale zmuszać się do czegoś tylka dla wyglądu? W życiu. Pewne rzeczy są przypisane do wieku i warunków, genetyki, karmy i tp. i walka z nimi tylko dla gładszej cery, czego i tak większość otoczenia nie zauważy, jest bez sensu moim zdaniem.
morelowa pisze:Dorota - może spróbuj naprostować sobie tryb dzień-noc?Kotom spać nie dajesz... Zaslony w oknach masz, albo co? Mleczko ciepłe [tfu, tfu... bardzo niezdrowo...
]?
Generałowa nawet nie jest tym wyjątkiem co to potwierdza. Wiele się na to złożyło prawdopodobnie. A pewnie też i dobre życie i żarcie. Zdaje sie, że nie cierpiała na brak gotówki.
Mam wkleić zdjecia starych Tybetanek? Himalaje, zimno, śnieg, lód... Na okrągło prawie. Dzieciaki wyglądają jak przyrumienione pyzy, ale na starość już nie..
Jeszcze jedno - ona żyła w czasie, kiedy kobiety 30 letnie były postrzegane jako ..no, dojrzałe. Oczywiście wyglądać w wieku 90 lat na dojrzałe 35 to też jest coś !!
Dorota, próbujesz? tego lodu pod łóżkiem itp. Tylko , żeby Ci sie koty nie przeziębiły...
Revontulet pisze:Morelowa, jak ja dobrze Cie rozumiem- też mam mieszkanie na trzy strony świata, a właściwie na cztery. Tylko kawałek ściany wspólny z sąsiadami, reszta to podwórko i nieogrzewana klatka schodowa. Dodatkowo parter, a więc podłoga sąsiaduje z lodowatą piwnicą. Dużo wilgoci. Wysokie. I ogrzewanie na prąd...
Revontulet pisze:Ty nie parter, Morelowa, czy ja?
Nie zrozumiałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 33 gości