Zaginione-znalezione koty - SZCZĘŚLIWE ZAKOŃCZENIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 07, 2013 18:02 Re: Zagineła kotka DeeDee (rasa maine coon)

PiotrekHol pisze:Witam

Z dnia 30/31 grudnia 2012 zaginęła czarna kotka rasy Maine Coon o imieniu DeeDee. Kotka zaginęła w okolicach centrum Sosnowca. Cechą charakterystyczną kotki jest idealnie czarny kolor (bez przebarwień) oraz ogromny puszysty ogon. Kotka ma 10 miesięcy. Od tego dnia poszukujemy jej intensywnie. Dwie małe dziewczynki czekają na nią w domu..

Link do zdjecia http://sosnowiec.olx.pl/zaginela-kotka-iid-468482178

telefon kontaktowy 501500314
gadugadu 6981890

lub mailem pholman1@gazeta.pl

Waaaaaaaa DeeDee sie znalazła po 8 dniach:) Nic jej nie jest i nawet ma apetyt!!!!!!

Ale mam radoche jak na tak starego faceta....

Pozdrawiam

PiotrekHol

Od: Czw sty 03, 2013 17:13

Post » Pon sty 07, 2013 18:10 Re: Zaginione-znalezione koty

Piotrek na radość nigdy nie jest się ani za starym, ani za młodym!-cieszę się razem z Tobą!!!!!!!!! :piwa:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob sty 26, 2013 16:10 Re: Zaginione-znalezione koty

Witam ponownie:(ZAGIĄŁ KOT TYCHY OK>BRONISŁAWY/BARBARY/BUDOWLANYCH
po ostatnim szczęsliwym odnalezieniu mojego Kilima w sierpniu piszę ponownie z prośbą o pomoc.
Kilim ma 10 miesięcy, jest kotkiem wychodzącym i zawsze wracającym na noc.Niestety od wtorku od popołudnia nie wraca, a noce coraz zimniejsze:(
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Kot jest czarno-biały ma białe skarpetki..
Jak mam wkleić zdjęcie ?? takie np z domowego archiwum..?
Tu jest zdjęcie:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f279a9d4ec43a0cb.html
Ostatnio edytowano Sob sty 26, 2013 16:54 przez nisiek, łącznie edytowano 2 razy

nisiek

Od: Pon sie 20, 2012 18:25

Post » Sob sty 26, 2013 16:22 Re: Zaginione-znalezione koty

nisiek pisze:Witam ponownie:(ZAGIĄŁ KOT TYCHY OK>BRONISŁAWY/BARBARY/BUDOWLANYCH
po ostatnim szczęsliwym odnalezieniu mojego Kilima w sierpniu piszę ponownie z prośbą o pomoc.
Kilim ma 10 miesięcy, jest kotkiem wychodzącym i zawsze wracającym na noc.Niestety od wtorku od popołudnia nie wraca, a noce coraz zimniejsze:(
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Kot jest czarno-biały ma białe skarpetki..

Linku nie da się odczytać, prawdopodobnie musisz zmienić ustawienia konta na FB :|

moniczkaa1975

Od: Czw lis 03, 2011 22:58

Post » Sob sty 26, 2013 22:14 Re: Zaginione-znalezione koty

wrócił:) czuć go benzyną i jakąś piwnicą:) tak się cieszę, bo dzisiaj ma być najmroźniejsza noc..nie wypuszczę go aż do odwilży:)

nisiek

Od: Pon sie 20, 2012 18:25

Post » Sob sty 26, 2013 22:19 Re: Zaginione-znalezione koty

No to super nowina :ok: Proponuję zrobić z niego kotka domowego, niewychodzącego, bo to moze kiedyś źle dla niego sie zakonczyć. Tym bardziej, że to młody kotek i łatwo go tego nauczyć :kotek: Na dworzu czycha tyle niebezpieczeństw :roll:
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Nie sty 27, 2013 15:33 Re: Zaginione-znalezione koty

Witam,
Jestem z Jeleniej Góry nazywam się Magdalena. 25/01/2013 przyjechałam do Głogowa wraz ze swoja 5 letnią kotką Larą. Po zrobionych zakupach w Tesco na osiedlu Kopernika kotek wyskoczył z samochodu i pobiegł w prawą stroną od wejścia głównego. Rozwiesiłam zdjęcia, dałam ogłoszenia na każdym głogowskim portalu i codziennie jej szukam w miejscu w którym się zgubiła. Nie wiem co mogę zrobić dalej, płakać mi się chce. Kotka jest typowo domowym zwierzątkiem, nigdy nie przebywała na dworze. Miała na sobie czerwone szelki może dzięki temu ktoś ją rozpozna i zawiadomi chociażby schronisko z którym także jestem w kontakcie. Proszę o radę, nie wyjadę z Głogowa dopóki jej nie odnajdę.

Dziś znalazłam mojego kochanego kotka, niestety nie żyje :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Dziękuję wszystkim za pomoc i starania w jej odnalezieniu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Wto sty 29, 2013 11:19 przez MagdalenaM, łącznie edytowano 1 raz

MagdalenaM

Od: Nie sty 27, 2013 15:24

Post » Nie sty 27, 2013 22:09 Re: Zaginione-znalezione koty

nisiek pisze:wrócił:) czuć go benzyną i jakąś piwnicą:) tak się cieszę, bo dzisiaj ma być najmroźniejsza noc..nie wypuszczę go aż do odwilży:)

Super że kociak się znalazł :ok:

moniczkaa1975

Od: Czw lis 03, 2011 22:58

Post » Śro lut 27, 2013 23:44 Proszę o pomoc forumowiczów!

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 4206_n.jpg

Witam Sąsiadów, mieszkańców Chomiczówki, Bielan i przechodniów. Mam na imię Dude (Dud) i mam
półtora roku. Dnia 25 Lutego wyszedłem z domu przy ul. Bajana 21 i do dziś ni czort nie mogę do niego
trafić :( Jestem zwykłym chłopakiem, burasem, dachowcem. Na brzuszku mam ciemne centki, które teraz
pewnie kiepsko widać bo moje futro jest gęste i dłuższe niż zwykle (tak się ubieram na zimę). Na szyi
mam czarną obróżkę z niebieską blaszką w kształcie kostki (jak na focie), ale mogłem ją zgubić podczas
moich wojaży (nie wiem bo ciężko mi sie popatrzeć na swoją szyję). Mam zachrypnięty głos i często sobie
powarkuje. Reaguje na „kici kici” (o dziwo!), ale też na gwizdanie :). Tęsknie za moją siostrą Inką, z którą
się wychowuje od małego i za moimi właścicielami. Jestem głodny i już mi troche zimno. Proszę, pomóż
mi wrócić do mojego ciepłego domu. Jeśli mnie widziałeś lub znalazłeś proszę daj znać Dominikowi lub
Reni (kontakt poniżej) bo ja nie mam telefonu. Każda informacja będzie im przydatna.
Na Ciebie czeka nagroda! Bardzo Ci Dziękuję!

Dominik: 601 777 389

Renia: 792 282 737

To treść ogłoszenia, które staramy się rozpowszechnić przez facebook i ulotki. Dzisiaj obdzwoniłam weterynarzy, straż miejską, na Paluch nie potrafię się dodzwonić, ale z rana będę próbować dalej. Objechaliśmy najbliższą okolicę: ogłoszenia na klatkach schodowych, słupach, śmietnikach, przy szkołach, wrzucone ulotki do skrzynek na listy mieszkańców ulicy i pobliskich uliczek. Staramy się jak możemy, żeby namierzyć naszego kota, bo jest jeden jedyny w swoim rodzaju! Ech... smutek w domu panuje, bo przewijają się w głowach najczarniejsze scenariusze... Mam nadzieję, że nasz kot okaże się szczęściarzem, który się odnajdzie. I liczymy na Waszą pomoc! Z góry dziękujemy i czekamy na wiadomości.

Pozdrawiam wieczornie,
Renata
Ostatnio edytowano Czw lut 28, 2013 0:29 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: poprawiłam link

renirenenata

Od: Śro lut 27, 2013 12:50

Post » Czw lut 28, 2013 14:40 Re: Zaginione-znalezione koty

Jeśli się nie uda dodzwonić na Paluch warto sprawdzać na bieżąco stronę z kwarantanną, tu się pojawiają wszystkie zwierzęta, które trafiają na Paluch
http://napaluchu.pl/system_kwarantanna.php
Obrazek

MissJoas

Od: Wto sie 31, 2010 8:12

Post » Pt mar 01, 2013 8:28 Re: Zaginione-znalezione koty

Kociamber cudownie się odnalazł :) wczoraj, późnym wieczorem otrzymaliśmy telefon w trakcie rozwieszania ulotek, że kotka pani znalazła i że dzwoni z numeru na blaszce, którą ma przy obróżce (już się obawiałam, że ją zgubił!). Siedział w piwnicy w bloku 20m od domu! Ech... a tyle się napłakałam, że kota nie ma a tu proszę :) szczęście i radość w domu! :)

renirenenata

Od: Śro lut 27, 2013 12:50

Post » Pt mar 01, 2013 9:16 Re: Zaginione-znalezione koty

Całe szczęście :ok:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro kwi 17, 2013 14:58 Re: Zaginione-znalezione koty

Wrzucam, żeby nie przepadło w odmętach forum! Ktokolwiek widział ktokolwiek wie!

Zaginęła nasza kotka!

1. http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-znale ... -475310504
2. viewtopic.php?f=1&t=152410
3. https://www.facebook.com/events/410474922384506/

Obrazek

Gnatozuj

Od: Śro lut 23, 2011 18:58

Post » Śro kwi 17, 2013 20:52 Re: Zaginione-znalezione koty

KIELCE UL.SANDOMIERSKA, KOŁO SKRZYŻOWANIA Z UL.KUJAWSKĄ

Zaginął roczny bury kocurek Wafik. Wafik ma szare futerko w paski i wielkie oczy. Chudziutki i długi, typowy koci podrostek. Bardzo boi się ludzi, jest też w trakcie leczenia.

Na jakiekolwiek informacje czeka właściciel pod nr [....]

KOT odnaleziony
viewtopic.php?p=9772881#p9772881
Usuwam dane kontaktowe. N/K

karishma

Od: Nie sty 23, 2011 19:38

Post » Czw kwi 18, 2013 7:04 Re: Zaginione-znalezione koty

Kotka się znalazła! : )
Właściwie to Quotka ; )
Obrazek

Gnatozuj

Od: Śro lut 23, 2011 18:58