KATOWICE i śląskie

Informacje i opinie o lekarzach weterynarii, klinikach i gabinetach.

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob gru 15, 2012 11:58 Re: KATOWICE i śląskie

a gdzie on teraz przyjmuje ? bo ja o CHorzowie słyszałam
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob gru 15, 2012 12:18 Re: KATOWICE i śląskie

mamaGiny pisze:a gdzie on teraz przyjmuje ? bo ja o CHorzowie słyszałam

na józefowskiej w katowicach ...ma opocz tego szpitalik jakby co:(....ale tam bym mogła swojego zwierzaka z czystym sumieniem zostawic ..dizewczyna zapomnialam imienia -pomoc weterynaryjna ...ma takie podejscie do zwierzat ...czuła przede wszystkim ...przytula...nosi na rekach....pomimo ze mam weta pod nosem jak tylko cos soie dzieje jade tylko tam
agula76

Post » Nie gru 16, 2012 13:02 Re: KATOWICE i śląskie

Potrzebuję bardzo dobrego, doświadczonego pro kociego weta. Moja kotka mimo wykonanych badań i leczenia coraz gorzej się czuje. Myślałam o dr Borówce z Bytomia. Czy ktoś z Was ostatnio tam leczył kota i jakie są Wasze opinie o tej lecznicy?

sigman

Od: Pon wrz 03, 2012 10:19

Post » Pt gru 21, 2012 12:29 Re: KATOWICE i śląskie

SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE

Ok już mogę wyrazić własną opinie o weterynarzach w Siemianowicach.

Polecam weta na Bytkowskiej (koło torów kolejowych) Pan doktor dał szansę na przeżycie mojej kotce. Zrobił przede wszystkim badania, który wykazały błędną diagnozę wcześniejszych wetów. Kotka nie ma niewydolności nerek, tylko chorą wątrobę.

Niestety muszę odradzić lecznicę na Klonowej, choć dotychczas nie narzekałam ale w pewnym momencie stwierdzili, że kota nie da się uratować i to był koniec wizyty. Nawet żadnego słowa "przykro mi" :/ już nie mówiąc o tym, że się pomylili!

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Wto sty 15, 2013 10:40 Re: KATOWICE i śląskie

Katowice -> Szopiennice 11 Listopada 4

Westem na tej stronie nowa, mam kotkę z ciezka niewydolnościa nerek, moja Lila do tej pory była leczona u Pana Czogały, z powodow zdrowotnych nie jestem w stanie dojechac w chwili obecnej do Pana doktora, ktorego polecam. Z konieczności wybrałam sie do gabinetu, ktory jest u nas w dzielnicy otwarty od niedawna, przyjmuje tam lekarz co rozmawia z kotami, sympatyczny gaduła ktory sprawił ze Lila znowu zachowuje sie jak zdrowy kot, dostała kroplowke, zastrzyk, za wizyte nie zostałam skasowana co mnie ucieszyło. Ten lekarz nazywa się jakoś tak jesli dobrze pamietam dr.Peskot czy jakoś tak.

qudlata

Od: Wto sty 15, 2013 10:21

Post » Śro sty 16, 2013 22:03 Re: KATOWICE i śląskie

filemonove pisze:Nie polecam przychodni w Mysłowicach przy ul. Mikołowskiej. Po dwóch wizytach stwierdzam że naciągają na kasę.

Nie wiem jak jest z innymi chorobami, ale leczenie mojej Mokatki FeLV+ zakończyło się tragicznie (szczegóły). Może to był tylko bardzo ciężki przypadek, a może nie - trudno mi ocenić. W każdym razie mój kotek źle na tym wyszedł (pomijam już mój portfel - ale to akurat mniej ważne: gorzej, że Maleńka mogłaby być może żyć, gdyby na czas postawiono trafną diagnozę). Panie miłe, zwierzęta kochają, ale... dla kotów białaczkowych nie polecam.
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Sob sty 19, 2013 15:41 Re: KATOWICE i śląskie

ewuka1993 pisze:Katowice

Z głębi serca nie polecam Pana Iwo Toporka z Katowic Piotrowic z osiedla odrodzenia!
w październiku mój kot sie rozchorował. dał tylko antybiotyk. za koszt leczenia zapłaciłam 150 zł
1 grunia sytuacja sie powtórzyła. pojechałam z nim do kliniki na Brynów którą polecam! okazało sie ze ma kamienie albo piasek na pęcherzu i za pierwszym razem powinien mieć założony cewnik.lekarze super w szczególności Pan Rybicki oraz pan Czogała! Przez Pana Toporka mojemu ukochanemu pupilowi grozi zabieg w kwocie 500 zł razem z antybiotykami! Jedyny minus tej kliniki to ceny ale lekarze znają sie na rzeczy

Popieram
Próbował cewnikować mi kota rurką do kroplówki o szerokim przekroju.
Koszmar

Polecałem juz wcześniej bliziutko na os. Odrodzenia na ul Biedronek lecznicę. Miła delikatna pani z fantastycznym podejściem

ikka104

Od: Sob sty 28, 2012 20:08

Post » Pt sty 25, 2013 13:53 Re: KATOWICE i śląskie

Witam, moja kicia jest po kolejnej wizycie u pana doktora, kot czuje sie dużo lepiej, okazało sie ze wczesniejsze leczenie było nakierowane na niewydolność nerek, tak został zdiagnozowany w innym gabinecie, teraz wiadomo ze przyczyna byla calkiem inna zwiazana z małym guzem. Kot mial umowiony zabieg, wczesniej badanie krwi itd. za tydzień wizyta kontrolna i zdjecie szfow.
...a ten lekarz nazywa się Bartosz Plestot ( wczesniej przekręciłam jego nazwisko ups...:oops: )

qudlata

Od: Wto sty 15, 2013 10:21

Post » Sob sty 26, 2013 14:15 Re: KATOWICE i śląskie

ikka104 pisze:
ewuka1993 pisze:Katowice

Z głębi serca nie polecam Pana Iwo Toporka z Katowic Piotrowic z osiedla odrodzenia!
w październiku mój kot sie rozchorował. dał tylko antybiotyk. za koszt leczenia zapłaciłam 150 zł
1 grunia sytuacja sie powtórzyła. pojechałam z nim do kliniki na Brynów którą polecam! okazało sie ze ma kamienie albo piasek na pęcherzu i za pierwszym razem powinien mieć założony cewnik.lekarze super w szczególności Pan Rybicki oraz pan Czogała! Przez Pana Toporka mojemu ukochanemu pupilowi grozi zabieg w kwocie 500 zł razem z antybiotykami! Jedyny minus tej kliniki to ceny ale lekarze znają sie na rzeczy

Popieram
Próbował cewnikować mi kota rurką do kroplówki o szerokim przekroju.
Koszmar

Polecałem juz wcześniej bliziutko na os. Odrodzenia na ul Biedronek lecznicę. Miła delikatna pani z fantastycznym podejściem

Niestety Pani doktor na biedronek zamknęła gabinet;( tez do niej chodziłam

ewuka1993

Od: Pon gru 03, 2012 20:50

Post » Pt lut 01, 2013 21:38 Re: KATOWICE i śląskie

KATOWICE

Po wielu przykrych doświadczeniach z wetami trafiłam w końcu na cudowną dr kochającą koty,lecznica jej to chyba dt ..gołąb,królik uratowany przed zabiciem na obiad:(, psy ,koty,szuka im domków, leczy...kobieta cudo...jak leczy ...to z oddaniem ...i do końca...tania..nie zdziera kasy

EWELINA PAŁYS UL JÓZEFOWSKA KATOWICE
SPECJALISCI CHIRURDZY
OKULISTA- DR STEFANOWICZ KRAKÓW
CHIRURG ORTOPEDA - DR GIEREK KATOWICE

POLECAM
agula76

Post » Sob mar 09, 2013 23:51 Re: KATOWICE i śląskie

Dąbrowa Górnicza!

Nie polecam przychodni Agawet na bursztynowej w Strzemieszycach!
Weterynarz który boi się każdego psa, to dla mnie co najmniej paranoja i śmiech na kółkach.
Poza tym, poprosiłam o badanie, którego tak właściwie nie wykonano, a pieniążki poszły...
Od kilku miesięcy pojawiam się sporadycznie..
Powód?
Choroba, przepraszam.

Jetrel

Od: Pon gru 06, 2010 13:15

Post » Pon mar 11, 2013 21:02 Re:

Ja również nie polecam, miły lekarz, ale nie oddał pieniędzy za zabieg który mu nie wyszedł i musiałem poprawiać u innego!

born4july

Od: Nie mar 10, 2013 23:53

Post » Pon mar 11, 2013 22:13 Re: Re:

Jetrel pisze:Dąbrowa Górnicza!

Nie polecam przychodni Agawet na bursztynowej w Strzemieszycach!
Weterynarz który boi się każdego psa, to dla mnie co najmniej paranoja i śmiech na kółkach.
Poza tym, poprosiłam o badanie, którego tak właściwie nie wykonano, a pieniążki poszły...

born4july pisze:Ja również nie polecam, miły lekarz, ale nie oddał pieniędzy za zabieg który mu nie wyszedł i musiałem poprawiać u innego!

Osobiście tam nie byłam ale mój wujek jakiś rok temu leczyła tam swojego psa na raka prostaty, pies ostatecznie zmarł ma raka jelit, ot takie przeoczenie...
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto mar 19, 2013 16:01 Re: KATOWICE i śląskie

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM GABINET WETERYNARII P. TOMASZA KLIMCZAKA W JASIENICY KOŁO BIELSKA. BARDZO MIŁA OBSŁUGA . MIAŁAM OSTATNIO PROBLEMY ZE SWOJĄ KOTKĄ I NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ ZŁEGO SŁOWA O OPIECE NAD NIĄ. PAN DOKTOR WALCZYŁ O NIĄ DO KOŃCA. I ZAPEWNIAM ŻE NIE ZE WZGLĘDU NA WYCIĄGNIĘCIE PIENIĘDZY.!!! USŁUGI W GABINECIE W PORÓWNANIU DO INNYCH NIE SĄ DROGIE . I NA PEWNO NIE JEST TAK JAK KTOŚ PISAŁ ŻE SKORO SĄ TANIE USŁUGI TO NA CZYMŚ SIĘ OSZCZĘDZA. ZAWSZE WSZYSTKO STERYLNE , WENFLON NOWY, NICI PO STERYLIZACJI TEŻ BYŁY NOWE A NIE STARE. POLECAM!!!!!!!!!
Gabinet Weterynaryjny lek. wet. Tomasz Klimczak
43-385 Jasienica
Cieszyńska 302
Telefon: 697 518 901
e-mail: tomaszklimczak@op.pl

Misia27

Od: Wto mar 19, 2013 15:51

Post » Wto mar 19, 2013 16:49 Re: KATOWICE i śląskie

Misia27 pisze:I NA PEWNO NIE JEST TAK JAK KTOŚ PISAŁ ŻE SKORO SĄ TANIE USŁUGI TO NA CZYMŚ SIĘ OSZCZĘDZA

Akurat tę tendencję potwierdzam - z Mokate płaciłam strasznie drogo, a... szkoda gadać. Teraz płacę dużo mniej za usługi na znacznie wyższym poziomie (np. za komplet badań krwi /morfologia z rozmazem, biochemia i pełny jonogram zapłaciłam tyle, co poprzednio za samą biochemię) i zdecydowanie lepszą wiedzę (Klinika Weterynaryjna Giszowiec - tam chodzę).
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

[poprzednia][następna]