Moderator: Moderatorzy
mamaGiny pisze:a gdzie on teraz przyjmuje ? bo ja o CHorzowie słyszałam
filemonove pisze:Nie polecam przychodni w Mysłowicach przy ul. Mikołowskiej. Po dwóch wizytach stwierdzam że naciągają na kasę.
ewuka1993 pisze:Katowice
Z głębi serca nie polecam Pana Iwo Toporka z Katowic Piotrowic z osiedla odrodzenia!
w październiku mój kot sie rozchorował. dał tylko antybiotyk. za koszt leczenia zapłaciłam 150 zł
1 grunia sytuacja sie powtórzyła. pojechałam z nim do kliniki na Brynów którą polecam! okazało sie ze ma kamienie albo piasek na pęcherzu i za pierwszym razem powinien mieć założony cewnik.lekarze super w szczególności Pan Rybicki oraz pan Czogała! Przez Pana Toporka mojemu ukochanemu pupilowi grozi zabieg w kwocie 500 zł razem z antybiotykami! Jedyny minus tej kliniki to ceny ale lekarze znają sie na rzeczy
ikka104 pisze:ewuka1993 pisze:Katowice
Z głębi serca nie polecam Pana Iwo Toporka z Katowic Piotrowic z osiedla odrodzenia!
w październiku mój kot sie rozchorował. dał tylko antybiotyk. za koszt leczenia zapłaciłam 150 zł
1 grunia sytuacja sie powtórzyła. pojechałam z nim do kliniki na Brynów którą polecam! okazało sie ze ma kamienie albo piasek na pęcherzu i za pierwszym razem powinien mieć założony cewnik.lekarze super w szczególności Pan Rybicki oraz pan Czogała! Przez Pana Toporka mojemu ukochanemu pupilowi grozi zabieg w kwocie 500 zł razem z antybiotykami! Jedyny minus tej kliniki to ceny ale lekarze znają sie na rzeczy
Popieram
Próbował cewnikować mi kota rurką do kroplówki o szerokim przekroju.
Koszmar
Polecałem juz wcześniej bliziutko na os. Odrodzenia na ul Biedronek lecznicę. Miła delikatna pani z fantastycznym podejściem
Jetrel pisze:Dąbrowa Górnicza!
Nie polecam przychodni Agawet na bursztynowej w Strzemieszycach!
Weterynarz który boi się każdego psa, to dla mnie co najmniej paranoja i śmiech na kółkach.
Poza tym, poprosiłam o badanie, którego tak właściwie nie wykonano, a pieniążki poszły...
born4july pisze:Ja również nie polecam, miły lekarz, ale nie oddał pieniędzy za zabieg który mu nie wyszedł i musiałem poprawiać u innego!
Misia27 pisze:I NA PEWNO NIE JEST TAK JAK KTOŚ PISAŁ ŻE SKORO SĄ TANIE USŁUGI TO NA CZYMŚ SIĘ OSZCZĘDZA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości