Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Villentretenmerth pisze:Witajcie Czarowne.
Pomoc potrzebna. Koty w potrzebie. Tutaj. viewtopic.php?f=1&t=149090&start=465 Potrzebne domy. Trochę już znalazło - jeden niestety nie zdążył.Lekarze uratowali życia ale dług jest ogromny. Forumowa zbiórka przyniosla niezbyt wiele. Pomyślcie Naczelne - może da się coś zrobić? Proszę dla kotów - one same nie potrafią. Nie łudzę się, że zapłacimy wszystko, ale może choć jakąś cząstkę - żeby oddech złapać. Proszę.
Ich opiekunka dostanie jakąś pomoc, bo z ludźmi to jeszcze się trochę liczymy... A koty... W najlepszym przypadku schronisko - nikt ich nie skrzywdzi, ale one tam gasną. W gorszym przypadku - ktoś je wyrzuci za miasto do lasu.
Villentretenmerth pisze:Witajcie Czarowne.
Pomoc potrzebna. Koty w potrzebie. Tutaj. viewtopic.php?f=1&t=149090&start=465 Potrzebne domy. Trochę już znalazło - jeden niestety nie zdążył.Lekarze uratowali życia ale dług jest ogromny. Forumowa zbiórka przyniosla niezbyt wiele. Pomyślcie Naczelne - może da się coś zrobić? Proszę dla kotów - one same nie potrafią. Nie łudzę się, że zapłacimy wszystko, ale może choć jakąś cząstkę - żeby oddech złapać. Proszę.
Ich opiekunka dostanie jakąś pomoc, bo z ludźmi to jeszcze się trochę liczymy... A koty... W najlepszym przypadku schronisko - nikt ich nie skrzywdzi, ale one tam gasną. W gorszym przypadku - ktoś je wyrzuci za miasto do lasu.
Maupa pisze:właśnie przekopuję się przez wątek. Mulesia chciała zgłaszać na styczeń Neigh - Mulesiu, podtrzymujesz?
Becia zgłaszała koty z Fundacji KOT, ale do pakietu ogłoszeń.
Villentretenmerth pisze:Wybaczcie Czarowne, ale jeszcze mam niewielkie doświadczenie i nie wiem jak to "formalne" zgloszenie powinno wyglądać. Napisałem tak jak to czuję. Koty wyleczone - weci zrobili co trzeba i nie można ich z tym tak zostawić. Domki się znajdą - piękne koty i ktoś je wszystkie pokocha - dużo już domy znalazło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 168 gości