Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Znalazłam okulary - sądząc po miejscu (łóżko) Julka je aportowała. Z nadzieją na zabawę (w sensie że rzucę). To komu wysyłam? Do saintpauli w celu aportowania gońca czy do marta-po w celu znalezienia kluczy?
Jesteśmy podatni na dobrze dobrane argumenty (pyszna karma dla kociastych, drapaczek lub hamak...
saintpaulia pisze:Alienor pisze:Znalazłam okulary - sądząc po miejscu (łóżko) Julka je aportowała. Z nadzieją na zabawę (w sensie że rzucę). To komu wysyłam? Do saintpauli w celu aportowania gońca czy do marta-po w celu znalezienia kluczy?
Jesteśmy podatni na dobrze dobrane argumenty (pyszna karma dla kociastych, drapaczek lub hamak...
Mi to nie, nie. Ja nie mam drapaków i źle karmię.
Iwlajn pisze:Współczuję Wam dziewczyny, ze mną śpi tylko Lusia i to obok, na podusi, przytulona do mnie.
Może kotkom jest za zimno i znalazły sobie ludzkie termoforki
marta-po pisze:Dziękuję Iwonka. Niestety w jej sytuacji już nie można liczyć na cud. Z powodu białaczki odszedł u mnie Gucio, Karolek i Czesio. Wszystko odbywa się tak samo. Już poznałam tą paskudną chorobę od tej strony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości