TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 24, 2013 23:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

co za ludzie!!!! Wysterylizowac kotki to nie, bo musi sobie pouzywac, bo to wbrew naturze, grzech itp, a potem kociaki topia, wyrzucaja na mroz... a jak juz maja kota, to traktuja jak zabawke :evil: jak sie znudzi to na smietnik... :evil: Cisna mi sie na usta takie slowa, ze natychmiast bym na zawsze zistala z tego forum wyrzucona jakbym je tu napisala :evil: :evil: :evil: :evil:
szkoda, ze prawo nie gwarantuje opcji, ze jakby sie tym ludziom udowodnilo, ze to ich kot, to:
po pierwsze: slona kara pieniezna za porzucenie kota
po drugie: prace spoleczne w schronisku i w DT przy najciezszych przypadkach
po trzecie: przymus comiesiecznej, dozywotniej "renty" dla kota, na jego utrzymanie. W razIe nieplacenia-komornik itp.

musze pozmniejszac te fotki ktore wrzucilam... myslalam, ze juz sa ok, ze wystarczajaco sa zmniejszone, ale dostalam op... od modow, ze jeszcze za duze :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sty 25, 2013 2:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Pytałam te panie o adres i mówiłam im ze to jest karalne takie porzucanie zwierząt , ale one mi powiedziały tylko że mieszkał w Kobiórze , że tamci ludzie musieli wyjechać za praca i takie tam :evil: :evil: :evil: i że ponoć szukali mu domu :roll: :roll: :roll: tylko ciekawe gdzie bo nie zauważyłam nigdzie ogłoszeń :roll:

Węgielek dziś coś kasze i kicha a dopiero co zakończył antybiotyk z powodu problemów z sikaniem :|

A Fibi znów zaczyna z nietrzymaniem moczu :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt sty 25, 2013 12:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

ta, szukali domu kotu, jasne... :roll:

Skarby, nie chorowac, prosze! Ja tez od dluzszego czasu bardzo kicham, na szczescie nic poza tym mi nie dolega

Kociara82

Post » Pt sty 25, 2013 14:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

przedstawiam wam kocich rezydentow z DT w ktorym mieszkaja Plamka, Dropsik i Franek :)

Oto bardzo bojazliwa, plochliwa (bardziej niz Kika) kotunia Pepsi:
Obrazek
z tylu widac Ediego :D
Obrazek

Łatek -pieszczoch, miziak, przylepa, ktory potrafi zasypac czlowieka czulosciami :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Didzej - kot charakterny
Obrazek

Edi
Obrazek

??? nie pamietam imienia
Obrazek

Kociara82

Post » Pt sty 25, 2013 20:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Justyś, ja jeszcze urwanie głowy do niedzieli mam, ale... CO TO ZA NOWY KOT? U Ciebie siedzi teraz???
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt sty 25, 2013 21:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Kociara82 pisze:przedstawiam wam kocich rezydentow z DT w ktorym mieszkaja Plamka, Dropsik i Franek :)

Łatek -pieszczoch, miziak, przylepa, ktory potrafi zasypac czlowieka czulosciami :1luvu:
Obrazek
Tu też Binio a nie Łatek :wink:
Obrazek
Obrazek

Didzej - kot charakterny To nie jest Diżej lecz Binio :wink:
Obrazek

??? nie pamietam imienia A to jest Diżej :wink:
Obrazek
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 25, 2013 21:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Nowa_Sztno pisze:Justyś, ja jeszcze urwanie głowy do niedzieli mam, ale... CO TO ZA NOWY KOT? U Ciebie siedzi teraz???

No właśnie , nowy bo jego właściciele ( niech ich @#%^v nie powiem co :evil: ) wystawili na mróz jak stary mebel , a on bardzo przezywa zamkniecie w klatce, nie sika i buczy , buczy tez na Erka a Eryk sie dosłownie na niego rzucił i gdyby nie kraty klatki to był by dramat :( :( ( obaj sa w osobnych klatkach ) ale jak przychodze to Eryk jest z klatki wypuszczany i sobie chodzi gdzie chce , jedynie co jest pozytywne to że je i to ładnie , jak on musi cierpieć przez tych pseudo ludzi :evil:
Za chwilkę wyśle fotki , nazwałam go Emil ...
Nowa_Sztno wysłałam wczoraj fotki kotów na drapaku , dotarły ?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 25, 2013 22:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Przed chwilka rozmawiałam z kolezanka u u której mam na tymczasie Dadiego ( Dekster juz w DS ) że umowa była ze jak do ostatniego stycznia Dadi nie znajdzie domu to wraca do mnie :(:(:( A nikt o niego nie pyta :(:(:( Poza tym Dadi ma problem z utrzymaniem czystości , załatwia sie na wersalkę i na fotel :(:(:( , on ma juz 4 miesiące , co z nim bedzie :(:(:(

Z Erykiem tez jest problem , myslałam ze po zaszczepieniu ( planuje w przyszłym tygodniu ) że bede mogła go z kwarantanny na góre zabrać , ale dzis mi pokazał jaki z niego kiler na koty ( samce ) a u mnie ich sporo :(
Poza tym Eryk mimo iz jest mego miziakiem , w momencie potrafi zaatakować rękę która go mizia :(:(:( Jestem przerażona co dalej robić :(:(:(

Jak by tego było mało to Majeczka znów ma problem z plazmocytarnym zapaleniem dziąseł :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 25, 2013 22:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Justyś, dotarły, dotarły, tylko akurat w lecznicy byłam jak przysyłałaś (walczyliśmy o kotkę [*] ) i młyn mam jeszcze do niedzieli.
Wszystko nadrobię, a zaraz chociaż Emila wrzucę :ok:

dopisuję, bo nam się wpisy pokryły: mój młyn, to pikuś w porównaniu z Twoim :(
Justyś, jesteś moim mistrzem, i nieustająco trzymam za Ciebie :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Pt sty 25, 2013 22:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Nowa_Sztno pisze:Justyś, dotarły, dotarły, tylko akurat w lecznicy byłam jak przysyłałaś (walczyliśmy o kotkę [*] ) i młyn mam jeszcze do niedzieli.
Wszystko nadrobię, a zaraz chociaż Emila wrzucę :ok:

dopisuję, bo nam się wpisy pokryły: mój młyn, to pikuś w porównaniu z Twoim :(
Justyś, jesteś moim mistrzem, i nieustająco trzymam za Ciebie :ok: :ok: :ok:

Wiem jak ci ciężko , to zawsze boli jak se walczy o życie a one uchodzi, ale zrobiłaś wszystko co tylko błyo możliwe i to jest najważniejsze a przecież sie kiedyś z nimi spotkamy i w to trzeba wierzyć ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 25, 2013 22:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Banerki przekierowane na aktualny wątek:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=150164][img]http://tnij.org/gpy4[/img][/url]

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=150164][img]http://tnij.org/gpy7[/img][/url]
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt sty 25, 2013 22:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Witaj Phanta, wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dawno Cię nie było, ale całe szczęście masz rękę na pulsie :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt sty 25, 2013 23:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Phanta dzięki za przekierowanie , nawet nie zauważyłam :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 25, 2013 23:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Dramat ponad 40 królików pomocy viewtopic.php?f=21&t=150258&p=9573579#p9573579
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sty 26, 2013 16:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

:cry: :cry: :cry: viewtopic.php?f=20&t=150260 :cry: :cry: :cry: jesli ktos moze pomoc.... blagam...

niewesolo u Ciebie, zwlaszcza z Erykiem :roll:

Kociara82

[poprzednia][następna]