Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 15, 2013 21:55 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Ja kochać Rudolfa i wdychać do niego :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro sty 16, 2013 21:16 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

marguerite pisze:
Neigh pisze:
Żeby napisać książkę to trzeba:
- umiec pisać
- mieć czas na napisanie
- miec o czym pisac
- znaleźć kogoś kto wyda
A przede wszystkim kogos, kto będzie chciał czytać..

Za dużo jak dla mnie

hmm...
pkt 1. nosz kurcze... piszesz zabawnie i ciekawie i nie wiem czy znajdziesz tutaj kogoś kto zaprzeczy twierdzeniu że "umiesz pisać" :P
pkt 3. toż piszesz przecież...o i mam już tytuł "Przygarnę kurę wychodzącą, najlepiej w typie indyka" albo "Wezmę TŻ na DT z opcją DS" haha :D
pkt 4. Studio w którym pracuje jest także wydawnictwem :D
pkt 5. ... no proszę Cię... ;) będzie obowiązkowy zakup czy rejestracji na forum miau :D

jedyny problematyczny... pkt 2. no ale to TYLKO jeden punkt :D ... weźmiesz Kotkins do pomocy to dacie we dwie radę ;)

Bedetka pisze:marguerite czy Ty masz coś wspólnego z adopcją Rudiego? ;) Ustawiasz się w kolejce..? Bo tak jakoś niejasno piszesz a ja nie do końca w temacie kto i gdzie ;)

żeby było jaśniej... i tak i nie ;) Mam o tyle że zaoferowałam się z DT więc gdzieś tam w rezerwie jestem ;)

Nadmienię ,że mam ksiegarnię i ja TO sprzedam!

Może kiedyś, kiedy wyadoptujemy wszystkie co do jednego norwegi...persy i TŻ-ty...
Może będą płacili nam za godzine pracy dziennie tak jak za dziewięć...
Może nasz dzieci zajmą się wtedy same sobą (albo sobą nawzajem- Neigh ma bardzo ładną córkę a ja syna w tzw"odpowiednim wieku")

Może WTEDY napisze Neigh kryminał?
Z kotami?
Trup się zaściele gęsto a i zjawiska nadprzyrodzone będą co parę stron.Glowny bohater będzie miał papugę-szpiega np...

A kura wychodząca będzie się niczym u Kieślowskiego pojawiała efemerycznie tu i tam... :mrgreen:

Piszę się na redaktora!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro sty 16, 2013 22:11 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Efemeryczna kura mi się BARDZO podoba..

Jak w Vabank Murzyn, MURZYN............dlaczego mnie pan nie pyta o alibi! A pan ma alibi?

My nie mamy alibi........ale możemy mieć kurę. HA! Się mi pomysł spodobał....

Kotkins ja bym napisała o:
- aligatorze
- Sake i motylkach
- Dziaduniu i Srulu.....
- Andzi i Maksiu..

Hmm no tak z 5 stron mamy teksty maks.......a potem MOGIŁA. I nawet przechadzająca się kura na nic się nie zda.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw sty 17, 2013 22:50 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Napiszemy , założymy kiedyś bloga?
Opiszemy JAK bylo w melinie z persami np...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt sty 18, 2013 19:14 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Gdzie jest koniec kolejki do Rudolfa? Ech, może reszta świata się nie będzie nadawać...

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pt sty 18, 2013 19:42 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Cammi pisze:Gdzie jest koniec kolejki do Rudolfa? Ech, może reszta świata się nie będzie nadawać...

Obrazek

Hej ludzie u mnie zagrał patriotyzm lokalny , sprawdźta co Cammi pisze , prooooszęęęę.

Poczekam na info... może ten domek będzie akuratny dla Rudolfa...
Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt sty 18, 2013 19:57 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Monika_Krk pisze:
Cammi pisze:Gdzie jest koniec kolejki do Rudolfa? Ech, może reszta świata się nie będzie nadawać...

Obrazek

Hej ludzie u mnie zagrał patriotyzm lokalny , sprawdźta co Cammi pisze , prooooszęęęę.

Obrazek

To Cię rozczaruję. Na chwilę mieszkam w wielkopolsce. Ale wrócę kiedyś do Krakowa. W końcu mam tam mieszkanie z dwoma balkonami. Zabezpieczonymi :-)

Cammi

Post » Pt sty 18, 2013 20:02 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Cammi pisze:
Monika_Krk pisze:

Obrazek

Obrazek

To Cię rozczaruję. Na chwilę mieszkam w wielkopolsce. Ale wrócę kiedyś do Krakowa. W końcu mam tam mieszkanie z dwoma balkonami. Zabezpieczonymi :-)

Widziałam - doczytałam- :mrgreen: chodziło mi o korzenie Twe zaznaczone pod nickiem 8)
Nie rzucim ziemi skąd nasz ród - i inne takie...

PS jakie te Lajkoniki rzeczowo-pyskate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :twisted:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pt sty 18, 2013 20:08 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Tu nic nie jest proste :-)
Jestem urodzona w stolicy Pyrlandi. Naturalizowana krakuska... A teraz pomiędzy... A co z dużym Rudym? Dlaczego on jeszcze nie w swoim dożywotnim DS?

Cammi

Post » Pt sty 18, 2013 20:32 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Cammi pisze:Tu nic nie jest proste :-)
Jestem urodzona w stolicy Pyrlandi. Naturalizowana krakuska... A teraz pomiędzy... A co z dużym Rudym? Dlaczego on jeszcze nie w swoim dożywotnim DS?

W tej sprawie właśnie :D Cammi - pisz do Neigh z tego wątku.
Ona jest Władcą Pierścienia :wink: Okiem Saurona :wink: i trzyma w rękach losy kota Rudolfa.

Poważnie już rzecz ujmując najlepiej do Neigh na priv bo ona zarobiona po uszy w adopcjach i tam już się dowiesz wszystkiego.

:ok:

PS Podsumowując Sithów jest dwóch mój drogi rycerzu Jedi :
Kotkins jest od persuff pięknych a Neigh od ogromnych brzydali :wink: z nimi walke stoczyć musisz aby kota odebrać :wink:
Obrazek
Niech Moc będzie z Tobą

Monika_Krk

Post » Czw sty 24, 2013 12:47 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Jak rozumiem Cammi odpadła ? :roll:
Czy może się udało ?
Pytam w sensie adopcji Rudolfa Ogromnego oczywiście .

Monika_Krk

Post » Czw sty 24, 2013 13:05 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Napiszę co ja wiem.

Rudolf jest w DT i być może ten DT zostanie jego DS. Narazie można zdjąć banerki bo czekamy na rozwój wydarzeń.

Dziekuję wszystkim za pomoc i wsparcie!
Obrazek
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Czw sty 24, 2013 13:11 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

8O Kurde . to super -----
To biegnę zdjąć banerek aby nie zapeszać Rudolfa :ok:

PS :mrgreen: Rudolf ty rudzielcu skubaniutki, szczęściarzu jeden ty, cieszę się jak wszyscy diabli i święci anieli.

Monika_Krk

Post » Czw sty 24, 2013 20:47 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Monika_Krk pisze:Jak rozumiem Cammi odpadła ? :roll:
Czy może się udało ?
Pytam w sensie adopcji Rudolfa Ogromnego oczywiście .

pewnie, że odpadła :-)
nie mnie do takich pięknych kotów
no i jakoś nie potrafiłabym wyrażać chęci adopcji tak na wątku - jak mam poważne zamiary to od razu do decydentów pisuję
Rudy mi przypomina pewnego rudasa Noela stąd moje zainteresowanie czy kolejka chętnych na adopcję się się ustawiła :-)
powodzenia rudzielcu :ok:

Cammi

Post » Czw sty 24, 2013 22:04 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Ja dziś nie ogarniam......spróbuję jutro, ale nie obiecuję

Jutro dzieci wyprawiam, w sobotę ja wyjezdzam......Kotkins zostaje na placu boju, z moim autkiem na swoim podwórku:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

[poprzednia][następna]