Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
marguerite pisze:Neigh pisze:
Żeby napisać książkę to trzeba:
- umiec pisać
- mieć czas na napisanie
- miec o czym pisac
- znaleźć kogoś kto wyda
A przede wszystkim kogos, kto będzie chciał czytać..
Za dużo jak dla mnie
hmm...
pkt 1. nosz kurcze... piszesz zabawnie i ciekawie i nie wiem czy znajdziesz tutaj kogoś kto zaprzeczy twierdzeniu że "umiesz pisać"
pkt 3. toż piszesz przecież...o i mam już tytuł "Przygarnę kurę wychodzącą, najlepiej w typie indyka" albo "Wezmę TŻ na DT z opcją DS" haha
pkt 4. Studio w którym pracuje jest także wydawnictwem
pkt 5. ... no proszę Cię...będzie obowiązkowy zakup czy rejestracji na forum miau
![]()
jedyny problematyczny... pkt 2. no ale to TYLKO jeden punkt... weźmiesz Kotkins do pomocy to dacie we dwie radę
Bedetka pisze:marguerite czy Ty masz coś wspólnego z adopcją Rudiego?Ustawiasz się w kolejce..? Bo tak jakoś niejasno piszesz a ja nie do końca w temacie kto i gdzie
żeby było jaśniej... i tak i nieMam o tyle że zaoferowałam się z DT więc gdzieś tam w rezerwie jestem
Cammi pisze:Gdzie jest koniec kolejki do Rudolfa? Ech, może reszta świata się nie będzie nadawać...
Monika_Krk pisze:Cammi pisze:Gdzie jest koniec kolejki do Rudolfa? Ech, może reszta świata się nie będzie nadawać...
Hej ludzie u mnie zagrał patriotyzm lokalny , sprawdźta co Cammi pisze , prooooszęęęę.
Poczekam na info... może ten domek będzie akuratny dla Rudolfa...
Cammi pisze:Monika_Krk pisze:Cammi pisze:Gdzie jest koniec kolejki do Rudolfa? Ech, może reszta świata się nie będzie nadawać...
Hej ludzie u mnie zagrał patriotyzm lokalny , sprawdźta co Cammi pisze , prooooszęęęę.
Poczekam na info... może ten domek będzie akuratny dla Rudolfa...
To Cię rozczaruję. Na chwilę mieszkam w wielkopolsce. Ale wrócę kiedyś do Krakowa. W końcu mam tam mieszkanie z dwoma balkonami. Zabezpieczonymi
Cammi pisze:Tu nic nie jest proste
Jestem urodzona w stolicy Pyrlandi. Naturalizowana krakuska... A teraz pomiędzy... A co z dużym Rudym? Dlaczego on jeszcze nie w swoim dożywotnim DS?
Monika_Krk pisze:Jak rozumiem Cammi odpadła ?![]()
Czy może się udało ?
Pytam w sensie adopcji Rudolfa Ogromnego oczywiście .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 14 gości