BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:No widzisz jestem ślepa i mądra inaczej , zadowolonaprzyznałam się publicznie
Ja kaleka i niektóre zwierzaki moje kalekie ale jakoś się kochamy i sobie niczego nie wytykamy ..Dobranoc
Ide sprzątnąć kuwety mimo ślepoty jakoś dam radę
To jeszcze przetłumacz o co zapytałam,bo chciałabym zrozumiec o co Ci chodzi?
ruda 32
Ja własnie pamiętam "SWOJA afere",więc rozliczam pomoc i jaka dostaję ,a nie mówie "odwal się idź sobie poczytaj u tej czy tamtej"I przestałam wierzyc miłym słówkom,bo własnie potem wychodza piękne kwiatki,szczególnie jak się ktos z kims nie zgadza.Najpierw "weź,przyjmij pomoc",a po pół roku rozlicz sie z tamtego co pół roku temu ci dałem paragonem.
Mnie zatkało,ze Lidka takie głupoty na mój temat pisze,a tego,że "Bożena na siłe trzyma koty do końca,karmi je na siłe,itp"to juz niezłe piegiecie "Ruda jest.Kazdy normalny człowiek walczy o swoje zwierzaki do końca i ja będe to robić.Ciekawe jak długo Lidka podejmowała decyzję czy uspic chorego psa...przeciez wiedzac ,że ma raka od razu go nie zabiła,tylko poprawiała komfort zycia ile się dało.Łatwo jest u kogos widziec to czy tamto,u siebie najlepiej głupoty zauwazyc i coś z tym zrobić...albo chociaz się postarać zauwazyc ,ze czasami nalezy trzymac jezor za zębami,niz potem załowac tego co się "chlapneło"bez rozumu.I to nie jest "przytyk"personalny do Lidki,ale do kazdego,zeby się zastanowił nim cos pierdyknie nieodwracalnie.Normalny człowiek przyzna się do błedu i przeprosi jak kogos urazi...
to jeszcze parę serduszek pierdykne i zniknę![]()
![]()
![]()
![]()
A ja zanim se pierdykne