Wątek zbieraczki cz.5 .Niekochany - za Tm .23.07.2013.;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 23, 2013 21:33 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

BOZENAZWISNIEWA pisze:
lidka02 pisze:No widzisz jestem ślepa i mądra inaczej , zadowolona :) przyznałam się publicznie :mrgreen: Ja kaleka i niektóre zwierzaki moje kalekie ale jakoś się kochamy i sobie niczego nie wytykamy ..Dobranoc :1luvu: Ide sprzątnąć kuwety mimo ślepoty jakoś dam radę :ok:

To jeszcze przetłumacz o co zapytałam,bo chciałabym zrozumiec o co Ci chodzi?

ruda 32
Ja własnie pamiętam "SWOJA afere",więc rozliczam pomoc i jaka dostaję ,a nie mówie "odwal się idź sobie poczytaj u tej czy tamtej"I przestałam wierzyc miłym słówkom,bo własnie potem wychodza piękne kwiatki,szczególnie jak się ktos z kims nie zgadza.Najpierw "weź,przyjmij pomoc",a po pół roku rozlicz sie z tamtego co pół roku temu ci dałem paragonem.
Mnie zatkało,ze Lidka takie głupoty na mój temat pisze,a tego,że "Bożena na siłe trzyma koty do końca,karmi je na siłe,itp"to juz niezłe piegiecie "Ruda jest.Kazdy normalny człowiek walczy o swoje zwierzaki do końca i ja będe to robić.Ciekawe jak długo Lidka podejmowała decyzję czy uspic chorego psa...przeciez wiedzac ,że ma raka od razu go nie zabiła,tylko poprawiała komfort zycia ile się dało.Łatwo jest u kogos widziec to czy tamto,u siebie najlepiej głupoty zauwazyc i coś z tym zrobić...albo chociaz się postarać zauwazyc ,ze czasami nalezy trzymac jezor za zębami,niz potem załowac tego co się "chlapneło"bez rozumu.I to nie jest "przytyk"personalny do Lidki,ale do kazdego,zeby się zastanowił nim cos pierdyknie nieodwracalnie.Normalny człowiek przyzna się do błedu i przeprosi jak kogos urazi...
to jeszcze parę serduszek pierdykne i zniknę :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A ja zanim se pierdykne :piwa: i zniknę napisze normalny człowiek może by i przeprosił jak by miał za co , ale mądry inaczej nie.

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro sty 23, 2013 21:38 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

Można już?

Lidka, jak tam Kubuś? Garncarz coś odpowiedział?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro sty 23, 2013 21:56 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

kamari pisze:Można już?

Lidka, jak tam Kubuś? Garncarz coś odpowiedział?

Można już dawno :ok:
Kubuś ok a Garncarz nie odpowiedział nic...

lidka02

Post » Śro sty 23, 2013 22:00 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

Facet pewnie jest mocno zajęty. Pamiętam, ze przy Jaśku wysłałam maila, a na następny dzień zaczęłam dzwonić. Dopiero za którymś razem udało mi się z nim porozmawiać.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sty 23, 2013 22:03 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

kamari pisze:Facet pewnie jest mocno zajęty. Pamiętam, ze przy Jaśku wysłałam maila, a na następny dzień zaczęłam dzwonić. Dopiero za którymś razem udało mi się z nim porozmawiać.

No wiesz on mi już raz odpowiedział że krople dobre a na odległość nic nie da rady podpowiedzieć ,,,widziałam że wiadomość wyświetliła się u niego w ten dzień co mu wysłałam więc czytał , bo przychodzi mi takie powiadomienie..Operacja w Poznaniu za tydzień ....może nie będzie tak źle..

lidka02

Post » Śro sty 23, 2013 22:49 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

lidka02 pisze:
kamari pisze:Facet pewnie jest mocno zajęty. Pamiętam, ze przy Jaśku wysłałam maila, a na następny dzień zaczęłam dzwonić. Dopiero za którymś razem udało mi się z nim porozmawiać.

No wiesz on mi już raz odpowiedział że krople dobre a na odległość nic nie da rady podpowiedzieć ,,,widziałam że wiadomość wyświetliła się u niego w ten dzień co mu wysłałam więc czytał , bo przychodzi mi takie powiadomienie..Operacja w Poznaniu za tydzień ....może nie będzie tak źle..

No szkoda, że się nie odezwał, ale mówi się trudno.
Kciuki za operację juz trzymamy, będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

Kubuś będzie pewnie musiał zostać w klinice na kilka dni?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sty 23, 2013 22:58 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

kamari pisze:
lidka02 pisze:

No szkoda, że się nie odezwał, ale mówi się trudno.
Kciuki za operację juz trzymamy, będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

Kubuś będzie pewnie musiał zostać w klinice na kilka dni?

Nie mam za nim poczekać dwie do trzech godzin i go zabrać :?

lidka02

Post » Śro sty 23, 2013 23:02 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

To szybko. Ale może to i lepiej, że nie będzie siedział sam w lecznicy.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sty 23, 2013 23:04 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

Pewnie tak w domu to w domu , a te szpitaliki niby a zwierze tam więcej same ..Tylko znów będe musiała jechać do kontroli..Ale co zrobić jak mus to mus , oby wszystko było dobrze..

lidka02

Post » Śro sty 23, 2013 23:09 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

Póki co ucałuj marchewkowy nos od ciotki :D
Spadamy spać. Dobrej nocki :kotek:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sty 23, 2013 23:10 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

kamari pisze:Póki co ucałuj marchewkowy nos od ciotki :D
Spadamy spać. Dobrej nocki :kotek:

Ok dzieki :ok:
Ja też spadam bom się dziś napisała :mrgreen: Pa miłej nocki wśród kotów :kotek:

lidka02

Post » Czw sty 24, 2013 6:22 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

lidka02 pisze:Zbiaraczka troche się rozliczyła..Ostatni paragon na kwote 260zł to z niego należy zabrać pod uwage tylko 90zł za karme bo reszta to Kubusia .

no ale szampon to sobie kupiłaś fiu fiu - a w szarym mydle to nie łaska myc głowy :ryk:

Mnie się zdaje czy wy się tak tłumaczycie przed nim, a on ta szybko jak się pojawił, tak szybko zniknął?
Poza tym jeżeli to osoba z forum z drugim nikiem to to można chyba sprawdzić

Lidka bierz przykład ze mnie w tym tygodniu. o 19 wyłączaj w cholerę to pudło i nie czytaj nic, bo jak widzę wieczorem to wam sie gadanie najbardziej uaktywnia, a człowiek od rana musi mózg lasować próbując to przeczytać wrrr
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw sty 24, 2013 6:32 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

Karolek(ona) pisze:
lidka02 pisze:Zbiaraczka troche się rozliczyła..Ostatni paragon na kwote 260zł to z niego należy zabrać pod uwage tylko 90zł za karme bo reszta to Kubusia .

no ale szampon to sobie kupiłaś fiu fiu - a w szarym mydle to nie łaska myc głowy :ryk:

Mnie się zdaje czy wy się tak tłumaczycie przed nim, a on ta szybko jak się pojawił, tak szybko zniknął?
Poza tym jeżeli to osoba z forum z drugim nikiem to to można chyba sprawdzić

Lidka bierz przykład ze mnie w tym tygodniu. o 19 wyłączaj w cholerę to pudło i nie czytaj nic, bo jak widzę wieczorem to wam sie gadanie najbardziej uaktywnia, a człowiek od rana musi mózg lasować próbując to przeczytać wrrr

Karola w moim wieku o włoski sie dba a szamponek był w promocji :mrgreen: Co do drugiego to :ryk: a do trzeciego , ja lubie czytać tu wątki to mnie wycisza , uspokaja i z takimi ludźmi jak tu świat wydaje się piękniejszy :ok: :1luvu: , :mrgreen: .Zamierzam się jeszcze kimnąć :oops: :oops: :mrgreen:

lidka02

Post » Czw sty 24, 2013 7:15 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

Szybko śpisz Lidka :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw sty 24, 2013 7:35 Re: 5 cz- moje 5 FelV- Witam gościa ;)

ruda32 pisze:Szybko śpisz Lidka :ryk:

Coś mi po głowie skacze :mrgreen: wstane się najem ogarne wszystko i się kimne :mrgreen:

lidka02

[poprzednia][następna]