TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 21, 2013 20:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

mam fotki, tylko musze je troszke obrobic :)
Na szczescie Franek mial dzis znacznie lepszy dzien niz poprzednio, dal sie pomiziac, chetniej pozowal :) Mam kilka slicznych ujec tego przystojniaka :) brak oczka? e tam, to tylko zalotnie oczko puszczone, nic takiego :) Sliczny mimo wszystko :) A moze wlasnie tym bardziej dlatego, ze nie ma jednego oczka...

wszystkie kociaste tam mieszkajace na szczescie zdrowe.

Plamka urosla nieco od naszego poprzedniego spotkania, ale nadal jest szczuplutka, nadal waga piorkowa. Moglaby troszke przytyc, ale to chyba niemozliwe, bo to zywe srebro ani chwili w miejscu nie usiedzi. Doslownie 5 min byla w domu i juz miauczy, ze na dwor chce. Po czym za 5 min stoi pod drzwiami balkonowymi proszac o wpuszczenie do srodka... :roll: i tak w kolko... :roll:
Ale pyszczek sie jej nie zamyka, ciagle tylko "miau, miau, miau" :1luvu: Gadula slodka :1luvu:
Tradycyjnie musiala mnie podrapac, no coz, nie bylaby soba jakby mnie nie udrapala hehe. Nie, tym razem nie tak mocno jak poprzednio, tylko troszeczke, ale tak, zeby sie nazywalo, ze "zostawila swoj slad". Ale albo mi sie wydaje... albo troszke sie uspokoila po tej sterylce... nie wiem... Niemniej jednak jest nadal przepiekna, przesliczna kotunia, siersc ma mieciutka, gladka, blyszczaca, az chce sie ja miiiiiiiziac i miiiiiiiziac :1luvu: Te jej oczka wiecznie sie blyszczace i te chochliki w tych pieknych oczkach... :1luvu: :1luvu: mrrrrr... :1luvu: :1luvu: ona sie robi z dnia na dzien coraz piekniejsza :ok: No i milosc jej i Dropsika kwitnie :ok: Sa nierozlaczni. Kiedy jedno wychodzi na dwor drugie biegnie zaraz za nim. Doslownie krok w krok, krocza za soba jak cien.
Udalo mi sie zrobic kilka fajnych ujec Dropsa :ok: :ryk: Byla swietna akcja, choc krociutka, jak siedzialy na tarasie oba i stojac na tylnich lapkach przednimi sie okladaly :ryk: przekomicznie to wygladalo, ale trwalo to pare sekund i nie zdazylam siegnac po aparat... :roll:
Przyszly domek bedzie mial z ta dwojka bardzo wesolo :ok: :piwa: :kotek: :kotek:

Za to prawie nie poznalam Ediego 8O ostatnio go widzialam jak byl mniejszy, mial kilka miesiecy moze... A teraz :1luvu: To juz duzy koci kawaler, bardzo przystojny kocurro, elegancik :1luvu:

Jak tylko poobrabiam fotki to powrzucam, oczywiscie najpierw dluuugo wyczekiwane fotki Franka :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sty 22, 2013 17:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

oto prosze panstwa Franek :)
tu z kolega, ale zapomnialam kolegi imienia :oops: W kazdym badz razie kolega bardzo miziasty, przylepka niemozliwa, choc sie slini bardzo i obslinic potrafi przy mizianiu sie, ale jak zasypie czlowieka czulosciami, to nic innego sie nie liczy :1luvu:
Franus mial znacznie lepszy dzien, jak juz wczesniej pisalam :) Ladnie dal sie sfocic, pomiziac :1luvu:
Prawda, ze sliczny mimo, ze nie ma jednego oczka? :1luvu: Choc na tym zdjeciu tego nie widac, bo spuscil lepek niesmialo :oops:
Franus to oczywiscie ten burasek - elegancik :1luvu:

http://fotozrzut.pl/zdjecia/dd7b2543d2.jpg

w nastepnym poscie wrzuce zdjecia do ogloszen :)
Ostatnio edytowano Śro sty 23, 2013 10:22 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zbyt duże zdjecie zamieniłam na link

Kociara82

Post » Wto sty 22, 2013 17:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Obrazek

kochana, kocia gwiazda, pozuje niczym zawodowiec :ok: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

http://fotozrzut.pl/zdjecia/79ee0601d2.jpg
Ostatnio edytowano Śro sty 23, 2013 10:21 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zbyt duże zdjecie zamieniłam na link

Kociara82

Post » Wto sty 22, 2013 17:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

a tu rezydenci: z tylu Edi a ubezpiecza go Pepsunia (Pepsi) :1luvu:

Obrazek

:1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: kociaste namierzyly jakis cel, sa gotowe do odstrzelenia tegoz celu :D :ryk:

pytanie:

ktorego z kociambrow zdjecia mam Wam zaprezentowac w nastepnej kolejnosci? Plamki czy Dropsika?

Kociara82

Post » Wto sty 22, 2013 20:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Kociara82 pisze:oto prosze panstwa Franek :)
tu z kolega, ale zapomnialam kolegi imienia :oops: W kazdym badz razie kolega bardzo miziasty, przylepka niemozliwa, choc sie slini bardzo i obslinic potrafi przy mizianiu sie, ale jak zasypie czlowieka czulosciami, to nic innego sie nie liczy :1luvu:
Franus mial znacznie lepszy dzien, jak juz wczesniej pisalam :) Ladnie dal sie sfocic, pomiziac :1luvu:
Prawda, ze sliczny mimo, ze nie ma jednego oczka? :1luvu: Choc na tym zdjeciu tego nie widac, bo spuscil lepek niesmialo :oops:
Franus to oczywiscie ten burasek - elegancik :1luvu:

Obrazek

w nastepnym poscie wrzuce zdjecia do ogloszen :)

O ! Cuda ! Ten króweczek to jak mój Czesio :1luvu: A drugi ślicznotek do mojej Larki podobny , też ma takie tygrysie prążki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sty 22, 2013 20:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

tego krowka imienia wlasnie nie pamietam :oops: za co Szanownego Kociego Pana na tym forum bardzo przepraszam i postanawiam poprawe :oops:
A elegant buras to Franus :1luvu: Jest troszke niesmialy, ale chcialby bardzo znalezc DS i byc kochanym najmocniej na swiecie na dobre i na zle :1luvu: Z pewnoscia odwzajemni nawet najdrobniejszy zalazek milosci :1luvu:

Kociara82

Post » Wto sty 22, 2013 21:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Krówek to Łatek 8)
ciesze sie ze byłas i porobiłaś fotki kociastym , szkoda że mi nie powiedziałaś to bym ci podała troche karmy bo juz pewnie sie im kończy a mi teraz na wszystko brakuje czasu :roll:

Bona od wczorajszego wieczora bardzo mocno wymiotowała :cry: , całą noc i dzień tez :cry: , i musiałam z nia jechać do weta ( niestety nie udało mi sie załatwić darmowego transportu i musiałam brać taxi a to jest bardzo drogie , zapłaciłam tam i powrotem az 24 zł :( )

Bona po osłuchaniu ma silny świst nad oskrzelami , ale tez ma poluzowane mięśnie brzucha , dostała antybiotyk i do domu tez leki i pastę Bezo-Pet , jak nie będzie wyraźnej poprawy to w czwartek znów jedziemy ....

Wzięłam tez RC Urinary HD ^ kg dla Mikiego , Rudolfa, Majeczki i Węgielka .

Cziko troszkę lepiej , Mati tez tak jakby troszkę lepiej ...

Noemi dziś zakończyła antybitykoterapie :ok: , a że jest jej wszędzie pełno to mi wpadła pampersem do ubikacji :roll: , ledwo zdążyłam wylać wodę a ta artystka musiała na juz na teraz zobaczyć co robie i masz babo placek , nie narzekam na nudę :mrgreen:

A Wegielek też już kończy antybiotyk , siku ok , je karme rc urnary hd , kupal bez zmian ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto sty 22, 2013 22:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Zapomniałam też napisać że Bona ma mego kamień na zębach i będzie konieczne jego usunięcie jak wydobrzeje , przed chwilka zaczęła jeść .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sty 22, 2013 23:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Zdjęcia extra :1luvu:
Czekam na następne, a w następnym tygodniu (na pewno nie wcześniej) porobię ogłoszenia.

Tymczasem ogłaszamy gdzie się da Sarę:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=324566477644115&set=a.324566467644116.58191.254742034626560&type=1&theater
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto sty 22, 2013 23:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Justyś, przypominam, że to 99 strona wątku :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Wto sty 22, 2013 23:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Nowa_Sztno pisze:Justyś, przypominam, że to 99 strona wątku :ok:

wiem a u mnie totalny brak czasu na zakładanie nowego wątku :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sty 22, 2013 23:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

czyli założyć?
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto sty 22, 2013 23:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Nowa_Sztno pisze:czyli założyć?

Jak bym mogła prosić , będę bardzo wdzięczna :lol:

Powieszę chyba dziś Sare , dostała sie do kuwet i nie tylko wyjadła co lepsze kawałki :roll: ale tez wszystko z nich wywaliła w ich poszukiwaniu :roll: ide to postrząsać bo koty to rozniosą :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sty 22, 2013 23:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Zapraszamy na kolejny wątek Tyskich Mruczków: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=150164
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro sty 23, 2013 0:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

wiesz, ta wizyta wyszla spontanicznie prawie, a byla taka szklanka na chodnikach, ze myslalam tylko o tym wylacznie, zeby w calosci dotrzec na miejsce.
Z reszta bylam kolo 17, wiec chyba bys nie zdazyla mi dac karmy.

Noemi, ja Cie prosze, blagam! Miej litosc nad Justa, szalony koci turbodymomenku slodki :1luvu:

Sara!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: A fe! Nieladnie tak!

Bona, czy to cos powaznego? :(

Wegielku :1luvu: :1luvu: Dasz rade, wiem, ze potrafisz, jestes silny, bardzo silny, wierze w Ciebie :1luvu:
ok, to ja lece zaznaczyc nowa czesc, i spadam spac :)

Kociara82

[poprzednia][następna]