Moderator: Estraven
Majorka pisze:Uff, to mi ciężar z serca zleciał (niedawno kurowałam z grzybicy Miodunkę, a Tika do tej pory walczy z grzybem Soyki).
Bonkreta pisze:Mój TŻ w czasie sprzątania przedświątecznego: -Już wiem, jaki jest piąty żywioł. To żwirek.
vienna pisze:Stanął na Rumiankiem i grożąc mu w powietrzu palcem stwierdził.."Rumian, prosze natychmiast wyjść do drugiego pokoju i przemysleć swoją postawę.."
Stał się cud, kot wyszedł i odpuścił sobie na ten wieczór..
Tika pisze:Majorka pisze:Uff, to mi ciężar z serca zleciał (niedawno kurowałam z grzybicy Miodunkę, a Tika do tej pory walczy z grzybem Soyki).
Majorko nawet nie wiesz jak Tobie zazdroszczę!!! U mnie jeszcze HAPPY ENDu nie widać.
Agia pisze:Tika pisze:Majorka pisze:Uff, to mi ciężar z serca zleciał (niedawno kurowałam z grzybicy Miodunkę, a Tika do tej pory walczy z grzybem Soyki).
Majorko nawet nie wiesz jak Tobie zazdroszczę!!! U mnie jeszcze HAPPY ENDu nie widać.
Ja dziś też dołączyłam do "grzybiarzy"No a raczej Matti dołączył
Majorka pisze:Bonkreta pisze:Mój TŻ w czasie sprzątania przedświątecznego: -Już wiem, jaki jest piąty żywioł. To żwirek.
Dla mnie bomba
vienna pisze:Stanął na Rumiankiem i grożąc mu w powietrzu palcem stwierdził.."Rumian, prosze natychmiast wyjść do drugiego pokoju i przemysleć swoją postawę.."
Stał się cud, kot wyszedł i odpuścił sobie na ten wieczór..
Ciekawe, co tak na niego podziałało - czy ten grożący palec czy ten "Rumian"?
Majorka pisze:Ja przed chwilą, podnosząc kolejny kłak z dopiero co odkurzonej podłogi: "Prawdziwi producenci kłaków! Powinnam to sprzedawać jako koci puch"!
Sin, dzięki, kicia dzięki Bogu odpukać wyleczona. Tikuniu, będzie dobrze, jeszcze troszeczkę cierpliwości!
Tika pisze:Soya ostatnio nie chce jeść. Staram się ją do tego zachęcić i opowiadam różne rzeczy. To mój ostatni text: "Ty nie chcesz jeść, a w Etiopii koty głodują"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Hitomi667, Silverblue, Wix101 i 345 gości