wolontariusz pisze:Czekam na fotki kotów Kociochatkowych plus opis, żeby wrzucić je na stonę schronu...
A czy to muszą być koty wzięte ze schronu?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wolontariusz pisze:Czekam na fotki kotów Kociochatkowych plus opis, żeby wrzucić je na stonę schronu...
Mara S pisze:wolontariusz pisze:Czekam na fotki kotów Kociochatkowych plus opis, żeby wrzucić je na stonę schronu...
A czy to muszą być koty wzięte ze schronu?
terenia1 pisze:Kobieta chce oddać około 4 letnego brytyjczyka z rodowodem. Powiedziała że kolor czekoladowynie wiem czy brytyjczyki też mają taki kolorek?
Wieczorkiem ma mi przesłać zdjęcia może ktoś zainteresowany?
CatAngel pisze:terenia1 pisze:Kobieta chce oddać około 4 letnego brytyjczyka z rodowodem. Powiedziała że kolor czekoladowynie wiem czy brytyjczyki też mają taki kolorek?
Jeżeli ma faktycznie rodowód i był kupiony z Hodowli musi najpierw ich o zgodę zapytać, poza tym on raczej powinien do Hodowcy wrócić, a nie być oddawany gdzie indziej
Niżej jest zdjęcie czekoladowego brytyjczyka http://aquaforta.info/kociaki.html
terenia1 pisze:CatAngel pisze:terenia1 pisze:Kobieta chce oddać około 4 letnego brytyjczyka z rodowodem. Powiedziała że kolor czekoladowynie wiem czy brytyjczyki też mają taki kolorek?
Jeżeli ma faktycznie rodowód i był kupiony z Hodowli musi najpierw ich o zgodę zapytać, poza tym on raczej powinien do Hodowcy wrócić, a nie być oddawany gdzie indziej
Niżej jest zdjęcie czekoladowego brytyjczyka http://aquaforta.info/kociaki.html
Dzwoniła do hodowli ale hodowla jest zlikwidowana i była hodowczyni nie jest zainetersowana losem kota.
CatAngel pisze:No to dobrze, że dzwoniłabo juz raz była afera o Brytyjczyka z rodowodem że oddany bez zgody Hodowcy
![]()
Ja go nie będę ogłaszać bo zlecą się sępy tym bardziej że kot będzie za darmo z rodowodem. Jemu to trzeba by dom zaprzyjaźniony znaleźć.
terenia1 pisze:Kot jest wykastrowany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: AniaEl, Google [Bot], Jura, puszatek i 58 gości