Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sydney pisze:Ja chętnie w nowym roku porozwieszam
Anitcka pisze:Bigmilko!
masz juz pewnosc, ze Srebrny znajdzie u Ciebie domek?
jesli sprawa jest aktualna, to moge zaoferowac transport na trasie wawa-bialystok 05.01.2005. W watku transportowym zolta oferuje 2razy w mies. przejazd lodz-wawa, moze uda sie to jakos zgrac i dostarczyc Ci tego srebrengo aniolka
Anitcka pisze: jesli sprawa jest aktualna, to moge zaoferowac transport na trasie wawa-bialystok 05.01.2005. W watku transportowym zolta oferuje 2razy w mies. przejazd lodz-wawa, moze uda sie to jakos zgrac i dostarczyc Ci tego srebrengo aniolka
Bigmilka pisze: wprawdzie TZ prosił o jeszcze chwilę do namysłu ale myślę , że teraz będzie musiał się zadeklarować![]()
dakota pisze:Nika, jeśli uznasz, że rozlepianie w Bydgoszczy ma sens, to prześlij plakat na maila - jest na www. Rozkleję w mojej dzielnicy, kiedy przestanie padać. To mnie zmusi do spacerowania...
Nika Łódź pisze:dakota pisze:Nika, jeśli uznasz, że rozlepianie w Bydgoszczy ma sens, to prześlij plakat na maila - jest na www. Rozkleję w mojej dzielnicy, kiedy przestanie padać. To mnie zmusi do spacerowania...
to nie plakat, tylko ciag ogloszen (zdjecie-opis). Jest tego 12 szt... Podeslac?
Anitcka pisze:niestety, tu zawiode. Nie podejme sie przewozu 2 kociulków, bo z doswiadczenia wiem, ze jest to czasami bojowe zadanieWiozlam Moje Rude Sloneczko z lodzi do wawszawy, a pozniej z warszawy do bialegostoku i za kazdym razem pkp o malo nie ponioslo strat na skutek zniszecznia tapicerki w przedziale. Dodatkowo bede miala ogromniasta torbe lub plecak. Niestety nie mam 3 reki, zeby przytrzymywac jeszcze drugie kocie.
Ale na poczatku lutego, jesli zajdzie potrzeba, tez moge sie przydac. Odpowiednio wczesniej dam znac.
Teraz pozostalo tylko przywiezienie Silvera z lodzi do warszawy, dostarczenie mi go 5 stycznia na dworzec i wreczenie go w bialymstoku niesamowicie szczesliwej Bigmilce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Meteorolog1, puszatek i 106 gości