(bylo:20) jest: 9 sierotek-POMYLKA-TO NIESMIALKA NIE ZYJE..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2004 10:23

Ja chętnie w nowym roku porozwieszam :)
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pon gru 27, 2004 12:08

:oops:
Ostatnio edytowano Czw maja 25, 2017 8:37 przez tyona, łącznie edytowano 1 raz

tyona

Od: Nie lis 28, 2004 17:07

Post » Pon gru 27, 2004 12:42

Bigmilko!
masz juz pewnosc, ze Srebrny znajdzie u Ciebie domek?
jesli sprawa jest aktualna, to moge zaoferowac transport na trasie wawa-bialystok 05.01.2005. W watku transportowym zolta oferuje 2razy w mies. przejazd lodz-wawa, moze uda sie to jakos zgrac i dostarczyc Ci tego srebrengo aniolka ;-)

Anitcka

Od: Wto paź 26, 2004 10:55

Post » Pon gru 27, 2004 13:47

Sydney pisze:Ja chętnie w nowym roku porozwieszam :)

to dajcie mi kochani swoje e-maile na pw, bo przez forum zalacznik nie przejdzie...... Dziekuje wam za oferowana pomoc :D
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Pon gru 27, 2004 13:48

Anitcka pisze:Bigmilko!
masz juz pewnosc, ze Srebrny znajdzie u Ciebie domek?
jesli sprawa jest aktualna, to moge zaoferowac transport na trasie wawa-bialystok 05.01.2005. W watku transportowym zolta oferuje 2razy w mies. przejazd lodz-wawa, moze uda sie to jakos zgrac i dostarczyc Ci tego srebrengo aniolka ;-)

WOW, wspaniale !!!!!!!!!!!
Bigmilko...... postaw meza przed faktem dokonanym :twisted:
5 stycznia Srebny moze byc u ciebie :wink:
Obrazek

Nika Łódź

Post » Pon gru 27, 2004 13:51

Anitcka pisze: jesli sprawa jest aktualna, to moge zaoferowac transport na trasie wawa-bialystok 05.01.2005. W watku transportowym zolta oferuje 2razy w mies. przejazd lodz-wawa, moze uda sie to jakos zgrac i dostarczyc Ci tego srebrengo aniolka ;-)

jeszcze Aggatt szuka transportu Lodz-Bialystok :wink: Moze bedziesz mogla przewiezc 2 kociambry ?
Obrazek

Nika Łódź

Post » Pon gru 27, 2004 19:56

Nikuś aż mi serce mocniej zabiło i uśmiech na twarzy po dniu pełnym stresu zagościł :) od piątku byłam odcięta od internetu bo jakiś port padł i nie mogłam pisać ani czytać żadnych wiadomości , dopiero teraz panowie naprawili a tu takie wiadomości, wprawdzie TZ prosił o jeszcze chwilę do namysłu ale myślę , że teraz będzie musiał się zadeklarować :D Aż mi palce drżą z wrażenia i pewnie wstawiłam całą masę byków :), tak się cieszę :) Jesteście boskie :s4:

Bigmilka

Od: Śro gru 15, 2004 10:32

Post » Pon gru 27, 2004 19:58

Ale super:) jak TŻ prosi o chwilę do namysłu, to znaczy,ze się zgadza :wink:

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Pon gru 27, 2004 20:12

Nika, jeśli uznasz, że rozlepianie w Bydgoszczy ma sens, to prześlij plakat na maila - jest na www. Rozkleję w mojej dzielnicy, kiedy przestanie padać. To mnie zmusi do spacerowania... :wink:
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Pon gru 27, 2004 21:55

niestety, tu zawiode. Nie podejme sie przewozu 2 kociulków, bo z doswiadczenia wiem, ze jest to czasami bojowe zadanie ;-) Wiozlam Moje Rude Sloneczko z lodzi do wawszawy, a pozniej z warszawy do bialegostoku i za kazdym razem pkp o malo nie ponioslo strat na skutek zniszecznia tapicerki w przedziale. Dodatkowo bede miala ogromniasta torbe lub plecak. Niestety nie mam 3 reki, zeby przytrzymywac jeszcze drugie kocie. :-(
Ale na poczatku lutego, jesli zajdzie potrzeba, tez moge sie przydac. Odpowiednio wczesniej dam znac.

Teraz pozostalo tylko przywiezienie Silvera z lodzi do warszawy, dostarczenie mi go 5 stycznia na dworzec i wreczenie go w bialymstoku niesamowicie szczesliwej Bigmilce :D

Anitcka

Od: Wto paź 26, 2004 10:55

Post » Pon gru 27, 2004 22:05

Bigmilka pisze: wprawdzie TZ prosił o jeszcze chwilę do namysłu ale myślę , że teraz będzie musiał się zadeklarować :D

no ma jeszcze pare dni do namyslu :twisted:
Co do transportu, to trzeba bedzie poszukac z Lodzi do W-wy, ale tu jest zdecydowanie latwiej znalezc dobra dusze :D
Musze tez "wykupic" kota ze schroniska :D
No i pozostaje kwestia transportera. Musze chyba kupic jakis, albo ty przyslij mi swoj. Mamy jeszcze troche czasu... W ostatecznosci pozostaje tradycyjny transporter tekturowy, lecz to chyba zbyt dluga trasa, by kota narazac na taki brak wygody :?
Reszte chyba ustalimy na pw :) Podam ci tel do siebie, ty podasz swoj i bedziemy w kontakcie :D
Obrazek

Nika Łódź

Post » Pon gru 27, 2004 22:06

dakota pisze:Nika, jeśli uznasz, że rozlepianie w Bydgoszczy ma sens, to prześlij plakat na maila - jest na www. Rozkleję w mojej dzielnicy, kiedy przestanie padać. To mnie zmusi do spacerowania... :wink:

to nie plakat, tylko ciag ogloszen (zdjecie-opis). Jest tego 12 szt... Podeslac? :twisted:
Obrazek

Nika Łódź

Post » Pon gru 27, 2004 22:08

Nika Łódź pisze:
dakota pisze:Nika, jeśli uznasz, że rozlepianie w Bydgoszczy ma sens, to prześlij plakat na maila - jest na www. Rozkleję w mojej dzielnicy, kiedy przestanie padać. To mnie zmusi do spacerowania... :wink:

to nie plakat, tylko ciag ogloszen (zdjecie-opis). Jest tego 12 szt... Podeslac? :twisted:

może być - w największej dzielnicy mieszkam... :wink:
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Pon gru 27, 2004 22:11

Anitcka pisze:niestety, tu zawiode. Nie podejme sie przewozu 2 kociulków, bo z doswiadczenia wiem, ze jest to czasami bojowe zadanie ;-) Wiozlam Moje Rude Sloneczko z lodzi do wawszawy, a pozniej z warszawy do bialegostoku i za kazdym razem pkp o malo nie ponioslo strat na skutek zniszecznia tapicerki w przedziale. Dodatkowo bede miala ogromniasta torbe lub plecak. Niestety nie mam 3 reki, zeby przytrzymywac jeszcze drugie kocie. :-(
Ale na poczatku lutego, jesli zajdzie potrzeba, tez moge sie przydac. Odpowiednio wczesniej dam znac.

Teraz pozostalo tylko przywiezienie Silvera z lodzi do warszawy, dostarczenie mi go 5 stycznia na dworzec i wreczenie go w bialymstoku niesamowicie szczesliwej Bigmilce :D

Anitcka, jestes kochana :D :D :D Z wielka przyjemnoscia skorzystam z twej uprzejmosci. Postaram sie to zrobic tak, bys nie miala z tym zadnych klopotow. Co do kota, to chyba nie w rekach..... cos wymysle. Albo karton-kontener, ktore moze dostane w schronisku, albo Bigmilka dosle swoj transporter, albo ja kupie jakis tutaj. Nie wyobrazam sobie, bys musiala wiezc kota tyle godzin w reku 8O To przeciez obcy, dorosly, przestraszony kot.... 8O Podziwiam, zes swojego w rekach wiozla 8O
Reszte to juz na pw ustalimy :D
Pozostaje nam tylko czekac na decyzje TZ Bigmilki :D
Obrazek

Nika Łódź

Post » Pon gru 27, 2004 22:19

Transporterek mam j, jakby co mogę wysłać moje poprzednie koty całkiem nieźle się w nim mieściły a Heniek ważył razem z nim 9 kg więc myślę, że Franio tez się w nim zmieści. Wysłać mogę nie ma problemu, tylko poproszę o adres :) Jej ja znowu nie będę spała w nocy, tym razem ze szczęścia niech ten wreszcie TZ powie normalne tak bo całkiem padnę na zawał serca ;) Idę dalej przekonywać TZ. Dobranoc miłe Panie :D Słodkich snów :P

Bigmilka

Od: Śro gru 15, 2004 10:32

[poprzednia][następna]