Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:Ja byłam obiad zanieść podblokowcom i ciekawa sytuacja była, bo Ziomek (ten od gołąbków) jak mnie zobaczył przez siatkę to do mnie w te pędy, za chwilę przybył Ryży, też jajkowy. Ziomek go zobaczył, przywitał przyjaznym otarciem się i zaczał kręcić koło jedzenia. A za chwilę olał jedzenie i zaczął gonić Ryżego! Czyżby mu się terytorializm włączył? Wcześniej byli zgodni i jedli z jednej michy!
A propos wyrzucania, na początku myślałam, że mi wyrzucają, ale na drugi dzień pojawiły się czyściutkie i ułożone! Fajne te kobity.
A w Sosnowcu mam tak samo jak Ty, Kita.
iwoo1 pisze:agula76 pisze:Basia to ja zapraszam do sibie na pierożki:) ...tez domowej roboty:)i pyszny serniczek
A, to Ty taka jesteś koleżanka![]()
A mnie nawet serniczka nie zaproponowałaśŻartuję Agula
KITA - RZESZÓW pisze:Byłam dzisiaj na działce, karmić moje 4 biedy![]()
Jednego kawalera nie byłoa kocica chyba w ciąży
![]()
Dzisiaj nie miałam aparatu, ale pochwalę się gromadką na zdjęciach sprzed kilku dni![]()
wtedy jeszcze było ok, nie było śniegu i minusowej temp.
KITA - RZESZÓW pisze:Bo my (ja, mój mąż, teściowa) podnóżki musimy służyć naszym kotom!!!
Nie ma że boli,
makaron z mięskiem,
biały serek ze śmietaną,
mleczko z masełkiem,
ryba gotowana,
mięsko i sucha karma![]()
to jadłospis moich działkowców
iwoo1 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Bo my (ja, mój mąż, teściowa) podnóżki musimy służyć naszym kotom!!!
Nie ma że boli,
makaron z mięskiem,
biały serek ze śmietaną,
mleczko z masełkiem,
ryba gotowana,
mięsko i sucha karma![]()
to jadłospis moich działkowców
Proszę, podaj adres, ja chętnie dołączę do Twoich kotów, akurat takie menu bardzo mi odpowiada - no może oprócz tej suchej karmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 172 gości