PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 19, 2013 22:03 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

" Kulko...Pan skończył już z tobą rozmawiać, możesz odejść " :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
jo.anna

Post » Sob sty 19, 2013 23:18 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

jo.anna pisze:http://www.ogloszenia.twojafauna.pl/anons,1564,ZAGINaL_KOT_PERS__Warszawa_woj._mazowieckie

wygląda jak Karmel....

bardzo gruby i wredny?
Thousands of years ago, cats were worshipped as gods. Cats have never forgotten this.

ewiczka

Od: Nie gru 30, 2012 23:05

Post » Sob sty 19, 2013 23:19 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

ale to było w sierpniu, a dziś mamy styczeń....i w trakcie leczenia, może dlatego taki chudy...
jo.anna

Post » Sob sty 19, 2013 23:19 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

jo.anna pisze:" Kulko...Pan skończył już z tobą rozmawiać, możesz odejść " :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

co on tam szama :ryk: :ryk: :ryk: a Kulka podporzadkowana

,,tak Panie" :ryk:
agula76

Post » Sob sty 19, 2013 23:21 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

ciasto marchewkowe, siedział nad nim 20 min
jo.anna

Post » Sob sty 19, 2013 23:21 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

jo.anna pisze:ale to było w sierpniu, a dziś mamy styczeń....i w trakcie leczenia, może dlatego taki chudy...

karmel jakie ma oczyska? bo ze zdjec wychodzi sie oczyskami sie roznia
Thousands of years ago, cats were worshipped as gods. Cats have never forgotten this.

ewiczka

Od: Nie gru 30, 2012 23:05

Post » Sob sty 19, 2013 23:22 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Dawałam relanium na apetyt- nie zauwazyłam żadnej poprawy.
Natomiast bardzo dobrze zareagował mój głodomor na obróżkę.

Ja bym chciala wiedzieć , co zrobić z dwojgiem takich persów co to mają problem odwrotny- futerko w okolicach brzusznych Fio dotyka już podlogi...

Jo.anno nie martw się- moim zdaniem on się "rozje".Persy są naprawdę dalikatniejsze i wrażliwsze niż reszta kociego "społeczeństwa".Powoli...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob sty 19, 2013 23:23 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

ewiczka pisze:
jo.anna pisze:ale to było w sierpniu, a dziś mamy styczeń....i w trakcie leczenia, może dlatego taki chudy...

karmel jakie ma oczyska? bo ze zdjec wychodzi sie oczyskami sie roznia

trochę się różnią, ale ten na foto ma ładne oczy i nie jest wychudzony, a Karmelowi może się poliki trochę zapadły, bo na foto gdzie kot leży to identyczna buzia jak karmelka...
jo.anna

Post » Sob sty 19, 2013 23:24 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

kotkins pisze:Dawałam relanium na apetyt- nie zauwazyłam żadnej poprawy.
Natomiast bardzo dobrze zareagował mój głodomor na obróżkę.

Ja bym chciala wiedzieć , co zrobić z dwojgiem takich persów co to mają problem odwrotny- futerko w okolicach brzusznych Fio dotyka już podlogi...

Jo.anno nie martw się- moim zdaniem on się "rozje".Persy są naprawdę dalikatniejsze i wrażliwsze niż reszta kociego "społeczeństwa".Powoli...

dzięki za rady, a co sądzisz o kocie z linku co teraz wstawiłam ?
jo.anna

Post » Sob sty 19, 2013 23:48 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Ja niestety nie mam takiego oka, by porównać dwa koty. Beżowych persów jest od zarąbania, więc takie dopasowywanie jest na siłę.
Poza tym nawet gdyby to był ten sam (nie wiem, czy da się sprawdzić i czy ludzie byliby w stanie rozpoznać), osobiście nie oddałabym kota kretynowi, który nawet nie raczył go zaczipować. No i kto pisze o swoim zaginionym kocie, w dwuzdaniowym ogłoszeniu, że gruby i wredny?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob sty 19, 2013 23:49 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

koteczekanusi pisze:Ja niestety nie mam takiego oka, by porównać dwa koty. Beżowych persów jest od zarąbania, więc takie dopasowywanie jest na siłę.
Poza tym nawet gdyby to był ten sam (nie wiem, czy da się sprawdzić i czy ludzie byliby w stanie rozpoznać), osobiście nie oddałabym kota kretynowi, który nawet nie raczył go zaczipować. No i kto pisze o swoim zaginionym kocie, w dwuzdaniowym ogłoszeniu, że gruby i wredny?

ja nie myślę o oddaniu, tylko może dowiedziałabym się na co był leczony...:(
jo.anna

Post » Sob sty 19, 2013 23:53 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

I Karmel chyba nie ma tego białego wokół oczu?
Co do leczenia - jeśli nie ma 100% pewności, że to ten sam kot, to tylko może wprowadzić zamieszanie. A jeśli to byłby ten sam, to ludzie mogliby chcieć kota odzyskać - jeśli go nie chcesz im oddać, to po co tylko sobie robić kłopoty? Sądząc po zdjęciu, to ten pers był wychodzący...

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob sty 19, 2013 23:57 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Może masz i rację, muszę to przemyśleć
jo.anna

Post » Nie sty 20, 2013 1:33 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

już nie ważne..kot tamtych ludzi się odnalazł, pozostaje mi mieć nadzieję, że tym razem się nim lepiej zaopiekują i wyciągną wnioski
jo.anna

[poprzednia][następna]