Uploaded with ImageShack.us
Moderator: Estraven
jo.anna pisze:http://www.ogloszenia.twojafauna.pl/anons,1564,ZAGINaL_KOT_PERS__Warszawa_woj._mazowieckie
wygląda jak Karmel....
jo.anna pisze:" Kulko...Pan skończył już z tobą rozmawiać, możesz odejść "![]()
![]()
![]()
![]()
Uploaded with ImageShack.us
a Kulka podporzadkowana
jo.anna pisze:ale to było w sierpniu, a dziś mamy styczeń....i w trakcie leczenia, może dlatego taki chudy...
ewiczka pisze:jo.anna pisze:ale to było w sierpniu, a dziś mamy styczeń....i w trakcie leczenia, może dlatego taki chudy...
karmel jakie ma oczyska? bo ze zdjec wychodzi sie oczyskami sie roznia
kotkins pisze:Dawałam relanium na apetyt- nie zauwazyłam żadnej poprawy.
Natomiast bardzo dobrze zareagował mój głodomor na obróżkę.
Ja bym chciala wiedzieć , co zrobić z dwojgiem takich persów co to mają problem odwrotny- futerko w okolicach brzusznych Fio dotyka już podlogi...
Jo.anno nie martw się- moim zdaniem on się "rozje".Persy są naprawdę dalikatniejsze i wrażliwsze niż reszta kociego "społeczeństwa".Powoli...
koteczekanusi pisze:Ja niestety nie mam takiego oka, by porównać dwa koty. Beżowych persów jest od zarąbania, więc takie dopasowywanie jest na siłę.
Poza tym nawet gdyby to był ten sam (nie wiem, czy da się sprawdzić i czy ludzie byliby w stanie rozpoznać), osobiście nie oddałabym kota kretynowi, który nawet nie raczył go zaczipować. No i kto pisze o swoim zaginionym kocie, w dwuzdaniowym ogłoszeniu, że gruby i wredny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, muza_51 i 16 gości