iwoo1 pisze:dzwoniła dr. Ewelinka. Megi już po wszystkim, jest okMiała już bardzo pogrubiałą macicę i niedługo mogło się żle skończyć ropomaciczem. Ale już moja ślicznota ma to za sobą.
Ukochaj dziewczynkę, jak wróci do domku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:dzwoniła dr. Ewelinka. Megi już po wszystkim, jest okMiała już bardzo pogrubiałą macicę i niedługo mogło się żle skończyć ropomaciczem. Ale już moja ślicznota ma to za sobą.
KITA - RZESZÓW pisze:iwoo1 pisze:dzwoniła dr. Ewelinka. Megi już po wszystkim, jest okMiała już bardzo pogrubiałą macicę i niedługo mogło się żle skończyć ropomaciczem. Ale już moja ślicznota ma to za sobą.
Ukochaj dziewczynkę, jak wróci do domku![]()
alab108 pisze:Są chyba zadowolone ze mnie
wiesiaczek1 pisze:malutka bidusia Megusia, ale trudno.....
iwoo moja Zuzia ma rujkę, popłakuje sobie cichutko i biega za Felusiem, a on nie wie o co jej chodzi,
lidka02 pisze:Dziewczynka śliczna moje w kaftanikach chodzą zawsze jak w krochmalu takie sztywne...
iwoo1 pisze:lidka02 pisze:Dziewczynka śliczna moje w kaftanikach chodzą zawsze jak w krochmalu takie sztywne...
Kiedy ostatnio Sisi miała sterylkę, przez całe 10 dni chodziła, trzepiąc łapkami, jakby chciała z siebie strącić kaftanik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 397 gości