Z piekła rodem II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 16, 2013 19:03 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Jak mi się trafi jeden wolny wieczór nie-w-pijątek :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw sty 17, 2013 20:26 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Kara się robi pomału upierdliwym miziaczkiem :1luvu:
Przybiega na wołanie, ale też i bez wołania. Wpada na człowieka z włączonym motorkiem i się domaga :1luvu:
I tak fajnie przy tym poskrzekuje :lol:
Może urodą nie dorównuje rodzeństwu, ale charakterkiem i wdziękiem nadrabia za całą trójkę :1luvu:

OKI

Post » Czw sty 17, 2013 21:53 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Kara się robi pomału upierdliwym miziaczkiem :1luvu:
Przybiega na wołanie, ale też i bez wołania. Wpada na człowieka z włączonym motorkiem i się domaga :1luvu:
I tak fajnie przy tym poskrzekuje :lol:
Może urodą nie dorównuje rodzeństwu, ale charakterkiem i wdziękiem nadrabia za całą trójkę :1luvu:

:1luvu:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob sty 19, 2013 9:14 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Ech.... kroplimy, faszerujemy uodparniaczami, co chwila któryś kolejny podejrzanie kicha i siąpi nochalem :roll:
Poza tym kotecki rozrabiają jak pijane zające i w ogóle nie wyglądają na chore :twisted:

Niunia ze 2 dni temu przyprawiła mnie o zawał wpadając do wanny pełnej gorącej wody i wiejąc potem przez całe mieszkanie. Oczywiście wybrała sobie moment wietrzenia - wszystkie okna pootwierane :? Zaiste, świetny pomysł w wykonaniu kotecka po zapaleniu płuc :roll: Tak szybko to przed żadną wichurą nie zamykałam :mrgreen: Potem równie szybko łapałam przerażoną Niunię, żeby ją dobrze wysuszyć i uspokoić trochę... Wygląda na to, że jej się upiekło.

Kara systematycznie zwiększa poziom upierdliwości :lol:

Claude wprawdzie wieje przed głaskaniem, ale to kotek ogromnie ciekawski. Zawsze "na wierzchu" i wszystko sprawdza ;)
Wychodzę z łazienki - za drzwiami jest Claude i usiłuje się włamać.
Wychodzę od SirNicka - za drzwiami jest Claude i usiłuje się włamać.
Wyciągam odkurzacz - Claude musi sprawdzić, co się będzie działo (potem oczywiście wieje do baśkowej dziury, razem z resztą).
Nawet gości Claude przychodzi obejrzeć i obwąchać ewentualne graty :lol:

Dziś kolejna wycieczka do weta z kilkunastoma kilogkramami kotów :x

OKI

Post » Sob sty 19, 2013 14:30 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

O mamuniu...
Wit jeszcze tydzień na antybiotyku ze względu na ten RTG, bo poza tym nie ma się do czego czepić. 4,75 kg :roll:
Niunia - lekkie zapalenie dziąseł, być może końcówka wymiany zębów po prostu. Obserwacja, poza tym nie ma się do czego przyczepić. 2,7 kg ;) Sporo jak na malutką Niunię :)
Miron - koniec antybiotyku, nie ma się do czego przyczepić. Już nie ważyłam, bo panika okrutna, ale na pewno dobrze ponad 4 kg, bo rozrasta się ostatnio w oczach - robi się taki potężny kocurrrr z prawdziwego zdarzenia :D
Kirys, cholera, znowu coś z jelitami ma i 39,4 st.C :( Kataru za to nie ma, oczka śliczne, reszta przodka też, żeby jeszcze ten tyłek prawidłowo działał :roll: 2,75 kg - przerósł już Niunię ;)

OKI

Post » Sob sty 19, 2013 19:04 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Wit i Niunia w DS :D
Kciuki poprosimy, bo to płochacz i panikara - niech się jak najszybciej zaaklimatyzują :ok: :ok: :ok:
Jak wychodziłam obadwa zgodnie zajęły strategiczną miejscówkę w megakuwecie :wink:

OKI

Post » Sob sty 19, 2013 19:11 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Co to za jakaś mania oddawania kotów do jakichś deesów :?: :roll:

:mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Sob sty 19, 2013 19:12 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Wit i Niunia w DS :D
Kciuki poprosimy, bo to płochacz i panikara - niech się jak najszybciej zaaklimatyzują :ok: :ok: :ok:
Jak wychodziłam obadwa zgodnie zajęły strategiczną miejscówkę w megakuwecie :wink:

:ok: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob sty 19, 2013 19:17 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

alix76 pisze:
OKI pisze:Wit i Niunia w DS :D

Niech będą najszczęśliwsze na świecie :ok:
Z całym szacunkiem dla ciebie OKI.Ale niech będą :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sty 19, 2013 19:17 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

piotr568 pisze:Co to za jakaś mania oddawania kotów do jakichś deesów :?: :roll:

Za tę manię! Wszystkim by się taka przydała :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok:

OKI, zeszłaś poniżej dziesięciu tymczasów :mrgreen: trzeba świętować! :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 19, 2013 19:18 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Piotrze, no właśnie... ja chyba na łep upadłam... takie koty oddawać :lol:

Już mi się ryczeć chce, jak tam Niuniak malutki... bo Wit to sobie poradzi. Mówiąc szczerze, nawet nie marzyłam o takiej konfiguracji, ale jest idealna. Przynajmniej Niunieczka będzie miała Wita :)

ASK@, własnie o to chodzi - niech będą najszczęśliwsze :D

OKI

Post » Sob sty 19, 2013 19:19 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Szalony Kot pisze:
piotr568 pisze:Co to za jakaś mania oddawania kotów do jakichś deesów :?: :roll:

Za tę manię! Wszystkim by się taka przydała :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok:

OKI, zeszłaś poniżej dziesięciu tymczasów :mrgreen: trzeba świętować! :ok:

Cssssiiii....
Możemy świętować po cichutku ;)

OKI

Post » Sob sty 19, 2013 19:20 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

No, zawsze to lepiej, niż do geesów :twisted:

OKI, zawsze możesz odebrać Witaliska 8) jak Ci smutno. Nic nie zmądrzał, tylko przytył :lol:

Fajnie, że Niunia ma "brata" :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob sty 19, 2013 19:24 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

A oduczyłaś go cmoktania? :twisted:

OKI

[poprzednia][następna]