hanelka pisze:Póki nie zdecydujesz, co z nim dalej, zrób mu testy. Tak na wszelki wypadek...
Ale on za mały na testy

U kociaków testy są niewiarygodne, nie ma sensu robić. Do pół roku a nawet niektórzy weci twierdzą że do roku.
Testujesz kociaki?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:Póki nie zdecydujesz, co z nim dalej, zrób mu testy. Tak na wszelki wypadek...
felin pisze:Revontulet pisze:A ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona zoo+. We wtorek wieczorem (ok.21.00) robiłam zamówienie, a już w środę paczka była u kuriera (płaciłam przelewem).
Tylko teraz nie wiem, gdzie jest, bo na stronie GLS paczka jeszcze nie jest zarejestrowana.
Jak do tej pory zastrzeżenia miewalam glównie do gls. Ze dwa razy paczka byla też koszmarnie zapakowana u zawartość uszkodzona, ale reklamacje uznali.
Tym razem jakieś jaja. Ciekawe kiedy się sprawa wyjaśni.
A na kociej pólce pustki
fumcia pisze:Ja mam też nowe kotki w domu od paru dni,jeden działkowiec sikał krwią,drugi topiony przez bachory w fontannie we wczesnym dziecinstwie w zimowej porze nie chce mieszkac na działce.Chyba powinnam płakac,a nie sie chwalić nowymi kotkami.
Alienor pisze:Caruso? Skoro tak ciągle śpiewa. Zdrowia dla Was obojga i dla zwierzaków
![]()
![]()
Alienor pisze:Gackt? Krótkie, piosenkarz japoński ma taki pseudonim artystyczny.
Alienor pisze:Gakt - jedna sylaba, dobrze się krzyczy w razie czego (gdyby lazł do piekarnika itp.).
morelowa pisze:A jakbyś znalazła drugiego takiego do towarzystwa młodemu...?
taki żart subtelny
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi i 108 gości