Stasiu-już w wymarzonym DS:) zdj.str. 11 metamorfoza

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 17, 2013 9:42 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

:kotek:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw sty 17, 2013 13:12 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

Śmieję się, że z pępowiną, bo niektórzy pytają o koki 4-tygodniowe. Kiedyś przylazła baba oglądać koty. Iza zakryła klatkę z mamą i dzieciakami kocimi, żeby nie stresować, a to takie płazy kocie były, do cyca jak szczypawki przyklejone. No i baba łazi i łazi, nosem kręci, i zajrzała do klatki. I już, że ona chce jednego z tych. Członek, że za małe. W takich wypadkach mam ochotę zapytać czy ma w domu miejsce na matke także i resztę kociaków.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Czw sty 17, 2013 13:23 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

Ja nie wiem, czy ludzie nie myślą? Wiem, że niektórzy są nieświadomi, ale żeby tak ciężko było pomyśleć, że takie "pełzaki" to się nie nadają jeszcze do adopcji :roll: Dziwne to dla mnie, wystarczy chyba tylko trochę wyobraźni...
Obrazek

nelka83

Post » Czw sty 17, 2013 18:10 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

Argument jest taki, że "duży" kot (od 8 tyg w górę) już się do człowieka nie przyzwyczai.

Mój Stanisław miał 16 dni jak go "dostałam" razem z rodzeństwem. Matkowałam miesiąc cały, sztucznym cycem karmiłam, kupale za niego prawie że robiłam i co? Stanisław bardzo kocha Enolkę (kotkę) i mojego kolegę Miłosza, który nie znał jeszcze Stasia jak był kocim niemowlakiem. Tylko co z tego jak komuś próbuję to wytłumaczyć? Matomiast Enola trafiła do nas jak była bardzo starym kotem (6 miesięcy) i od początku przyssała się do mojego TŻa. Antek jest u nas od 4 miesięcy, teraz ma 8 i bardzo mnie kocha jak trzymam żarcie w ręku.

WeraW

Post » Pt sty 18, 2013 7:39 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

WeraW pisze:Argument jest taki, że "duży" kot (od 8 tyg w górę) już się do człowieka nie przyzwyczai.
...

Takiego argumentu to jeszcze nie słyszałam :|

animalon, a jak tam nasz Stasiulek się miewa? :)
Obrazek

nelka83

Post » Nie sty 20, 2013 12:38 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

...A Stasiu rośnie na niesamowitego kociaka ... przybiega na powitanie, wskakuje na kolanka w celach wiadomych i nigdy mu dość ... ja go na podłogę a on na kolanka ...ja go na podłogę znowu a on znowu na kolanka .... straszny pieszczoch z niego rośnie ... no nie wiem ... może już wyrósł :ryk: Moje stacjonarne za nim nie nadążają - on szalony po ścianach chciałby biegać , a one mają już dawno to za sobą .... i tak naprawdę wkurzają się na niego za takie angażowanie w życie towarzyskie :1luvu: Za zabawkami skacze jak sprężyna . Czasami nie zdążę wyciągnąć z woreczka i rozpakować , a on już wszystko w zębach ma i tarmosi, no i warczy żeby mu nie zabierać .... słodziak jeden taki no fajny jakniewiemco :ok:
Fajnie , że zaglądaci , ja mam w pracy takie tempo , że dni mi się mylą ...uffff
Pozdrawiamy gorąco Was i jutro wrzucę jakieś nowe focie :)
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pon sty 21, 2013 7:41 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

Stasiu, Słoneczko już w DS to teraz Twoja kolej :ok:
Obrazek

nelka83

Post » Pon sty 21, 2013 10:39 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

:1luvu:

ObrazekObrazek

..... mam i trzymam i nie puszczę :piwa:

Obrazek ... ojojoj ...chyba puszczę ... bo się nie rozdwoję :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Pon sty 21, 2013 10:47 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

.... no i co teraz?

:1luvu: Obrazek
Obrazek

animalon

Post » Pon sty 21, 2013 11:00 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

Rany, ależ on jest cudny :1luvu:
Obrazek

nelka83

Post » Pon sty 21, 2013 11:03 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

... A ta osobowość :1luvu: przyjacielska jakniewiemcooo...
Obrazek

animalon

Post » Pon sty 21, 2013 11:07 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

... no i umęczony
.... i zawiedziony , że zabawki go pokonały :ryk:

ObrazekObrazek
Obrazek

animalon

Post » Pon sty 21, 2013 11:08 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

animalon, puszczaj szybko ogłoszenia w świat :D
On jest przesłodki i taki uroczy, że niemożliwością jest aby jakiś sensowny domek się w nim nie zakochał :ok:
Ja już się zakochałam w tym czarnuszku :oops:
Obrazek

nelka83

Post » Pon sty 21, 2013 13:37 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

Pozdrowienia od mojego Stasia:)

WeraW

Post » Pon sty 21, 2013 14:31 Re: Stasiu-bezdomniak o wielkim sercu błaga o dom-zdj.str.7

Stasiu ma mieć ogłoszenie w Fakcie i zdjęcie ... miało być w zeszły piątek , ale się przesunęło. Będzie teraz ... aż mi się żal zaczyna robić jego , że do nowego ma iść ... no i co mam zrobić??? Biedny będzie ten domek , tak go przemagluję .... oj biedny :wink:
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]