Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wasza asia pisze:A to Mila luzem?
miszelina pisze:Do domku pojechał Cezar![]()
W sobote jedzie Orest, a zaraz za nim Felix. Bardzo sie ciesze
wasza asia pisze:To Mila zostanie sama na cat- roomie?
miszelina pisze:wasza asia pisze:To Mila zostanie sama na cat- roomie?
A Julka? A Saga?
Zastanawiamy się z annakreft, żeby wypuszczać Julkę np.na dzień do cat-roomu, a Milę zamykać w klatce, a na noc na odwrót. Niech obie maja ruchu trochę, tylko miski trzeba wymieniać. Ale to dopiero jak Feliks pójdzie.
wasza asia pisze:miszelina pisze:wasza asia pisze:To Mila zostanie sama na cat- roomie?
A Julka? A Saga?
Zastanawiamy się z annakreft, żeby wypuszczać Julkę np.na dzień do cat-roomu, a Milę zamykać w klatce, a na noc na odwrót. Niech obie maja ruchu trochę, tylko miski trzeba wymieniać. Ale to dopiero jak Feliks pójdzie.
Chodziło mi o to, że tylko ona będzie luzem, bo przecież Sagusia i Julka w klatkach.
miszelina pisze:.......Zastanawiamy się z annakreft, żeby wypuszczać Julkę np.na dzień do cat-roomu, a Milę zamykać w klatce, a na noc na odwrót. Niech obie maja ruchu trochę, tylko miski trzeba wymieniać. Ale to dopiero jak Feliks pójdzie.
mahob pisze:miszelina pisze:.......Zastanawiamy się z annakreft, żeby wypuszczać Julkę np.na dzień do cat-roomu, a Milę zamykać w klatce, a na noc na odwrót. Niech obie maja ruchu trochę, tylko miski trzeba wymieniać. Ale to dopiero jak Feliks pójdzie.
Myślę, że to całkiem dobry pomysł, pod warunkiem, że uda się panny złapać za każdym razem
annakreft pisze:mahob pisze:miszelina pisze:.......Zastanawiamy się z annakreft, żeby wypuszczać Julkę np.na dzień do cat-roomu, a Milę zamykać w klatce, a na noc na odwrót. Niech obie maja ruchu trochę, tylko miski trzeba wymieniać. Ale to dopiero jak Feliks pójdzie.
Myślę, że to całkiem dobry pomysł, pod warunkiem, że uda się panny złapać za każdym razem
na szczęście do końca stycznia tylko dziesięć dni od wyjazdu Feliksa licząc, a poza tym trzeba się ćwiczyć w obsłudze trudnych kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, fruzelina, Google [Bot] i 750 gości