Mała1 pisze:są kolejne nowe trzy![]()
i Hellgast wrócił jednak
to pogadamy już w schronie..i z tymi stronkami też może jak będzie chwila
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
i Hellgast wrócił jednak
i Hellgast wrócił jednak
Kamakolo pisze:http://www.tesco.pl/zwierzaki/
Rozsyłajcie w świat!
TanundA pisze:zagłosowałam oczywiście wiadomo gdzie
tak! nie ma, skończyła sięKamakolo pisze:I dzieki za zaproszenie na kafusię. W podtekście czytam: "kup smietankę"
gpolomska pisze:TanundA pisze:zagłosowałam oczywiście wiadomo gdzie
Też zagłosowałam na to samo (byłam u Was raz przy smutnej dla mnie okazji, ale schronisko - jak na z natury przygnębiające miejsce - fajne jest). Jutro też zagłosuję. I pojutrze... bo można codziennie (jak informujecie ludzi o akcji, to może zaznaczajcie to wielkimi czerwonymi literami, bo nie każdy zauważy, a szkoda każdego głosu).
TanundA pisze:można dziennie?
regulamin pisze:§ 3 Zasady Akcji
2.
[...]
- w dniach od 17 stycznia 2013 do 30 stycznia 2013 wejście na stronę www.tesco.pl/zwierzaki lub na www.facebook.com/Eksperci.Tesco
[...]
- każdemu uczestnikowi akcji przysługuje tylko jeden głos dziennie, który może oddać na wybrane przez siebie schronisko.
gpolomska pisze:Też zagłosowałam na to samo (byłam u Was raz przy smutnej dla mnie okazji, ale schronisko - jak na z natury przygnębiające miejsce - fajne jest). Jutro też zagłosuję. I pojutrze... bo można codziennie (jak informujecie ludzi o akcji, to może zaznaczajcie to wielkimi czerwonymi literami, bo nie każdy zauważy, a szkoda każdego głosu).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości