S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 17, 2013 12:31 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:są kolejne nowe trzy :(
i Hellgast wrócił jednak :(

to pogadamy już w schronie..i z tymi stronkami też może jak będzie chwila
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Czw sty 17, 2013 14:18 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:są kolejne nowe trzy :(
i Hellgast wrócił jednak :(

Piszcie piszcie plisssssss :(
Bo dziś nie dotrę - mam zebranie w szkole, oceny będą rozdawac biednym sfrustrowanym rodzicom, wiec byc musze....
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Czw sty 17, 2013 15:46 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

a czemu Hellgast wrócił? jeśli nie na wątku, to proszę o info na pv. :cry:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw sty 17, 2013 20:16 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

http://www.tesco.pl/zwierzaki/

Rozsyłajcie w świat!
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Czw sty 17, 2013 21:02 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

domek znalazła Oktawia
także Elegant o ile się nie mylę

wcześniej przed wolontariatem Kery i Tineri

przyszło kolejnych kilka, Mała doda zdjęcia jak będzie czas miała

Hellgast cóż...to nie był ten domek..jakby to napisać i czy pisać na forum..domek obawiał się, że Hellgast jest zbyt ożywiony przy mizianiu i za bardzo się podniecał wiecie co mam na myśli, i że nie był zbyt zainteresowany zabawą...nie owijam, szczerze..trudno, będzie miał lepszy domek. Tylko teraz by nie było wrzawy na forum bo więcej nie będzie pisania dlaczego..chociaż we mnie też buzuje z ''podniecenia'' :evil:
jakoś się tym nie przejął zbytnio, jest na to za mądry, na kociarni daje radę

Kamakolo szkoda, że Cię nie było
czekaliśmy z kawą :wink:

były dziś serduszka od Puskas, kociaste ucieszone :ok:
wymiziane te które można było miziać :ok:
kciuki za domki oczywiście, nieustająco :ok: :ok:

Olgierd ma się o wiele lepiej, to jest miziak i bardzo łasy na głaski (ten z łapką)
Melkor, Eskada i Kropka będą musiały wylądować na kociarni..a to takie charakterki
Mała pokazała nam dziś, że Eskada to nie taka zołza i ładnie potrafi wywalać brzusio do głaskania. I na tym brzusiu ona ma dwie urocze niemałe plamki: rudą i czarną. Hiiiiiii, jak to ładnie wygląda :mrgreen:

Uciekinierka
taka mruczka się zrobiła :1luvu:
Mardi miaukoli na początku stęskniona za człowiekiem, dziś pierwszy raz klatka ''została legalnie otwarta'' powąchała z zainteresowanie i patrzała przymilnie ale nic poza tym a ja jestem i tak pozytywnie nastawiona do niej i wiarę mam w to, że przemyśli swoje zachowanie ta mała złośnica :mrgreen: A potem jak zapach przeszedł innymi kotami no i pełno ludzi to już koniec :roll: Mardi dała popis wredoty i apodyktycznej postawy wobec świata..echh, ale i tak ją lubię :twisted:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Czw sty 17, 2013 21:34 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:http://www.tesco.pl/zwierzaki/

Rozsyłajcie w świat!

a tu wersja fejsbukowa :mrgreen:
https://www.facebook.com/Eksperci.Tesco

zagłosowałam oczywiście wiadomo gdzie :wink:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Czw sty 17, 2013 22:17 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

TanundA pisze:zagłosowałam oczywiście wiadomo gdzie :wink:

Też zagłosowałam na to samo (byłam u Was raz przy smutnej dla mnie okazji, ale schronisko - jak na z natury przygnębiające miejsce - fajne jest). Jutro też zagłosuję. I pojutrze... bo można codziennie (jak informujecie ludzi o akcji, to może zaznaczajcie to wielkimi czerwonymi literami, bo nie każdy zauważy, a szkoda każdego głosu).
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Czw sty 17, 2013 22:19 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Za śliczną Oktawię i pluszakowatego Kery :ok:
No i rzecz jasna za wszystkie te kociaste co miały dziś szczęście!
Hellgast.... no cóż, żeby tylko w miau nie poszła fama, iż on jakiś ekshibicjonista "pciowy" jest, bo kobitki będa się stadami na niego zapisywać. A Pani Matka straciła jedyna, niepowtarzalną szansę na pokaznie dziecku skąd biora się kwiatuszki, pszczółki, małe koteczki i takie tam :twisted:

Kciukasy też za słabiutkie i chudziutkie maleństwo. Oby Mojry odpuściły. A kysz, a kysz!

I dzieki za zaproszenie na kafusię. W podtekście czytam: "kup smietankę" :wink:
Obrazek

Kamakolo

Post » Czw sty 17, 2013 22:38 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:I dzieki za zaproszenie na kafusię. W podtekście czytam: "kup smietankę" :wink:
tak! nie ma, skończyła się :( :(
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Czw sty 17, 2013 22:38 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

gpolomska pisze:
TanundA pisze:zagłosowałam oczywiście wiadomo gdzie :wink:

Też zagłosowałam na to samo (byłam u Was raz przy smutnej dla mnie okazji, ale schronisko - jak na z natury przygnębiające miejsce - fajne jest). Jutro też zagłosuję. I pojutrze... bo można codziennie (jak informujecie ludzi o akcji, to może zaznaczajcie to wielkimi czerwonymi literami, bo nie każdy zauważy, a szkoda każdego głosu).

można dziennie? ja sama nie zauważyłam 8O :oops:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Czw sty 17, 2013 22:48 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała, czy ja mogę przyjść do schronu?
Bardzo juz mi tęskno za wami.
Dudik niby z najgorszego wyszedł, żaden więcej nie zachorował ale sama nie wiem.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw sty 17, 2013 22:59 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

TanundA pisze:można dziennie?

Gdzieś w którymś momencie po oddaniu głosu mi się pokazało info, że można. Z regulaminu:
regulamin pisze:§ 3 Zasady Akcji
2.
[...]
- w dniach od 17 stycznia 2013 do 30 stycznia 2013 wejście na stronę www.tesco.pl/zwierzaki lub na www.facebook.com/Eksperci.Tesco
[...]
- każdemu uczestnikowi akcji przysługuje tylko jeden głos dziennie, który może oddać na wybrane przez siebie schronisko.
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Pt sty 18, 2013 11:36 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

gpolomska- witaj u nas :kotek:

ja dzis znów na szybko tylko przedstawie te nowe koty

kotka Benzina- 15/13
od 16 01 w schr
tricat 18 01
grubaska, byc moze po ciachu-taka pulchniutka
Obrazek Obrazek

kocur Zosiek-18/13
od 16 o1 w schr
kastracja 18 01
dostał ,,wypowiedzenie,, z pewnego zakładu pracy
Obrazek

kotka- 19/13
od 17 01 w schr
max przestraszona\
Obrazek

kocurek- 17/13
od16 01w schr
tricat 17 01
smarkacz ok 4 mies, fajny
Obrazek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
dzis sterylke miała
Uciekinierka, Sparta, bura co wraca
jajka stracił Zosiek, młody czarny z trójki czarnuszków- Tezeusz?,Eljan

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt sty 18, 2013 22:49 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

gpolomska pisze:Też zagłosowałam na to samo (byłam u Was raz przy smutnej dla mnie okazji, ale schronisko - jak na z natury przygnębiające miejsce - fajne jest). Jutro też zagłosuję. I pojutrze... bo można codziennie (jak informujecie ludzi o akcji, to może zaznaczajcie to wielkimi czerwonymi literami, bo nie każdy zauważy, a szkoda każdego głosu).

Kogóż to widzą moje piękne oczy ;) Grażynko to Ty?
Po nicku możesz mnie nie kojarzyć ale Olimpiadę SM w Łodzi to na pewno pamiętasz :D

pozdrawiam
Kasia

Kli

Od: Wto lut 16, 2010 15:24

Post » Sob sty 19, 2013 0:21 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

melduję, że będę jutro w schronisku, po nim jadę prosto do pracy na resztę dnia - tyle sobie wywalczyłam :lol: :roll:
więc do zobaczenia jutro :mrgreen:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

[poprzednia][następna]