Zdjęć maneki nie widzę, buuuu.....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bedetka pisze:Brawo! Czyli integracja najlepiej wychodzi im jak Ciebie nie ma... aż strach pomyśleć co oni jeszcze robią kiedy Pani nie patrzy
Bedetka pisze:Brawo! Czyli integracja najlepiej wychodzi im jak Ciebie nie ma... aż strach pomyśleć co oni jeszcze robią kiedy Pani nie patrzy
sas pisze: (...)
Uprasza się zatem o nie odwracanie kota ogonem a w to miejsce o utrwalanie kocich figli i psot ku uciesze wszystkich nas Wątkowiczów
maneki pisze:To ostatni raz zdjęcie Lunka (bo mnie pogonią na wszystkie cztery strony świata). No właśnie, Lunek też ma cętki na górze, nie tylko na dole:
No ale już dość, niestety mam tę przywarę i lubię się swoim kotem chwalić![]()
A Ty Yoko cierpliwa jesteś, Borysowi w łebek nie palniesz, pobawisz się z nim i nawet pozwolisz, by się przy Tobie lansował - mądra kociczka, okręca wszystkich wokół pazurka
Bedetka pisze:maneki pisze:To ostatni raz zdjęcie Lunka (bo mnie pogonią na wszystkie cztery strony świata). No właśnie, Lunek też ma cętki na górze, nie tylko na dole:
No ale już dość, niestety mam tę przywarę i lubię się swoim kotem chwalić![]()
A Ty Yoko cierpliwa jesteś, Borysowi w łebek nie palniesz, pobawisz się z nim i nawet pozwolisz, by się przy Tobie lansował - mądra kociczka, okręca wszystkich wokół pazurka
maneki nie wiem czemu nie widzę. Nie mam Mozilli tylko IE, zaraz wkleję sobie adres linka do Firefoxa, może tam zobaczę. Ja nawet kopiowałam sam link i też mi się nie wyświetla. Jak cytuję widzę adres ale po wysłaniu posta zdjęcia nie widzę. Coś mam widać pokitrane w IE. Żadna nowość, zwłaszcza, że kot namiętnie chodzi po klawiaturze i ciągle coś klika...
Monika to nie ciemność tylko nicość....
edit: firefox też nie widzi... no nie wiem co jest grane, masz może te zdjęcia wgrane na jakimś innym serwerze? Chętnie bym zobaczyła Twojego ocelota
Bedetka pisze:Monika dzięki, Twoje zdjęcia widzę, co za kot! Te skarpety, ten szaliczek.... i te cętki... mmm....![]()
maneki żadne zdjęcie w Twojej galerii mi się nie wyświetla, nie wiem czemuOtworzyłam pierwszą lepszą inną galerią na gazeta i tam zdjęcia widzę. Nie wiem o co biega i z tą gorączką nie chce mi się nad tym myśleć. Lunek jest piękny!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości