BORYS i YOKO czyli Galimatias Krakowski - dołączył SZANDOR

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 16, 2013 12:29 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Brawo! Czyli integracja najlepiej wychodzi im jak Ciebie nie ma... aż strach pomyśleć co oni jeszcze robią kiedy Pani nie patrzy ;)

Zdjęć maneki nie widzę, buuuu..... :(
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Śro sty 16, 2013 12:58 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Dziędobry Borysku i Yoko! :1luvu:
I Duża ofkors.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 16, 2013 13:30 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Bedetka pisze:Brawo! Czyli integracja najlepiej wychodzi im jak Ciebie nie ma... aż strach pomyśleć co oni jeszcze robią kiedy Pani nie patrzy ;)

Są zdjęcia od Maneki - ja przynajmniej widzę , piękny kot taki kot-ocelot . :P
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro sty 16, 2013 13:42 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

[quote="sas] (...)
Ciekawe, ale ...
Parafrazując pewną znaną sentencję można zawołać: Dzień bez fotek Borysa i Yoko to dzień stracony !
Jeżeli jutro to się powtórzy, to złożę oficjalne zażalenie do Właściciela tego wątku [/quote]

Sas więc będziesz składał zażalenie do mnie ... na mnie ? :twisted:
Ciekawe, ciekawe. :mrgreen:
W takim razie jak to mówiła pewna papuga : " Piórka sobie wyrwę ale muszę to zobaczyć... " :mrgreen:
Koty chyba nawet odetchną, że nie biegam za nimi z aparatem :D

Tu pise Yoko ---- chciałam zamiaukać , ze to jest normalne narusenie sfobód wypowiedzi ałtorki wontku

Tu pisem ja Borys - mas Sas wiele racji. Jezdem najpiekniejsym kotem sfiata wienc rozumiem tfoje ówielbienie dla moih zdjeńc
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Śro sty 16, 2013 14:23 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

:lol: :lol: :lol: :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 16, 2013 18:46 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Bedetka pisze:Brawo! Czyli integracja najlepiej wychodzi im jak Ciebie nie ma... aż strach pomyśleć co oni jeszcze robią kiedy Pani nie patrzy ;)

jakże to tak? A może ustanowionego masz adblocka na mozzili i Ci wcięło mojego Lunka?

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Śro sty 16, 2013 19:34 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Maneki ja Lunka widzę :ryk: a Bedetka ma chyba tak :
http://www.youtube.com/watch?v=zbfYkiHY_A8

Przepraszam Cię Bedetko ale to mój ulubiony film i nie mogłam się powstrzymać od płezydęckiego żartu :mrgreen:

Monika_Krk

Post » Śro sty 16, 2013 22:03 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Sas więc będziesz składał zażalenie do mnie ... na mnie ? :twisted:
Ciekawe, ciekawe. :mrgreen:
W takim razie jak to mówiła pewna papuga : " Piórka sobie wyrwę ale muszę to zobaczyć... " :mrgreen:
Koty chyba nawet odetchną, że nie biegam za nimi z aparatem :D

Tu pise Yoko ---- chciałam zamiaukać , ze to jest normalne narusenie sfobód wypowiedzi ałtorki wontku

Tu pisem ja Borys - mas Sas wiele racji. Jezdem najpiekniejsym kotem sfiata wienc rozumiem tfoje ówielbienie dla moih zdjeńc
[/quote]

Doskonale wiem, do Kogo składam zażalenie, lepiej wiem niż można sądzić ;)

Wiem też, że zażalenie będzie rozpatrzone pozytywnie bo moje działanie jest w interesie wszystkich Gości tego wątku.

Czy ktoś ma przesyt oglądania fotek tych dwóch "pyskatych" puchatków???

Nie słyszę, nie widzę !

Ałtorko wontku ! Apeluję! Proszę wyciagnąć wnioski i dbać o stałe podnoszenie oglądalności.

Widzę, że Ałtorka wontku (oj muszę chyba odwiedzić mojego logopedę ;) ) i Yoko stanowicie doskonałą parę z kwalifikacjami już nie tylko na Rzeczniczkę Interesów Kota ale też na Rzeczniczkę Wolności Kociej Wypowiedzi.
Ale Borys to prawdziwy kumpel, nieco z narcystycznymi inklinacjami, no ale cóż - nic nie zamąci mojego nim zachwytu.

Uprasza się zatem o nie odwracanie kota ogonem a w to miejsce o utrwalanie kocich figli i psot ku uciesze wszystkich nas Wątkowiczów :)

sas

Od: Śro sty 02, 2013 16:39

Post » Śro sty 16, 2013 22:33 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

sas pisze: (...)
Uprasza się zatem o nie odwracanie kota ogonem a w to miejsce o utrwalanie kocich figli i psot ku uciesze wszystkich nas Wątkowiczów :)

Obrazek

Odwracanie kota ogonem to nie takie hop siup , to trzeba być specjalistą 8)

No... obiecuję poprawę w sprawie zdjęć, ale uprasza się Sas-a by wziął pod uwagę, że ja nie jestem z
zawodu paparazzi i oprócz cykania fot muszę koty jeszcze czymś nakarmić :wink: .

Stąd też wniosek : zdjęcia wstawiamy najczęściej jak tylko możemy.
Obrazek

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Będziem się starać :ok:

Monika_Krk

Post » Śro sty 16, 2013 22:56 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Będziem się starać :ok:[/quote]

No to muszę sam sobie pogratulować skuteczności mojego "zażalania się" ;)

Borysowi nie zaszkodzi jeśli więcej uwagi poświeci sie jego fotografowaniu niż karmieniu, przez jakiś czas oczywiście.

Poza tym te oba "wyszczekane" milusińskie na pewno przypomną o swoim łaknieniu i i wtedy aparat wędruje na półkę a obie ręce do pracy :)

A jak większy głód przyciśnie to zabiorę parkę na wycieczkę do stolicy mlekiem płynącą ;)

sas

Od: Śro sty 02, 2013 16:39

Post » Czw sty 17, 2013 9:19 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

maneki pisze:To ostatni raz zdjęcie Lunka (bo mnie pogonią na wszystkie cztery strony świata 8) ). No właśnie, Lunek też ma cętki na górze, nie tylko na dole:

Obrazek

No ale już dość, niestety mam tę przywarę i lubię się swoim kotem chwalić :ryk:

A Ty Yoko cierpliwa jesteś, Borysowi w łebek nie palniesz, pobawisz się z nim i nawet pozwolisz, by się przy Tobie lansował - mądra kociczka :kitty: , okręca wszystkich wokół pazurka :P

maneki nie wiem czemu nie widzę. Nie mam Mozilli tylko IE, zaraz wkleję sobie adres linka do Firefoxa, może tam zobaczę. Ja nawet kopiowałam sam link i też mi się nie wyświetla. Jak cytuję widzę adres ale po wysłaniu posta zdjęcia nie widzę. Coś mam widać pokitrane w IE. Żadna nowość, zwłaszcza, że kot namiętnie chodzi po klawiaturze i ciągle coś klika...

Monika to nie ciemność tylko nicość.... ;)

edit: firefox też nie widzi... no nie wiem co jest grane, masz może te zdjęcia wgrane na jakimś innym serwerze? Chętnie bym zobaczyła Twojego ocelota ;)
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Deborah A. Edwards

Bedetka

Post » Czw sty 17, 2013 10:30 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Bedetka pisze:
maneki pisze:To ostatni raz zdjęcie Lunka (bo mnie pogonią na wszystkie cztery strony świata 8) ). No właśnie, Lunek też ma cętki na górze, nie tylko na dole:

Obrazek

No ale już dość, niestety mam tę przywarę i lubię się swoim kotem chwalić :ryk:

A Ty Yoko cierpliwa jesteś, Borysowi w łebek nie palniesz, pobawisz się z nim i nawet pozwolisz, by się przy Tobie lansował - mądra kociczka :kitty: , okręca wszystkich wokół pazurka :P

maneki nie wiem czemu nie widzę. Nie mam Mozilli tylko IE, zaraz wkleję sobie adres linka do Firefoxa, może tam zobaczę. Ja nawet kopiowałam sam link i też mi się nie wyświetla. Jak cytuję widzę adres ale po wysłaniu posta zdjęcia nie widzę. Coś mam widać pokitrane w IE. Żadna nowość, zwłaszcza, że kot namiętnie chodzi po klawiaturze i ciągle coś klika...

Monika to nie ciemność tylko nicość.... ;)

edit: firefox też nie widzi... no nie wiem co jest grane, masz może te zdjęcia wgrane na jakimś innym serwerze? Chętnie bym zobaczyła Twojego ocelota ;)

To może bezpośrednio w galerii zobaczysz, te i inne zdjęcia, bo tam więcej ich jest:
http://fotoforum.gazeta.pl/5,2,manekineko.html

proszę :)

maneki

Post » Czw sty 17, 2013 10:33 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Bedetko a teraz ? Ja przeniosłam zdjęcia na swój imgeshack . Oto kot Maneki :
Dystyngowany Lunek siedzący:
Obrazek
udający węża boa :
Obrazek
tu kołami do góry :
Obrazek
no i wreszcie torturujący mysz :
Obrazek

...... :ok:

Monika_Krk

Post » Czw sty 17, 2013 10:58 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Monika dzięki, Twoje zdjęcia widzę, co za kot! Te skarpety, ten szaliczek.... i te cętki... mmm.... :1luvu:

maneki żadne zdjęcie w Twojej galerii mi się nie wyświetla, nie wiem czemu :x Otworzyłam pierwszą lepszą inną galerią na gazeta i tam zdjęcia widzę. Nie wiem o co biega i z tą gorączką nie chce mi się nad tym myśleć. Lunek jest piękny!
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Deborah A. Edwards

Bedetka

Post » Czw sty 17, 2013 11:31 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Bedetka pisze:Monika dzięki, Twoje zdjęcia widzę, co za kot! Te skarpety, ten szaliczek.... i te cętki... mmm.... :1luvu:

maneki żadne zdjęcie w Twojej galerii mi się nie wyświetla, nie wiem czemu :x Otworzyłam pierwszą lepszą inną galerią na gazeta i tam zdjęcia widzę. Nie wiem o co biega i z tą gorączką nie chce mi się nad tym myśleć. Lunek jest piękny!

No to nie wiem czemu :roll:, ale dzięki Monice, która dzielnie czuwa nad wizerunkiem Lunka, dało radę zobaczyć :)

maneki

[poprzednia][następna]