Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_ogonek_ pisze:
ewar pisze:Prawda? To kot spragniony miłości, bliskości człowieka.Nie wiemy, czy kiedyś nie był bity i sobie czasem przypomina, że ręka głaszcze, co jest takie cudowne, ale i bije i trzeba się bronić.To dorosły kot, nie kociak.Ja go bardzo lubię, bardzo chciałabym go pogłaskać, przytulić.Mam nadzieję, że ktoś go pokocha i będzie miał fantastycznego kota.
ewar pisze:Prawda? To kot spragniony miłości, bliskości człowieka.Nie wiemy, czy kiedyś nie był bity i sobie czasem przypomina, że ręka głaszcze, co jest takie cudowne, ale i bije i trzeba się bronić.To dorosły kot, nie kociak.Ja go bardzo lubię, bardzo chciałabym go pogłaskać, przytulić.Mam nadzieję, że ktoś go pokocha i będzie miał fantastycznego kota.
meksykanka pisze::oops:
Może wyłagódżmy nieco tekst i ruszymy z nowymi ogłoszeniami.
Szkoda chłopaka
michalinadzordz pisze:Zgłaszam się w wątku i ja, bo wcześniej tylko podczytywałam. Bohater wątku jest teraz u mnieSpędzi ze mną cały weekend i póki co 0 przejawów agresji. Pewnie chodzi po mieszkaniu i właściwie od razu całe je zwiedził, nie bał się nowego miejsca. Ciągle ociera się o nogi i obserwuje co robimy. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
Kiedy go wołam odmiaukuje mi słodziak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 70 gości