Iwlajn pisze:Rozumiem, zmyliło mnie w takim razie to, że na ostatnie potrzeby (testy, badania) szły pieniądze z ostatnich bazarków. Sądziłam, że te wcześniej uzbierane pieniądze były już w jakiś sposób wydatkowane. Dziękuję za wyjaśnienia. Mam nadzieję, że te pieniądze spłyną jak najszybciej.
Panie i Panowie, dostałam dziś informację, że pozostałe 1045zł Joanna (była skarbniczka) przelała na rachunek TOZu.
Ponieważ ten przelew był samowolką Joanny, rozmawiałam z Przewodniczącą, aby te pieniądze pozostały na rachunku TOZu do "naszej" forumowej dyspozycji. Tzn., jeśli będziemy ratować następne schroniskowe koty, to będziemy brać fakturę na TOZ i już TOZ będzie robił przelewy za to nasze ratowanie, z tych właśnie pieniędzy. Wszystkie rachunki będą tu nadal rozliczane, żeby była jasność ile z tych pieniędzy jeszcze jest i ile na co jest wydawane.
Padła też propozycja, żeby z tych wszystkich bazarkowych pieniędzy przekazać na budowę kociarni 200zł, z czego 49zł było już przelane przez
Alab108 w ubiegłym roku oraz 151zł z tych, które teraz przelała Joanna.
894zł zostałoby wtedy na koncie TOZ, ale do naszej wspólnej dyspozycji (1045,00-151,00=894,00)
To propozycja, bardzo więc prosimy o wyrażenie swojego zdania i propozycji odnośnie tych pieniędzy