OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 15, 2013 7:58 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

iwona66 pisze:Marysi kciuczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I zdrówko dla reszty :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Asia jak one sety nie bardzo, to może my se tą setę ,same tak obalim :mrgreen:

A z wielka przyjemnością jakiś odjazd by mi sie zdał.

Ranek ciemny i zahaftowany.Ot, niech jakieś atrakcje będą.Marysia raczyła oddać śniadanie.Lila, chora mocno i rónie mocno charcząca nie zjadła niczego strasząc mnie swoim kiwaniem się nad miską.Nie wiem skąd franca przyszła ale mocno ją dopadła.Pilnowałam dziś mocno łóżka by nikt nie raczył zakuwetkować tam.Moje kręcenie się zasiało niepokój w stadzie. Według nich to nic dobrego nie wróżyło więc znikły z pola widzenia.I dobrze. Podejrzewam,że to Marysia była winna upaskudzenia podwójnego i przez dwa dni. Kręci się przy kuwecie ale nic nie robi.Kaftan jej przeszkadza. Tylko teraz raczyłam wyjść do pracy i nikt kołder nie pilnuje.

Wczorajszy dzień w pracy był ciężki bo telefony dzwoniły,dzwoniły...Nikt nie doczytał informacji,że po 16 proszę dzwonić.Jakże byli zdziwieni,że rozmawiać nie mogę wszak kotów się chcę pozbyć.Najbardziej ubawiła mnie pani co stwierdziła ,że Maszę wychowa na porządnego i grzecznego koteczka co będzie siedział z łapkami złożonymi i pysiem w ciup (to już mój dopis te łapki i ciup). Biedna nie widziała,że już w przedbiegach odpadła.Tak mieć za nic moje metody wychowacze :roll: i podejmować próby zmiany usposobień moich iedeałków :roll: A fee :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sty 15, 2013 8:02 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Ludzie, ludziska... :?
Nie czytają nic.

Kciuki za chorusy :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto sty 15, 2013 8:15 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

OKI pisze:Ludzie, ludziska... :?
Nie czytają nic.

Kciuki za chorusy :ok: :ok: :ok:

Mnie zawsze rozwala pytanie w typie "a ona miła i łagodna jest ? nie drapie mebli" A w ogłoszeniu pisze,że szalaput i cholera co wszędzie wejdzie i pazury wsadzi. A z łagodnościa to się przytula jak robi sobie oddech od zniszczeń .Znaczy się ze mną :mrgreen: przytula.Wręcz urodzoną łagodnością :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Wto sty 15, 2013 8:18 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Ty weź jej zrób zdjęcie np jak morduje rolkę papieru toaletowego i to je zamieść w ogłoszeniach. Liczba telefonów znacząco spadnie, ale może będą choć trochę bardziej sensowne :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 15, 2013 8:30 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Alienor pisze:Ty weź jej zrób zdjęcie np jak morduje rolkę papieru toaletowego i to je zamieść w ogłoszeniach. Liczba telefonów znacząco spadnie, ale może będą choć trochę bardziej sensowne :ok: :ok:

Miałam i takie foty kiedyś tam przy innych szałaputach.Wyobraź sobie,że nikt nie zwrócił na to uwagi. Tylko DS który tym właśnie się zachwycił.
Takie foty mają takze Lucek i Julka.Foty w dziwnych miejscach porobione by unaocznić :wink: czytaczowi jakie są. Danka bunt zrobiła,że musi je obrabiać.Myślisz ,że patrzą i czytają :roll: .Ten właściwy dom to dostrzeże i doczyta. I na taki liczę.
Obrazek

ASK@

Post » Wto sty 15, 2013 8:51 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Też liczę na właściwe domy. I takich nam życzę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sty 15, 2013 10:42 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

ASK@ pisze:Podejrzewam,że to Marysia była winna upaskudzenia podwójnego i przez dwa dni. Kręci się przy kuwecie ale nic nie robi.Kaftan jej przeszkadza. Tylko teraz raczyłam wyjść do pracy i nikt kołder nie pilnuje.
Ufff, nareszcie! Będzie miał szansę umęczony kotecek... :mrgreen:
Biedna dziewunia, ale cóż wyjścia nie ma. Bez kaftanika komplikacje prawie gwarantowane...
Jesteśmy nienormalne. Cośmy sobie na głowy pościągały... A potem jeszcze w nagrodę telefony z ogłoszeń :evil:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto sty 15, 2013 12:25 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Kciuki za kocię Marysię i za Lilę chorutką :ok:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto sty 15, 2013 13:58 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Obrazek
należy się Wam dużo serduszek za to, co robicie :1luvu: :1luvu:
za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro sty 16, 2013 8:21 Re: OTW8-Żuk[*] Powolnie do przodu suniemy...

Dzień jak co dzień tylko na chodnikach więcej mielącego się śniegu.Nie odgarniają bo i po co?I tak napada.
A ja musiałm dzisiejszym rankiem pogalopować do bankomatu po marne resztki.Upocona jak bura freta , z trzęsącymi sie z wysiłku nogami z wdzięcznością uwitałam rycerza na czarnym koniu.To jest TZ w rozpartego w aucie co z pracy wracał.O, nie myślcie, że mu o żonę białolicą chodziło coby nożynek nie umordowała. Chciał położyć łapę na gotówce co ją miałam pobrać.Nawet do mnie przyszedł asekurować przy machinacjach.Tak się spieszył do tej mamony,że postawił auto na miejscu...dla inwalidów.Miał cały parking a on tam :roll: .No ciemny rycerz to on się okazał. Wracając zobaczyłam,ze przy naszym samochodziku stał policyjny samochodzik 8O . Umordowny policjant mielił jednak już nogami w kierunku bankomatu i z ulgą ustawił się na końcu kolejki.My z ulgą podreptaliśmy szybko ku wolności. Jak zobaczył nas wsiadających w panice, to nawet podjął marne próby zawrócenia tychże nóg i dogonienia nas. Byliśmy szybsi.
A już myślałam ,że podzielę się z nim tymi marnymi resztkami bankomatowymi.Nie podzielę się z wami moimi komentarzami jakie rzuciłam w aucie.Lusterka zaparowały.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 16, 2013 8:56 Re: OTW8-Żuk[*] Powolnie do przodu suniemy...

Asiu Twoje poczucie humoru zawsze od rana nie wprawi w lepszy nastrój :1luvu:
Za Marysie Lilę i za Was :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sty 16, 2013 10:43 Re: OTW8-Żuk[*] Powolnie do przodu suniemy...

:oops: No, śnieg... a ja dziś o 6 rano z radością powitałam przez okno sąsiada, który również za mnie część odśnieżalnej roboty odwalił. Fakt, że wczoraj Renifer wyjeżdżał bladym świtem, to ja nad ranem łopatowałam i za sąsiada i za siebie. A jeszcze muszę taras odśnieżyć i dojście do niego na kocią stołówkę.
Asiu, musze zrobić zdjęcie stołowników i ty mnei powiesz, czy ja za mocno nie tuczę tych bezdomniaków.
Ale co ja mam zrobić jak się o żarcie dopominają?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro sty 16, 2013 11:06 Re: OTW8-Żuk[*] Powolnie do przodu suniemy...

Karmić. I tyle.
Kiedyś tam złapałam na sterylkę kotkę na bank cieżarną.Gruba, o brzuszysku wywalonym na boku. Wsadziłam do klatki bo miała czekać na transport i polazłam dalej łapać.Ale mi się coś nie podobało i nie dawało spokoju.Jak dostarczyłam koleżankę do klatki to dobrze koci się przylukałam.Coraz bardziej pewna byłam ,że ją już capałam jak chudym dziecięciem była czyli rok wcześniej. Wezwałam TZ coby swym wzrokiem bystrym wejrzał na kota.Wzrok wspomogliśmy sobie latarkami.Przyszła druga karmicielka i trzecia pani... Okazało się,że ma nacięcie na uchu.Młoda była jak ją ciachnęłam (nie osobiście) ,słabe nacięcie zrobiono i zarosło kudełkami. Ależ my się nagapiliśmy.Całe konsylium było .Jeszcze moment a znów wycieczkę do stolicy by miała ze strzyżeniem i uśpieniem. Zaznaczę,że kota nadal ciężarna.Jak cała reszta.

Chciałam serdecznie podziękować Kasi :1luvu: za przelew 200zł na kociaste. Bardzo przepraszam,że tak późno :| Mało czytam wyciągi by się nie zdołować. Miałam dziś zapłacić za zamówione szczepienia i takie oczy zrobiłam :roll: Przelałam 220 zł za Versifel.
Serdeczne dzięki :1luvu:

Masza i Misza poszli razem w eter. Miałam już pierwsze telefony i maile. Jeden z bystrym pytaniem czy kocia nadal aktualna i czy to na pewno kotka. Znaczy sie moja bratnia dusza. :| Bystra jako i ja. Wczoraj wieczorem pan zadzwonił,że chce eMki w parze a nawet w trójpaku bo on chce 3 mieć.Z żoną chce mieć :mrgreen: Powstrzymałam się ledwo, ledwo...od komentarzy. Och, jak trudno było :cry: Jęzor nadal mnie swędzi :mrgreen: Oczywiście okna zabezpieczy.Oczywiście.Pytam kiedy planuje dokonać tego dzieła.I usłyszałam coś w stylu...wie pani ,ogródka nie mamy, mieszkamy na 1 piętrze więc nawet jak uciekną/wypadną to nic się im nie stanie tylko zaginą.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 16, 2013 12:22 Re: OTW8-Żuk[*] Powolnie do przodu suniemy...

ASK@ pisze:
wie pani ,ogródka nie mamy, mieszkamy na 1 piętrze więc nawet jak uciekną/wypadną to nic się im nie stanie tylko zaginą.

Kretyn.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro sty 16, 2013 21:11 Re: OTW8-Żuk[*] Powolnie do przodu suniemy...

Kto poszedł do domku?
Kto dobrze sobie radzi już na wstępie?

...Jak widać na załączonym zdjęciu dziewczyny powoli się oswajają. Zaraz po Państwa wyjściu Maszka zjadła jedzenie przygotowane dla Szajby, załatwiła się elegancko w kuwecie :) Teraz turla się po salonie z kata w kąt za laserem a Szajba jeszcze z dystansem obserwuje ale ewidentnie widać że ma ochotę skoczyć za czerwonym punktem. :)...

Obrazek

Masza i...Szajbka

Bądź szczęśliwa dzieciaku :1luvu:

Kciuki, kciuki, kciuki...Trzymać proszę. :ok:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]