Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 14, 2013 19:05 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Fasoliś, Dziewczynki, Ciociu.
Duża mówi, że zimno.
Jakąś kotką się martwi, co jej nie ma i nie ma.
Ja tam nie wiem, o co jej chodzi, jak to zimno, jak gorąco! 8O
Zosia spod pieca.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon sty 14, 2013 20:47 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

MalgWroclaw pisze:Duży Miziak je pierwsze śniadanie (drugie będzie za chwilę)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jaki pieknyyyy! 8O
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon sty 14, 2013 21:01 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

No żesz do legowiska śniadanie podają 8O
Aleś się ustawił, Nowy
Duduś
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon sty 14, 2013 21:37 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Kot najwyraźniej udaję rybę murenę wysuwającą się z jamki aby coś "kąsnąć."
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon sty 14, 2013 22:05 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Na focie nie widac lapeczek. Koncowek.
Nie sa biale, prawda?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pon sty 14, 2013 22:06 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Łapeczki są bure.
Tu Duży Miziak czeka na kolację
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 14, 2013 22:09 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Tak jak u mojej Tygrysi [']

Umaszczenie, ktore kocham!!!!

Dorota

Post » Pon sty 14, 2013 22:09 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Obrazek

Bezcenna mina - ten kot jest lepszy od Jima Carreya jeśli chodzi o mimikę :mrgreen:
I ten języczek niby wysunięty niby nie...
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pon sty 14, 2013 22:15 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

No, Carrey zarabia prawdziwe pieniądze 8)
Duży Miziak. Nie zarabia.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 14, 2013 22:55 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

MalgWroclaw pisze:No, Carrey zarabia prawdziwe pieniądze 8)
Duży Miziak. Nie zarabia.

No właśnie, ale jak tak dalej pójdzie to kto wie...
Trzeba by go zgłosić do jakiegoś konkursu kocich min czy co...
Taki talent ma , że miejsce na podium gwarantowane.

Monika_Krk

Post » Wto sty 15, 2013 6:38 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Miau.
Duża przyszła i siedzimy sobie razem przy biurku, ja na podłodze, duża na krześle. Trochę wchodzę dużej na nogę, żeby mnie głaskała.
Podobno jest bardzo zimno i koty są bardzo biedne :(
Fasolka

Pan Miziak Miniasty dostał pierwsze śniadanko, mus kurczakowy z wkładką z Immunodol Cat - to się przyda Panu Kotu. I z odpowiednim komentarzem: jest dziś -10 stopni, a On ma ciepło, sucho i miskę koło pyszczka.

No, duża to zawsze nas karmi takimi tekstami: że mamy się cieszyć, bo nam ciepło i mamy jedzenie. Na to zawsze można liczyć u dużej, że przypomni, jakby ktoś zapominał.
Fasolka
Ostatnio edytowano Wto sty 15, 2013 9:16 przez MalgWroclaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sty 15, 2013 9:15 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Fasolko, duże już takie są :mrgreen:
Dzisiaj ochrzan zarobił duży.
Nie ja tylko on nie pozwalał dużej od rana skupić się na pracy 8)
Haker nadający spod narzuty

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto sty 15, 2013 9:27 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

MalgWroclaw pisze:
No, duża to zawsze nas karmi takimi tekstami: że mamy się cieszyć, bo nam ciepło i mamy jedzenie. Na to zawsze można liczyć u dużej, że przypomni, jakby ktoś zapominał.
Fasolka

A nasza Duza tak nie nadaje.
Nie wiem dlaczego.
Choc my wszyscy pochodzimy... hm... nie z dobrych domow.
Z podworek i z dzialek.
A ja nawet nie pamietam, skad jestem :oops: A ze wyladowalem w schronie,
to znaczy, ze lekko nie mialem :oops:

Mru

Dorota

Post » Wto sty 15, 2013 13:06 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

To tak chyba jak my wszyscy... :|
Duduś
Więc jak Bura za bardzo wyjeżdża ze swoimi książęcymi zagraniami, to Duży jej wygaduje że jest hrabina Montebidapiszczy... :roll:
A książęta też lekko nie miewają: jedna znajoma Dużej uparła się na rasowego, podobno z hodowli wyglądającej na normalną, ale okazało się że kot całe swoje sześciomiesięczne życie siedział w klatce i nie wiedział jak się zachować, jak go głaskali...
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto sty 15, 2013 13:37 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Doberek panienki :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]