Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:Bezika nie będziemy ogłaszać, bo tam ma dobrze ( przyzwyczaił się bez problemu) i w razie gdyby ( nie daj Boże) zaczęły się jakieś objawy choroby ma zapewnioną fachową pomoc, a w domku nie znającym choroby, mogą zostać przeoczone pierwsze objawy.
Nikt mi nie odpowiedział ma moje wątpliwości co do wizyt PA.
Znajomi z fb, to chyba mało aby oddać kota. Chyba, że o czymś nie wiem......
Przepraszam, może jestem przewrażliwiona, ale moje wieloletnie doświadczenie na Dogo i na miau wskazuje, że ostrożności i kontroli nigdy dość. przykłady Arktyki, Czarodziejki, wetsiostry i wielu innych świadczoną o tym, że nie należy ufać, bo ktoś dobrze brzmi. Ludzie już wiedzą co chcemy usłyszeć i to mówią, a jak człowiek zobaczy na własne oczy, to może coś go zastanowi.
Ja sama miałam kiedyś telefon o czarnego kociaka. No, ok są miłośnicy tego koloru. Młody człowiek opowiadał jaki to on jest bogaty, jakie ma wielkie i piękne mieszkanie i jaki to luksus kot będzie miał.......Jedyne co mnie zaskoczyło, to to że kota chciał na następny dzień koniecznie. Nam coś nie pasowało z terminem dowiezienia i okazało się, że facet już nie che. W międzyczasie zgadałam się z dziewczyną, która miała podobny telefon i też nie dała kota. Dopiero ktoś następny czytając te nasze relacje, powiedział, że ten ktoś szukał kota na jakieś spotkanie satanistyczne..............
dana2509 pisze:A o mnie to dziewczyny nie pomyślały![]()
Same czasu nie mają, ale o pomoc się nie zwracają![]()
Co to, moje ogłoszenia nie dobre?
dana2509 pisze:Forumowe czy nie forumowe, ale koty![]()
dana2509 pisze:A dorzucaj![]()
Nowa_Sztno pisze:I jeszcze jedno - pilnie szukam domu dla tego cuda: https://www.dropbox.com/s/oymc1nn1539gaqc/IMG_0812.JPG Dwuletni, domowy, kastrowany. Szanowni nieodpowiedzialni Państwo wynajmują mieszkanie, które niebawem zmieniają, i kota zabrać ze sobą nie mogą. Jeśli mu domu w 2 tygodnie nie znajdziemy, zostanie kolejnym "naszym" schroniskowymDziś ruszam z ogłoszeniami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 745 gości