Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 09, 2013 11:23 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Powiesiłyśmy z Fisią sikoreczkom słoninkę i kuleczki. Hmm.....niestety miast sikorek zleciało się stado wron, gołębi i srok.
Ale na szczęście też jest mały krzaczek do którego większe ptaki się nie mieszczą, a za to harcuja tam właśnie sikoreczki bogateczki :p

Sofiś ma ubaw.
MIKUŚ

Post » Śro sty 09, 2013 13:54 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

KITA - RZESZÓW pisze:Obrazek

CIOCIA KOCHA SOFI :1luvu: :1luvu:

chyba kazda ciotka kocha Sofisie :) jej nie da sie nie kochac :1luvu: To wyjatkowa koteczka, sliczna i bardzo silna, dzielna :1luvu:
Basia, jak znow na nieco dluzej zabawisz w Sosnowcu to daj znac,koniecznie musze znow zobaczyc Fisie, :1luvu: tesknie za nia...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sty 09, 2013 19:02 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

To prawda cioteczki.
Sofiś to wyjątkowa koteńka :)

Nie wiadomo czy to szczęście czy nieszczęście że ma tak bardzo stukniętego i owiniętego wokół swego maleńkiego kociego paluszka Gorgola ;)

KociaPrzystańS-c

Od: Pt wrz 14, 2012 22:14

Post » Śro sty 09, 2013 19:33 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

koty wiedza, jak oczarowac czlowieka, jak skutecznie na niego rzucic swoj urok... A Sofinia tym bardziej to potrafi, mnie zauroczyla od pierwszego wejrzenia. A jeszcze jak zobaczylam, jak sobie swietnie radzi z przeciwnosciami losu, z trudnosciami... :1luvu:
Rozbroilo mnie to calkowicie. Jesli cos jej nie wyszlo, to sie nie poddawala i probowala dalej, do skutku.
Jak chciala gdzies wskoczyc i spadla, zaraz sie pozbierala, otrzepala jakby chciala powiedziec: "to nic takiego, kazdemu moze sie czasem nie udac, nastepnym razem NA PEWNO mi wyjdzie! No bo dlaczego mialoby mi nie wyjsc?! Mi?! Miiiii?! Przysiegam, jakem kocia ksiezniczka - ja sie NIGDY nie poddaje!"

Zaimponowala mi tym niezwykle i szczerze mowiac poczulam sie... hmm... nie wiem, jak to powiedziec... Ja nie mam tak silnego charakteru jak Fisia, no... poprostu... najechala mi na ambicje :D
Ale szacun wielki dla tej dzielnej kici :1luvu:

Kociara82

Post » Śro sty 09, 2013 20:18 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Od wczoraj herbatkę i kawkę parzy mi SOFIŚ :)))

Obrazek

Herbata jeszcze nigdy nie była tak dzikkkkaaaa!!!!
MIKUŚ

Post » Śro sty 09, 2013 21:51 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

booooooooooooooski kubeczek :1luvu: :1luvu: :1luvu: z boska koteczka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Śro sty 09, 2013 21:55 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Super wyszedł :1luvu:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pon sty 14, 2013 14:13 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Obrazek

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon sty 14, 2013 17:09 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: dostane pewnie bana za spam, ale coz... Kocham Cie, Sofis :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Kociara82

Post » Wto sty 15, 2013 8:13 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Ojjj...ciotka chyba wizyta będzie niezbędna. A może do Krakowa się wybierasz?
MIKUŚ

Post » Wto sty 15, 2013 17:04 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

chetnie odwiedze Krakow, bo bylam tam raz i to dawno temu. Ale najwczesniej na wiosne dopiero. :)

Fisiu, Ty jak zawsze piekna jestes i chocby nie wiem, co sie dzialo, nic i nikt tego nie jest w stanie zmienic! :1luvu:
I niech ktos mi nie probuje mowic, ze ta Kocia Dama nie jest zjawiskowo piekna, bo gorzko tego pozaluje! :evil:

Kociara82

Post » Wto sty 15, 2013 17:16 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Wszystkie koty piękne są a zwłaszcza kocie panny w związku z tym Sofisia jak najbardziej też 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw sty 17, 2013 13:42 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

bubor pisze:Wszystkie koty piękne są a zwłaszcza kocie panny w związku z tym Sofisia jak najbardziej też 8) :wink:

woooooooooo...................a wiesz co oznacza skrót KS? Uważaj!

Sofiś najpiękniejsza jest!!! Nie podlega to dyskusji.
MIKUŚ

Post » Czw sty 17, 2013 13:43 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

]PATRZCIE I PODZIWIAJCIE :)

S O F I Ś

SOFIŚ: "prosiłam, nie budzić przed 12:00!!!"
Obrazek

na krewetkę
:wink:
Obrazek

relaksik :mrgreen:

Obrazek

kocham spać :wink:

Obrazek

z mamusią :1luvu:

Obrazek
Sofiś to kochany śpioszek. Uwielbia spać tak samo jak jej Duża.
Jest wspaniałą "kołysanką" na dobranoc, a kiedy dzwoni budzik natychmiast przybiega i usypia mnie z powrotem.
Mówimy BUDZIKOM ŚMIERĆ!
MIKUŚ

Post » Czw sty 17, 2013 17:53 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;

Ależ zaspana jestem :)

Obrazek
MIKUŚ

[poprzednia][następna]