Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 14, 2013 10:26 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Cudaczek i Żuczek to nierozłączny duet :lol: nie ma mowy :lol:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon sty 14, 2013 14:47 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

helolki :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon sty 14, 2013 16:19 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

puszatek pisze:Cudaczek bez Żuczka :?: :roll:

Nie może tak być:) ale duetu też nie oddam :D
ruda32 pisze:
AnnAArczyK pisze:a jakie pokazać :wink:

Wszystko :)
Na drutach nie umiem,na szydełku też i dawno nie malowałam
Wczoraj tylko aniołki

Wszystko?
Nie dam rady, troszkę się wstydzę ...:wink:
lidka02 pisze:
AnnAArczyK pisze:To się nazywa :love: :love: do :kotek: :1luvu:

Nie mamy wyboru :mrgreen: :wink:
Miraclle pisze:O nie Cudaczek był by nieszczęśliwy... On musi mieszkać z Żuczkiem :mrgreen:
Zawsze znajomi mogą poszukać sobie innej przylepki, nie mało takich bezpańskich na świecie :wink:

Nie wiem czy się zdecydują na innego, oni nigdy nie mieli żadnego zwierzaka, ale moja w tym głowa, żeby kiedyś...może.... :wink:
rudy kociak pisze:Cudaczek i Żuczek to nierozłączny duet :lol: nie ma mowy :lol:

Właśnie, i dlatego nie mają szansy na wyprowadzkę :ryk:
Karolek(ona) pisze:helolki :mrgreen:

Witaj :D !

Uwielbiam, gdy do naszego domu przychodzą goście, lubimy wieczorkiem posiedzieć, pogadać...
Teraz, gdy zima dookoła, gdy mnie się nie chce wychodzić z chałupy, każdym gościem się cieszę, każdy jest mile widziany, ale ten to chyba przesadził :ryk: :ryk:

Fotka mało wyrażna, ale to nie jest Kropcia, ta siedzi drugi tydzień w domku, to jest dochodzący, :ryk: a od wewnątrz obserwuje go Kacper
Obrazek

Obrazek

Ten kocio czuje się coraz pewniej, zaczyna się zachowywać tak, jakby należał do naszej rodziny...
Żuk wybiegnie na ogród, gania po śniegu z Cudaczkiem, on zaraz przyłazi...moje kociaki posiedzą sobie troszkę na parapecie, on też musi....
Nawet Żuczek już mu nie daje rady :mrgreen: co go pogoni to ten wraca, chyba wyczuł jamnisia, że psio goni go tylko po to, żeby się z nim bawić...
Ale wolę Burasia od Pudziana, ten jest grzecznym kotem, natomiast Pudzian jest kotem zaczepnym, walecznym i znaczącym teren :evil:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pon sty 14, 2013 19:12 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Może liczy na darmową wyżerkę :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon sty 14, 2013 20:36 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Do nas kiedyś na podwórko przychodził wielki rudy kocur - ale nie każdy z mojej rodziny go widział. Zbiegło się to akurat z momentem, kiedy w pewnej części podwórka był wylany beton w trakcie schnięcia. Wujek, który przyszedł na podwórko na następny dzień znalazł tam piękny wzór odbitych łap. :ryk: Z racji, że on akurat kota nie widział, zwalił winę na psa mojego drugiego wujka - i tak się toczył między nimi bój o to, czyje to łapy zostały odbite w betonie. Spór nie został oczywiście rozstrzygnięty, bo każdy z nich trwał przy swoim, ale łapy dalej odbite mamy. :lol:

Miłego wieczoru dla całego stadka i Ciebie. :kotek:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Wto sty 15, 2013 10:41 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

dobry :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto sty 15, 2013 11:54 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Obrazek

solarie

Post » Wto sty 15, 2013 11:57 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Miraclle pisze:Może liczy na darmową wyżerkę :ryk: :ryk:

Burasek liczy nie tylko na wyżerkę:) na nasze dziewczyny również :wink:

solarie pisze:Do nas kiedyś na podwórko przychodził wielki rudy kocur - ale nie każdy z mojej rodziny go widział. Zbiegło się to akurat z momentem, kiedy w pewnej części podwórka był wylany beton w trakcie schnięcia. Wujek, który przyszedł na podwórko na następny dzień znalazł tam piękny wzór odbitych łap. :ryk: Z racji, że on akurat kota nie widział, zwalił winę na psa mojego drugiego wujka - i tak się toczył między nimi bój o to, czyje to łapy zostały odbite w betonie. Spór nie został oczywiście rozstrzygnięty, bo każdy z nich trwał przy swoim, ale łapy dalej odbite mamy. :lol:

Miłego wieczoru dla całego stadka i Ciebie. :kotek:

Dziękujemy, faktycznie mieliśmy miły wieczór :1luvu:

Mieliśmy podobną historię...mieliśmy zalany taras, a na tarasie odciski kocich stópek, :mrgreen: ale były troszkę inne, nie za bardzo pasowały do naszych kotów, nie pasowały też do poprzedniego Jamnisia...
Na drugi dzień, mąż raniutko wyjeżdżając do pracy, przyuważył lisa...
Wszystko się wyjaśniło, sprawa została zamknięta, ale sprawca nie został ukarany, :ryk: :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Wto sty 15, 2013 11:58 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Karolek(ona) pisze:dobry :mrgreen:

Witaj :1luvu:

solarie pisze:Obrazek

Ale cudaśny :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Wto sty 15, 2013 19:48 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

AnnAArczyK pisze:Burasek liczy nie tylko na wyżerkę:) na nasze dziewczyny również :wink:

Toż to zbok :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto sty 15, 2013 21:32 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Żuczek chyba nam dorośleje:)
Robi się coraz bardziej posłusznym piesiem
Dostał ode mnie troszkę wełny i poszedł z nim do Kropki, tak ładnie ją zapraszał do zabawy, że ta się w końcu łaskawie zgodziła...
Co prawda, ona jest strasznie leniwa, ale zabawa na leżąco jej nie przeszkadza...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Wto sty 15, 2013 22:59 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Cudny jest Żuczek :1luvu: mam słabość do jamników :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro sty 16, 2013 0:23 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Jaki on kochany, że się tą wełną podzielił. :D Przecudowne masz te swoje zwierzaki, co do jednego. :1luvu: Super dokumentacja swoją drogą, ja nigdy nie potrafię uchwycić Malagi w zabawie, bo jest za szybki dla mojego aparatu. :lol:

solarie

Post » Śro sty 16, 2013 9:18 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Kropeczka i Żuczek - śliczna para, jak ładnie się bawią. Bardzo fajne fotki :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Śro sty 16, 2013 10:05 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Witamy się i my :)
Cudne zdjęcia :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jamniś taki kochaniutki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

[poprzednia][następna]