Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 12, 2013 21:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

Teraz już wiem :mrgreen:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie sty 13, 2013 19:46 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

kotkins pisze:Dziwny to kotek: wuwzele, skoki...to jej żywioł.Lubi też petardy a pokazy sztucznych ogni to jej świat.

A ja się od wczoraj zastanawiam - co to są wuwzele???

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie sty 13, 2013 20:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

Wuwuzela- przedmiot pożądania wszelkich mistrzostw w piłce kopanej...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie sty 13, 2013 22:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

koteczekanusi pisze:
kotkins pisze:Dziwny to kotek: wuwzele, skoki...to jej żywioł.Lubi też petardy a pokazy sztucznych ogni to jej świat.

A ja się od wczoraj zastanawiam - co to są wuwzele???

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wuwuzela - te trąbki piłkarskie. W artykule masz zdjęcie i dźwięk jeśli sobie życzysz :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 14, 2013 8:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- persy widzę...persy..

Witamy poniedziałkowo. Co tu tak pusto?
No dobra, wiem, persy, persy, persy wszędzie :wink:
Ale co u TYCH persów i nie tylko? Tęsknię za Amelką (w wolnych chwilach między pracą, czyszczeniem kuwet, serwowaniem jedzonka i śmiotanki, głaskaniem, wybrykiwaniem i zapodawaniem leków. Acha, i próbami wyspania się).
Chyba mam bardzo wyrozumiałych sąsiadów. Codziennie wieczorny i poranny jogging z przytupem, a nikt jeszcze nie przyszedł na skargę. Albo może sąsiedzi słabosłyszący?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon sty 14, 2013 10:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- persy widzę...persy..

MB&Ofelia pisze:Witamy poniedziałkowo. Co tu tak pusto?
No dobra, wiem, persy, persy, persy wszędzie :wink:
Ale co u TYCH persów i nie tylko? Tęsknię za Amelką (w wolnych chwilach między pracą, czyszczeniem kuwet, serwowaniem jedzonka i śmiotanki, głaskaniem, wybrykiwaniem i zapodawaniem leków. Acha, i próbami wyspania się).
Chyba mam bardzo wyrozumiałych sąsiadów. Codziennie wieczorny i poranny jogging z przytupem, a nikt jeszcze nie przyszedł na skargę. Albo może sąsiedzi słabosłyszący?

albo myślą, że w domu zamiast kota teraz trzymasz groźne zwierzę? 8)

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Pon sty 14, 2013 13:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- persy widzę...persy..

Ano trzymam groźną bestię. Nawet dwie. Od obu oberwałam zębiskami u weta. Od Ofelii dodatkowo pazurami.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon sty 14, 2013 22:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- persy widzę...persy..

A czy ja się mogę nieśmiało spytać (chyba że już pytałam, bo zakręcona jestem): to Mała Czarna zostaje na stałe?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon sty 14, 2013 22:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- persy widzę...persy..

koteczekanusi pisze:A czy ja się mogę nieśmiało spytać (chyba że już pytałam, bo zakręcona jestem): to Mała Czarna zostaje na stałe?

No prawie na pewno - jeśli niebo nie spadnie MB na głowę jak mawiali starożytni Galowie :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 15, 2013 8:32 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- persy widzę...persy..

Na razie nie odpowiadam na to pytanie :wink: . Pożyjemy, zobaczymy. Na razie jest u mnie, nie ogłaszam, bo cały czas kaszle :( . Coś te antybiotyki nie bardzo pomagają - no chyba że ma po nich kaszleć. Jak jej nie będzie przechodzić, to chyba zamówię wizytę wet. domową - bo to bez sensu włóczyć się zimą po gabinetach z chorym kotem.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 15, 2013 15:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- persy widzę...persy..

do adopcji 8) Obrazek
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Śro sty 16, 2013 20:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- persy widzę...persy..

Pszysłali dla mję paczkem.
Nje wjem skond siem te paczki bjorom ,pewnje jakieś wjedzom,że jezdem kotom mondrom i mje pszyszyłajom.
Wew paczcze byli puszki zez tuńmczykijem, duże puszki dla jamnikuff zez jeich śmierdzoncom straszmnie karmom jamniczom , dla nas budynje i dla mnje i Lełona - kulmki -myszki zez dsfonkjem na ogonje!!!
Te myszki-kulmki som boooooskje!!!
Se je pacam łapom, se za nimi bjegam i Lełon tesz.
Tak siem bjedak zmenczył że asz zasnoł na kanapie.
Bendziem chowali te kulmki pode łuszkiem!
Cudmnie jezd, normalmnie cudmnie!!!
Jezdem kotom podmnjeconom!
Wjecie co mje siem staneło fczoraj?
Se fskoczylam na wjeszak wew korytaszu i se wpadnełam wew renkaw takiej jedmnej kurtki Mlodego.Se wpadnełam głowom wew duł, a na końmcu tego fstrentnego renkawa był ten...noo...ścionmgacz.I siem zaklinolowałam.I se tak leżałam.Aż siem zmnudziałam i miauczałam.Siem darłam znaczy siem.Pszyszed Młody i zobaczył moje nogi jak se wystawali zez tego renmkawa i mje wyjoł.
Kurtkuff nje cjerpjem!
Chyba siem bojem fskoczyć teras na wjeszak.
A Durza muwi że dzienki bogu.
Bogu nje znam, chyba ,że Bogusia on jezd terjerem.Straszmnie siem drze jak go jego Durze wypuszczom zez domu.Lubejm jego.
Myślecie że mje Durza da tego tuńmczyka teras?
Weście jej powjeccie że ma mje go dać , co?
Że Amelja jezd mondrom kotom i że ma jeść tuńmczyka.
Tak jeim powjeccie!

Jak jeim powjecie to Was bendem koffała barmndzo!
Amka

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro sty 16, 2013 21:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- persy widzę...persy..

kotkins- tunczyka dac Amelce- raz, raz, moze wtedy wszystkich obkoffa :wink:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Śro sty 16, 2013 21:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- persy widzę...persy..

kotkins bo Amelce serduszko z rozpaczy pęknie bez tuńczyka :lol: Podoba mi się pismo Amelki :mrgreen: trzeba baardzo dokładnie to czytać by zrozumieć o co chodzi :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro sty 16, 2013 21:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- persy widzę...persy..

Dawać tuńczyka Amelce na ten tychmiast :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]