Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob sty 12, 2013 17:10 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Dobra, to podsumuję sprawę Zmiotki.
Wczoraj wieczorem pojechała do DS. Przeprowadzkę zniosła całkiem nieźle. Wyszła z transporterka, obejrzała mieszkanie, obrzuciła uważnym spojrzeniem rezydenta, skonsumowała podsuniętą saszetkę...
Rezydent oniemiał ze zdziwienia. Po dłuższej chwili jednak postanowił obsyczeć i obwarczeć intruzkę (na wszelki wypadek z daleka).
Zmiotka (bo imię ma zachować) trochę ignorowala, ale na wszeki wypadek postanowiła ukryć się za pralką.
Jednak nie jest źle, bo po jakiejś godzinie się namyśliła, że noc lepiej spędzić w łóżku i tak jej nowa właścicielka przeżyła upojną noc mając z jednej strony w nosie ogon Zmiotki i słysząc jej urocze pochrapywanie czy posapywanie, a z drugiej posykiwanie rezydenta (który postanowił porzucić pozę kota-obrażonego-trzymającego się-z daleka i walczyć o swoje miejsce w łóżku).
Mam jednak nadzieję, że charakter rezydenta odpowiada jego imieniu i obędzie się bez gwałtowniejszych czynów.
A, i - dziewczny - pamiętacie, na którym wątku była historia Zmiotki? Podesłałabym linka do DS.

A co do Bazylego - oczywiście to koszty, więc inicjatywa zależy od DT, ale sama mimo wszystko bym przebadała kota jeszcze raz, skoro nawet nie wiadomo, które badania były któremu kotu robione. No i tak na wszelki wypadek, żeby sprawdzić, na ile się przez te 2 tyg. zmieniły.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob sty 12, 2013 17:22 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A ja bym poczekała, kot miał badania niedawno.
Zrobilabym mu badania moczu.

Tu jest wątek : viewtopic.php?f=1&t=145260

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob sty 12, 2013 17:53 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

W poniedziałek (o ile wylezie) będzie miał zrobione siki na badanie ogólne i posiew.
I odrobaczenie.
Jesli badania krwi były to nie będę ich powtarzać, tylko chciałabym zobaczyć wynik, ew usłyszeć że wszystko ok - tak by było najlepiej :wink:

kotkins pisze:-Michasia ma problemy z trzustką i wątrobą i drogami zóciowymi .Dlatego zostaje na tydzień w lecznicy-na terapii, DS będzie zaraz (sms-owo) poinformowany o terminie odbioru rzeczonej od wetów.Michasia idzie do Magiiii(?)(o te "i"), do DT z opcją DS.Stan kotki się poprawia, musi mieć ponowne badanie krwi itp.

Yes, yes, yes!!!!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob sty 12, 2013 18:23 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A nie był odrobaczony aby?Bo tzw"odrobak" nie jest obojętny dla organizmu.
Zapytam Kasię.

kotkins

Post » Sob sty 12, 2013 19:19 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Monika_Krk pisze:Andrju czy Ty się wyśmiewasz ze z Michasi ?

no skądże znowu, takiej pozy nie powstydziłaby się światowej sławy modelka, a Michasia mimo futra jest wyjatkowa - no bo czy ktos widział kotke koloru blond? :wink:
cypisek pisze:Biedna Felicja :cry:

a co jest Felicji?
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Sob sty 12, 2013 19:34 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Nic jej nie jest.Jest w całkiem niezłej kondycji i moim zdaniem- ładna z niej dziewczynisia.Szuka domu.
Może biedna bo domu nie ma...? 8O

Edit: ja mam blond kocura Leosia.
Jest...INNY...

kotkins

Post » Nie sty 13, 2013 8:06 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Biedna Stefanka. :( Wierzyłam w nią. No ale niestety niektórych rzeczy się nie przeskoczy.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Nie sty 13, 2013 9:41 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Kto się będzie wyśmiewałz Michasi będzie miał ze mną do czynienia.
No.

magaaaa

Post » Nie sty 13, 2013 9:50 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

magaaaa, a ja ci pomogę. Michasia mi się też do szaleństwa podoba nawet z tym obsmyczonym futrem :1luvu: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sty 13, 2013 10:37 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

a jak dziś miewa się Bazylek??
"Zwierzęta są moimi przyjaciółmi, a ja nie zjadam swoich przyjaciół."
George Bernard Shaw

Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=150713

Lillua

Od: Pon lut 13, 2012 17:41

Post » Nie sty 13, 2013 11:26 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Alienor pisze:magaaaa, a ja ci pomogę. Michasia mi się też do szaleństwa podoba nawet z tym obsmyczonym futrem :1luvu: .

:ok: :ok: :ok:
Lillua pisze:a jak dziś miewa się Bazylek??

Zapraszam pod wannę, dowiesz się z pierwszej ręki... :mrgreen:

magaaaa

Post » Nie sty 13, 2013 11:49 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

andrzej780 pisze:(...) a Michasia mimo futra jest wyjatkowa - no bo czy ktos widział kotke koloru blond? :wink:
?

Andrzej780 :mrgreen: Kotkins widział - Kotkins ma taką blondynkę w domu, że normalnie Marlin Monroe przy niej czarniawa by była :ryk:
Poproś Kotkinsa to Ci pokaże Legalną Kocią Blondynkę i to nietlenioną 8O :mrgreen:

(Nie wiem do końca , czy nicki pisać z małej litery czy z dużej , więc ...na początku pisałam z małej jeśli ktoś tak się rejestrował, no ale teraz jednak będę pisać z dużej.Tak chyba jednak lepiej jest :roll:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Nie sty 13, 2013 16:30 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Witam,
Interesuja mnie die sliczności a mianowicie Michasia i Felicja!
Proszę o kontakt na maila izabela333@op.pl bo ja nie ogarniam i mimo wielu prób nie wiem jak mam się z wami skontaktować :/
Także czekam :)

izabela333

Od: Nie sty 13, 2013 16:24

Post » Nie sty 13, 2013 18:24 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

a moze zainteresuje cie ten oto jeszcze nie wypieknialy,ale juz niedługo koci Arystokrata :ok:
viewtopic.php?f=13&t=149846&start=30
:catmilk:
Znudziło Ci się być królem w swoim domu?
Spraw sobie kota

mone4ka

Od: Wto cze 29, 2010 17:18

Post » Nie sty 13, 2013 18:27 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

adopcjepuchatych@gmail.com

na ten adres mailowy kontaktujemy sie z dziewczynami w sprawie adopcji :wink:
a karmel jest super. po tunningu bedzie Pan Kot pelnym pyszczkiem :ok:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

[poprzednia][następna]