Nowych fot ciagle nie dostalam. Kudlataja obiecuje wkrotce zadzialac. Maluchow nie oglaszam, bo nie mam fot i nie wiem, w jakim sa stanie. Zaraz zadzwonie do Krystyny, bo chce tez popytac, czy u Majki wczesniej zaobserwowala alergie i czym karmila. DS ma problem, wyglada na alergie, ale czy pokarmową
Oglaszam polrocznego Murzynka, ale czarne sa chyba na koncu kolejki, bo zero zapytan o czarnego chlopaka od poczatku oglaszania. Mam co jakis czas zapytania o Zuzie w buro-rude wzory, ale chyba sama zniechecam ludzi, hehe. Kicia nie jest zbyt miziasta, raczej zywa, bylaby dobra do towarzystwa dla innego kota, nie polecam do domow z malymi dziecmi lub daleko od Wawy. Chce znalezc odpowiedni dom, ktory mi jej nie bedzie chcial oddawac jako dzikuski

Ostroznosc nie zawadzi.
Oglaszam przemilą, burą - marmurkową, roczną kicie, ale mam tylko jedno slabe zdjecie. Czekam na wiecej fot. Ludzie wola kociaki, wiec ze starszymi trzeba troche wiecej staran. Ala podrzucila mi tez foty 2 letniej szylkretki, wziela na DT mame Gosi. Kicia czeka na sterylke, jest troche strachliwa, chowa sie po katach, no i tez nie kociak. Ale trzeba probowac. Po sterylce zaczne oglaszac.
Swojego rudaska na DT jeszcze musze powtornie przebadac, na razie nie oglaszam.