Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnyLee pisze:Czemu nie ma w ogłoszeniu numeru telefonu? Portal nie pozwala umieszczać?
Dalej podtrzymuję chęć wybrania się z kimś i szukania, niestety sama się nie wybiorę.
dzikak pisze:Dopiero doczytałam, że jest nowe ogłoszenie Wenus (tak to jest jak się nie ma stałego dostępu do netu). W takim razie mogę zabrać się do wrzucania do sieci i wysyłania do lecznic. Jak będę mogła to wydrukuję nowe ogłoszenia i trzeba się będzie umówić na klejenie.
ASK@ pisze:dzikak pisze:Dopiero doczytałam, że jest nowe ogłoszenie Wenus (tak to jest jak się nie ma stałego dostępu do netu). W takim razie mogę zabrać się do wrzucania do sieci i wysyłania do lecznic. Jak będę mogła to wydrukuję nowe ogłoszenia i trzeba się będzie umówić na klejenie.
Sprawdź czy są namiary kontaktowe.
mamaGiny pisze:dziewczyny -a macie może szansę dostarczyć takie ogłoszenie do miasteczka akademickiego ? wiem, ze w Olsztynie jest najlepsza weterynaria w Polsce, od nas studiowało tam kilka osób - maja praktyki po lecznicach a są na pewno uwrażliwieni na los zwierząt może akurat któryś Wenus gdzieś widział ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, puszatek i 76 gości