OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250 zł !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 09, 2013 7:30 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

Czemu nie ma w ogłoszeniu numeru telefonu? Portal nie pozwala umieszczać?

Dalej podtrzymuję chęć wybrania się z kimś i szukania, niestety sama się nie wybiorę.

AnnyLee

Od: Czw maja 12, 2011 10:16

Post » Śro sty 09, 2013 7:55 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

AnnyLee pisze:Czemu nie ma w ogłoszeniu numeru telefonu? Portal nie pozwala umieszczać?

Dalej podtrzymuję chęć wybrania się z kimś i szukania, niestety sama się nie wybiorę.

tylko Tablica nie pozwala umieścić maila i telefonu.Gumtree tylko telefon.Na reszcie portali można wpisywać w ogłoszeniach jedno i drugie.W tym olx zdecydowanie nie ma nic przeciwko.

A tak swoja drogą jak ew znalazca ma się skontaktować? Przez kontakt z portalem wszystki dużo dłużej trwa.
Biedna mała.Ciągle zaglądam mając nadzieję,że kot jest gdzieś .Są sygnały. Żal go bo do nieodpowiedzialnych ludzi trafił.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sty 09, 2013 8:29 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

Dopiero doczytałam, że jest nowe ogłoszenie Wenus (tak to jest jak się nie ma stałego dostępu do netu :oops: ). W takim razie mogę zabrać się do wrzucania do sieci i wysyłania do lecznic. Jak będę mogła to wydrukuję nowe ogłoszenia i trzeba się będzie umówić na klejenie.
Obrazek

dzikak

Od: Wto wrz 04, 2012 14:07

Post » Śro sty 09, 2013 9:50 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

dzikak pisze:Dopiero doczytałam, że jest nowe ogłoszenie Wenus (tak to jest jak się nie ma stałego dostępu do netu :oops: ). W takim razie mogę zabrać się do wrzucania do sieci i wysyłania do lecznic. Jak będę mogła to wydrukuję nowe ogłoszenia i trzeba się będzie umówić na klejenie.

Sprawdź czy są namiary kontaktowe.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sty 09, 2013 10:50 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

ASK@ pisze:
dzikak pisze:Dopiero doczytałam, że jest nowe ogłoszenie Wenus (tak to jest jak się nie ma stałego dostępu do netu :oops: ). W takim razie mogę zabrać się do wrzucania do sieci i wysyłania do lecznic. Jak będę mogła to wydrukuję nowe ogłoszenia i trzeba się będzie umówić na klejenie.

Sprawdź czy są namiary kontaktowe.

W sprawie namiarów czekam właśnie na info od dziewczyn ze Szczytna.
Obrazek

dzikak

Post » Śro sty 09, 2013 11:02 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

Ja też pamiętam i mam taką cichą nadzieję, że ktoś ją przygarnął. :?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro sty 09, 2013 13:39 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

Dziewczyny. W pierwszym poście są różne wersje ogłoszeń do pobrania.
Wrzuciłam to ogłoszenie bez namiarów, ale w każdej chwili można dodać.
Czekamy na decyzję Joanny, bo to jej nr telefonu.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro sty 09, 2013 15:07 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

W ogłoszeniach nadal pozostaje telefon do Joanny. Ja preferuję ostatnią wersję i taką też będę zamieszczać w necie i wysyłać do lecznic, dodając oczywiście kontakt i datę oraz miejsce zaginięcia, chociaż według mnie, to Wenus może być teraz wszędzie...
Obrazek

dzikak

Post » Śro sty 09, 2013 15:20 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

Dodałam do ogłoszenia nr telefonu, datę i miejsce zaginięcia.
:ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw sty 10, 2013 12:42 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

Dziś miałam chwilę w pracy i udało mi się wrzucić ogłoszenia na: zaginionekoty.pl, gumtree, utracone.pl, zaginiony-znaleziony.pl, lento, zgubione-znalezione.org oraz tablicę (wszystkie na woj. warmińsko - mazurskie). Jeżeli macie jakieś sugestie, co należałoby dopisać w ogłoszeniu, albo gdzie mogę je jeszcze zamieścić - dajcie znać. Przy następnej wolnej chwili porozsyłam po olsztyńskich lecznicach.
Obrazek

dzikak

Post » Czw sty 10, 2013 12:46 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

dziewczyny -a macie może szansę dostarczyć takie ogłoszenie do miasteczka akademickiego ? wiem, ze w Olsztynie jest najlepsza weterynaria w Polsce, od nas studiowało tam kilka osób - maja praktyki po lecznicach a są na pewno uwrażliwieni na los zwierząt może akurat któryś Wenus gdzieś widział ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw sty 10, 2013 13:36 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

mamaGiny pisze:dziewczyny -a macie może szansę dostarczyć takie ogłoszenie do miasteczka akademickiego ? wiem, ze w Olsztynie jest najlepsza weterynaria w Polsce, od nas studiowało tam kilka osób - maja praktyki po lecznicach a są na pewno uwrażliwieni na los zwierząt może akurat któryś Wenus gdzieś widział ?

Wyślę ogłoszenie na poliklinikę. Na studiach i w miasteczku nie mam znajomych (trochę już nie mój rocznik :lol: ).
Obrazek

dzikak

Post » Czw sty 10, 2013 13:39 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

no właśnie mój też już niestety nie..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw sty 10, 2013 13:42 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

No ale gdyby wysłać np. na Dziekanat :?: I poprosić o wywieszenie na tablicy ogłoszeń dla studentów :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw sty 10, 2013 13:55 Re: OLSZTYN! POMÓŻ SZUKAĆ WENUS! ZA ZNALEZIENIE NAGRODA 250

na akademikach ;-)
ObrazekObrazek

mamaGiny

[poprzednia][następna]